Bana apelācijas
topic
APELĀCIJAPievienots, 2021. gada 11. aprīlī, 14:09
Tavs lietotājvārds: SIICIS
Tavs sērijas numurs: nesapratu, kas šis skaitās, tādēļ kāds apakšā ieraksta, paldies.
Administrācijas locekļa lietotājvārds: nav
Liegumas saņemšanas datums/laiks: pieņemu, kad no 3 pa nakti līdz apmeram 1 pa dienu.
Lieguma saņemšanas iemesls: nav ne mazākas nojausmas
Komentāri: nezinu vai tas ir ban vai kas, bet man ir liegums uz manu ip, tik nezinu kāda iemesla dēl, vai ko es esmu izdarijis nepareizi.
viss atrisināts.
Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 41 ( 156 skatījumi )
Jitzie, Twizzy, Gonzalez, niksniklaavss, dandijs, Kristers, Maruzha, Gangsta, hoodrat, MarkusBlad, silvia, ELSB, Raivis, Bridges, Assassin, nauriks, Čivrix, Angelis, Murish, bLank, Castellani, Dinčaa, LuckyDonut, RainersK, dafcha15, Vexy 0009, DidzzyS, Valchhaaa, logicfe, 518293182, LMD, Freimis, Draugs, Devitais, draiver, Swufy, Ryan Gosling, Bosch, Sneaky, Varde, timaballs
Jitzie, Twizzy, Gonzalez, niksniklaavss, dandijs, Kristers, Maruzha, Gangsta, hoodrat, MarkusBlad, silvia, ELSB, Raivis, Bridges, Assassin, nauriks, Čivrix, Angelis, Murish, bLank, Castellani, Dinčaa, LuckyDonut, RainersK, dafcha15, Vexy 0009, DidzzyS, Valchhaaa, logicfe, 518293182, LMD, Freimis, Draugs, Devitais, draiver, Swufy, Ryan Gosling, Bosch, Sneaky, Varde, timaballs