bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Tēlu dzīvesstāsti
4
3
topic
( Tēlu Dzīvesstāsts ) Max Lee
💜 Tvaiciņš 💜
Lietotājs++
💜 Tvaiciņš 💜
465 atbildes forumā
Online: 18d 10h 49m
Redzēts 2023. gada 12. februārī, 01:29
Pievienots, 2021. gada 06. maijā, 07:08

•Max ir  dzimis Los Santos svēra 3kilogramus un 250 gramus Max mamma ļoti rūpējās par Maxu protams tētis arī bet vairāk viņš pavadija laiku pie saviem auto, jo viņš bija ļoti labs mehāniķis. Mamma Maxu iesauca par Maxki, jo viņai patika vārds Maxksis. Maxis gaja bendārzā 6 gadus viņš bija paklausīgs mīļš pret citiem Maxam bija ļoti daudz draugu. Kad Maxam bija aju 7 gadi bija jau laiks iet skolā. Max arī palīdzeja savam tētim padot instrumentus, jo Maxam arī patika ļoti auto un tētis teica, "" kad izaugsi dēls tu arī būsi mehāniķis"". Bija pagajuši jau 8 gadi. Max gāja jau 9 klasē viņam ļoti padevās mācības un viņš domaja kad pēc 9 klases ies uz Los Santos Mehāniķa skolu lai apmācītu viņu par mehaniķis. Pec 9 klases viņs aizgāja mācieties kur viņš arī plānoja. Pec vairakiem gadiem, kad bija jau pienākuši 21 gads Maxim viņš kļuva par labu mehāniķi liela daļa cilveku un klases biedrī ļoti labi pazina Maxu viņš bija labs cilvēks kā arī Max gribēja savam auto sakrāt viņš ļoti strādīgs un palīdzēja savam tētim un krāja naudiņu. Citi  cilveki veda savus auto pie mums uz mūsu servisu ar tēti abi kopā remontējām un tētis deva man naudiņu par to kad palīdzu es kraju naudiņu jo gribēju sakrāt savam pirmajam auto ar laiku pamazām pamazām es sakrāju jau 1500 eiro pēc kā es domaju sākšu meklēt sev auto pēc neilga laika atradu mersedes w140 nav nekāds glaunais bet kā pirmais auto domaju kad būs labi.

•Tad es atradu auto mersedesu w140 cilvēks pārdeva man pa 1500 es biju ar mieru viss izdevās kā biju domājis. Tad notika ļoti sliktas lietas mani vecāki devās savus ceļus uz augšu es paliku viens servis palika man tēta vēlēšanās bija lai es būtu mehāniķis tā es arī strādāju tēta servisā un taisiju cilvēkiem auto tētim malā apsegts bija viņa sapņa auto mustangs es noņēmu plēves un salaboju mustangu ieliku motoru izdariju visu lai tas varētu būt gatavs braukšanai ilgu laiku pavadiju ar auto slīpēšanu lai varētu to labi nokrāsot jo tētim pie sienas bija bilde kādu viņu gribētu lai izskatās takā bildē un es meiģināju izpildīt tēta vēlēšanos kā arī es izpildiju kad es būšu un esmu mehāniķis un būšu turmāko dzīvi. Un kad auto būs gatavs es pats ar to braukāšu pa ielām, jo tāds auto cik pagaidām esmu redzējis kad manam tētim bija vienīgajam kuram bija tāds sapnis un es meiģināju to piepildīt kā arīves to piepildiju un turmāko dzīvi būšu mehāniķis, jo man pašam arī patīk ķūnēt vai uzlabo auto jo tas ir ļoti forši. Es gribētu sakrāt Audi RS7, jo tā ir mana sapņa mašīna strādājot par mehāniķi es domāju, kad es varētu tādam sakrāt un varētu pats viņu saķūnēt būtu arī laimīgs ja tiktu kādā labā servisā kur varētu strādāt un krāt naudu lai varētu sakrāt sava sapņa auto un lai varētu uzcelt pats savu servisu jo tētim nebija liels servis un varētu būt šefs uz cilvēki pie manis strādātu meiģināšu šādus plānus īstenot bet tam vajag lielas naudas lai varētu īstenot tādus sapņus. 

•Kad biju iegādājies savu pirmo auto es protams braukajos ar to pa Los Santos un sagadijās tā kad biju piebraucis pie TLL Beno redzeju kad kaut kāds auto brauca ārā es piebraucu un prasiju kur es šeit varētu satikt bosu «» kas sēdāja auto «» es esmu boss

•Es saku aa labi jums nevajadzetu labu mehaniķi jo biju redzejis reklāmu kad meklējat mehāniķi «» viņš atbildejā»» jā bija tāda reklāma jums ir piredze «» es atbildu jā esmu izmācijies Los Santos mehāniķa skolā un iz laba pieredze kā arī man pašam patīk labot un uzķūnēt auto.

•Tā es arī tiku TLL Beno strādāt par mehāniķi ka arī pelniju atkal naudiņu un kraju kādam nopietnakam auto un mājai kā arī pašam savai garāžai.

•Tēta mustangu es pardevu jo tas bija baigais zvērs un man bija ar tādu bails braukt tāpēc es nolemu to pārdot , jo man nebija tik daudz gadu un pārliecības ar tadu auto braukt  tas bija slikts lēmums bet neko darīt jādzīvo tālak un jāpiepilda citi sapņi.

•Tad pēc vairākām nedēļām izdomāju kad varētu paņemt kādu projekta auto takā mans tētis, bet ne tik jaudīgu bet kaut kādu līdz 1000 tad paskatijos ss. lv kādi auto ludinājumi ir tad es atradu 1 labu auto man vizsmas tā šķita mēs parunājām par auto stāvokli kāds motors utt... Nolēmām satikties pie csdd lai varētu apskatīt auto ar acīm. 

•Pa runāju par auto un izdomāju kad ņemšu protams viss likās kārtībā jo nevarēju gluži redzēt kas notiek zem auto labi tad mēs iegājām pārakstīt auto un pie reizes arī Noreiķināties viss būtu kārtībā 

•Tad aizbraucu uz garazu un uzdzinu auto uz pacēlāja pēc ka lūkojos auto apakšā redzeju ļoti sarusējušas vietas stūres pirksts arī bija jāmaina jo vibrēja stūr un nolemu pardot auto nodomaju pārdosu so un paņemsu kadu labaku un ne tik daudz bojāta. 

Pēdējo reizi rediģēja 💜 Tvaiciņš 💜, 2021. gada 06. maijā, 09:16.

Scrubs
Uzraugs
Biedrs
lvbrok
587 atbildes forumā
Online: 18d 21h 12m
Redzēts 30. aprīlī, 15:09
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 04. novembrī, 16:38
0
post

man skiet, ka maksis kluva pasīvi nepasīvs un pazuda.

💜 Tvaiciņš 💜
Lietotājs++
💜 Tvaiciņš 💜
465 atbildes forumā
Online: 18d 10h 49m
Redzēts 2023. gada 12. februārī, 01:29
Pievienots, 2022. gada 17. augustā, 07:59
0
post

Max Lee ir ielidojus atpakaļ savā dzimtajā valstī pēc kā viņš noīrēja dzīvokli un meklē jaunu darba vietu viņam ir jaut kaut kas padomā.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0