bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
5
8
topic
Uzraugs Laur- na
Laurz
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Laurič
303 atbildes forumā
Online: 61d 19h 41m
Redzēts 8. aprīlī, 19:05
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 15. martā, 17:29

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [x]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [x]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [x]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [x]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [x]

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Tavs vārds:Lauris

Iepriekšējie nickname:Peter Grandwitch

Tavs vecums:18

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās:Peter Grandwitch Timber Innovation 

Pieredze kā Gamemaster:Pieredze ir ,bet negribu samelot,viņa ir maza,bet ļoti labi pārzinu terminus un varu jaunajiem spēlētājiem pālīdzet attīstīties,un veidot kvalitatīvu lomas spēli iekš servera.

Pieredze Roleplay jomā:Ir liela,mēģinu sīkās detaļās atveidot lomas spēli,bet kā katrs mēdz kļūdīties,un var labāk,savu rp vērtēju 8-9,kā katrs var labāk.

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī):https://failiem.lv/u/83fd55sn" target="_blank">https://failiem.lv/u/83fd55sn" target="_blank">https://failiem.lv/u/83fd55sn" target="_blank">https://failiem.lv/u/83fd55sn" target="_blank">https://failiem.lv/u/83fd55sn">https://failiem.lv/u/83fd55sn" target="_blank">https://failiem.lv/u/83fd55sn" target="_blank">https://failiem.lv/u/83fd55sn" target="_blank">https://failiem.lv/u/83fd55sn" target="_blank">https://failiem.lv/u/83fd55sn" target="_blank">https://failiem.lv/u/83fd55sn" target="_blank">https://failiem.lv/u/83fd55sn" target="_blank">https://failiem.lv/u/83fd55sn

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]):-

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!):Sveiki,kick lietotāj,Mani sauc Lauris.Man ir 18gadi,aktīvi nodarbojos ar sportu,bet brīvajā laikā uzspēlēju datorspēles,kā-csgo,mta,nhl 09...,esmu pieejams discord,ja gribat sīkāk uzzināt par mani! Dc-Lauriszz,tiekamies serverī.

Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera? Serveris ir tiko atvēries,gribu palīdzēt gan jauniem spēlētajiem,gan administrācijai,un šim serverim gribu atvēlēt daudz laika un darba,un pierādīt ka varu palīdzēt šim serverim,šis ir vienīgais serveris,kur pavadu daudz laika...,esmu runājis ar bunnyhop un puiši serverim atvelta daudz laika ,un ir sakarīgi.

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums):Par RP skolotāju piesakos tādēļ ,ka redzēju ,ka tiek meklēti jauni GM un domāju kāpec gan nē?Esmu pavadījis daudz laika spēlejot,erpojot u.t.t ,bet gribās pameiģināt ko vairāk kas vēl nav meiģināts.Bieži saskaros ar ļoti stūlbām situācijam kuras atrisināt nav manos spēkos piemēŗam cilvēks ir veicis nepareizu Roleplay darbību viņam to stāstot kā pret sienu ,jo reakcijas nav nekādas.Bet palīdzēt un atrisināt tādas lietas man nav šķērslis.Uzskatu sevi par zinošu par un ap roleplay tāpec šo visu tagad rakstu ,jo vēlos palīdzēt serverim un jaunpienācējiem ,kurus es labprāt apmācītu lai LV:RP augtu...

Viss pārkopēts ,jo motivacija nav mainijisies.

PS atvainojos ka nav 250 vārdi

 

 

 

 

nauriks
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Biedrs
Gate atbildīgais
nauriks
Naurēns
720 atbildes forumā
Online: 47d 22h 8m
Redzēts 22. aprīlī, 22:14
Pievienots, 2021. gada 16. martā, 23:13
0
post

handlexy

marquez pieteikuma bija pari 20 pret..:D 

sippa
VIP
556 atbildes forumā
Online: 46d 1h 42m
Redzēts 2023. gada 12. decembrī, 11:22
Pievienots, 2021. gada 16. martā, 23:24
0
post

Var drausmīgi uzrakstīt pieteikumu, bet šis jau ir cits līmenis.

pret

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2021. gada 16. martā, 23:25
0
post

Nav aktivitāte un nenopietns pieteikums, ja domā, ka pārkopējot pusgada vecu pieteikumu izšmauksi, tad kļūdijies,

noraidīts.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0