Tavs lietotājvārds: TeejinaBLAT
Augstākstāvošā/o lietotājvārds: ASSasin
Iesaistīto personu lietotājvārdi: es
Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Nepatiess ajails
Pierādījumi: Nonrp Reklāmas- https://imgur.com/a/1ncn9kH
Saruna ar ASSasin- https://imgur.com/a/iMgEeAc
Komentāri: Viens čūbis iemeta reklāmu,kad meklē kaut kādu Emīlu.. es reklāmā atbildēju ''nav Emīla,Emīls lohs'' Pēctam sekoja ajails man par nonrp reklāmu,labi saprotu..tur jāsoda,taču uzreiz es viņam rakstīju- Ziņa nosūtīta (13) Emilio Wang : met to nabagu ari par Nonrp reklamu lok tu. Viņš izlasot šo PMu iemeta mani vēl uz stundu par NonRP reklāma + Adminstrācijas nomelnošana + OOC Insult. vispār nešarij,ko viņš pīpē.Karoč dabūnot ajailu rakstīju viņam PM,kāpēc viņš mani iemeta ajailā,kāds OOC ins un kāda ad nomelnošana..Neuzskatu,ka vārds ''Nabag'' ir OOC ins...
PIS SUNI DAUNI @Asassin
Lok ir domāts kā lo*s
Ziņa nosūtīta (13) Emilio Wang : met to nabagu ari par Nonrp reklamu lok tu. Skaidri saprotams lok tu - Lo*s tu tas bija tā 100% zinot tavas smadzebes.
tak tam Tomam vajag ar sudainu mietu pizdi iedot, tad te telo gangsteri un apzog visu los santos'u, visiem kuriem ir majas dargas un mgo ka jebal, pec tam kaut ko te dzeilo, labak lai pats sevi iedzeilo ar iemeslu dirsa lidejs + mgotajs
Lūgums izbeigt čatu zem šīs sūdzības.
Atļauts izteikties iesaistītām personām TIKAI UN VIENĪGI papildus pierādījumu ievietošanai vai administrācijai, kas izskata sūdzību.
Pretējā gadījumā katrs nākamais posts tiks sodīts ar 1 brīdinājuma punktu.
up!
ne nu ok
Sūdzība nepatiessa, visi zin ka tev ir liela mute, tikko atvēru history jo gribēju šeit iemest lai visi zin cik tev tur ir tie ooc insulti, bet tavs /history ir tinams, so es nepisīšos.
-TC-
Bridges, Jitzie, Origo Urla, Kristers, Enija, qtecc1, niksniklaavss, juppi, Gonzalez, nauriks, 💜 Tvaiciņš 💜, LuckyDonut, PETER1ZZ, Twizzy, Kiwix, Tējaaa, GoblinX, Bosch, Murish, Scrubs, raivorijs, Biezaputra, marats, archaa, Gangsta, dandijs, Raivis, draiver, FalkeLV, Draugs, Assassin, FL3X, RageQ, Sc4rLV, LUĪZE, DriverOG, Gozmit, Ryan Gosling, annija, 9Boz, ELSB, 518293182, dqlepey^^, 7n4_, Andžīts, Laurz, DidzzyS, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, ivanovs, FAMILIARITY, daunars, Artix, Tropkillaz, 2Pac, HENKONZ, Čivrix, RainersK, Skrevele, Sestais, beglis, Kartoška, Kapracis, Maruzha, Castellani, Hačiko, EBK, martinsh, yanchux, Tominsh, timaballs, smeeriite, samantiina, Angelis, bLank, Sicitisss, rant, Sneaky, Emmet_Bowman, buffrider, Lauris29