bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzība par spēlētāju
11
3
topic
Sūdzība [ East Side ''ganksteri'' ]
nauriks
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Biedrs
Gate atbildīgais
nauriks
Naurēns
720 atbildes forumā
Online: 47d 22h 8m
Redzēts 7. maijā, 03:58
Pievienots, 2021. gada 08. martā, 23:34

Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību

Tavs lietotājvārds: Naureens.

Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Nav noteikta persona, visas personas kuras ir redzamas SS, pieņemu, ka visi ir iekš frakcijas.

Iesaistīto personu lietotājvārdi: Kā jau teicu noteiktu personu nav, visi East Side biedri, kas tajā brīdī bija iekš servera. 

Ko spēlētājs/i pārkāpa: Tā kā es neredzēju nevienu rindiņu IC kur persona paziņo, ka es esmu iekš viņu ''hood'', tad MG. 

Pierādījumi: Te būs saruna ar Carter un Kalmar kuri nav iesaistīti iekš situācijas un tad dažas rindiņas ar Patrick RP, pēc kura es jau tiku vilkts ārā no auto XD.  - https://prnt.sc/10gexeo 

( Carter un Kalmar nemēģinu iesaistīt iekš sūdzības, tur to pievienoju tāpat. + rep džekiem, kas erpo HandlexY frakcijā. ) 

Te būs viss, kā notika tālāk, kur arī būs redzams, ka nebija nekur IC pateikts kad esmu pie hooda, kautvai tajā brīdī viņu tur nebija, brauca no bankas puses, Marcie un Travis. - https://prnt.sc/10gezmc

Tagad Jums radīsies jautājumi par to ka es viņam atbildēju un nosaucu viņu par ākstu? es viņu nosaucu par ākstu, jo skraidīja pa ceļa vidu un kaut ko vienkārši bez iemesla piepisās jo man blakus tur bija mājas, jeb vieta kur mūsu visa frakcija uzturās, ļoti šaubos, ka tas vārds āksts viņu tik ļoti aizskāra, lai mani vilktu ārā no auto. 

Komentāri: Runājot par komentāriem, visa frakcija un frakcijas biedri ir vieni, lieli āksti. Tāpēc vēlētos, lai šo miskasti vienreiz arhivē. 

Pastāstīšu mazliet par situāciju: Tātad, ienācu iekš servera un kādu laiku braukājos ar diviem frakcijas biedriem, aizbraucām līdz LSAK, pēc kā stūri pārņēmu es un paliku ar Dyllan, pēc laika arī viņš izleca un aizgāja pie otra frakcijas biedra, tad es viens no garlaicības nezinot ko darīt, braukāju vienkārši apkārt un nebija plāns ne skatīties kas notiek ar tiem East Side džekiem, ne kur viņi uzturās, es to pat iepriekš nezināju, pirms neredzēju Marcie, ka piestāja iepriekš tur, vēlāk es lidinājos apkārt un piestāju ar Cadillacu, kurš bija augstāks nekā Patrick, man liekas viņš stāvot kājās viņam cauri varētu iziet, ja labi gribētu. Tad es piestāju pie viņu ''hooda'' un sāku runāt ar diviem džekiem uz moča, dirsāmies labu laiku, pēc kā Patrick beidza afkot un pieskrēja pie manis, teica lai es gaidu un es arī pagaidīju, pēc kā jau sāka erpot, kā velk mani ārā no auto un tas neizdevās, kas bija pavisam loģiski, man bija josta, kā arī spēlētājs mani tik augstu nevarētu tik viegli izraut, kad viņš saprata ka neizdosies mani izvilkt ārā, vienkārši pateica bļe un aizskrēja prom, pēc laika sākām abi dirsties un tad jau izdomāju braukt prom, kā redzams logfile, no personas nebija neviena rindiņa rācijā kur teiktu, lai Marcie ar Travis atbrauc, bet redz nu, viņi no zila gaisa te uzradās. Pielidoja man priekšā un noerpoja kā izliecas pa logu un uzreiz sāk šaut, bet neredzēju kā to TEC-9 izvelk, pēctam uzrakstīju privāti un pajautāju nošaušanas iemeslu, viņš teica ka melns cadillac, vakar sekoja, kā arī hidrolikas, bet tas man lika smieties, jo tādu auto varētu būt ļoti daudz. 

Piebilde: 

1. Vēlos lai frakcijas biedri iemet logfile no situācijas, vismaz tie kuri piedalījās, kaut tikai viens, kur rācijā tika kaut kas teikts par to kad esmu tur un lai atbrauc mani nošaut vai darīt ko citu, jo Jūs tuvumā tiešām nebija. Un lai nebūtu nekādas teikšanas, privāti adminiem iemetīšu, vai vēl kaut kas, man pie dirsas ko Jūs teiksiet, bet Jūs tos logfile metīsiet te, vai arī iesiet vienkārši nahuj. 

2. Kā jau visi esam pamanījuši ka par šo frakciju vai frakcijas biedriem ir ļoti daudz šudzības, pat ja sūdzību nav, IC ir redzami pārkāpumi par kuriem nevienam nesaka un piever acis, bet šoreiz man tiešām bija zajebal un izdomāju uzrakstīt. Manuprāt, ja Tu veido frakciju Tev ir jābūt vismaz kaut kādām iepriekšējām zināšanām par nelegālo pusi, nevis Tu nokopē topiku un vienkārši skraidi priecīgs ar ieročiem un šaudies, visi frakcijas biedri ir kaut kādi klauni kuri neko nesaprot, vienam kaut ko pasaka un uzreiz jau no ''kabatas'' izvelk ārā tec9, vai vispār vel labāk, no jostasvietas, iekš spēles viņš ir tik mazs, bet ooc Tu viņu diezvai tur ieliktu, viņš nav nemaz tik mazs. Es tiešām nesaprotu vai frakcijas biedri cenšas tēlot klaunus, vai viņi patiešām tādi ir, jo viss ko es redzu ir tas, ka 50/50 viņi erpo krievus, pa pusei viņi erpo gangsterus, runā kā grib, tam nepievērš nekādu uzmanību, tas pats ir ar viņu attieksmi un uzvedību. Viņi sadarbojas ar visiem kuriem grib, ja viņiem kāds nepatīk, ar iegūtajiem ieročiem vienkārši nobliež, bet IRL tas tā nenotiek, viss ko vēlos ietiekt tādiem kā Mitrais, pamācīties erpot, pamācīt to lielākajai daļai no savas frakcijas un pamācīties mazliet no tā, ko dara gangsteri, nevis kaut kādu huiņu dzīt un tēlot kaut kādus lielos. Tas pats ar Rollin, tur nav pieauguši džeki, kuriem patīk virināt muti, bet nejau viņus šaus uzreiz nost, kā pateiks kaut ko ne tā. Kurā dirsā Tu OOC esi redzējis ka Tevi paņem dirsā uzreiz, kā pasaki kaut ko ne tā? Nahuj šo frakciju, ja nevar uztaisīt normālu un sekot līdzi savām darbībām, tad metiet arhīvu un lai visi frakcijas biedri iet nahuj apgūt visu to, ko vajadzētu apgūt. 

3. Visiem no frakcijas biedriem painteresēties par to, cik ierocis liels ir OOC, nevis erpot kā viņu izvelkiet no kabatas. Visi no frakcijas biedriem ir dabujuši Sharpera ieročus un tēlo lielos, bet tā nav, pie pirmajām grūtībām, kur būtu jāatīsta kvalitatīvs RolePlay, Jūs visam atmestu ar roku un padotos, jo Jūs neko nesaprotiet, uzreiz izvilktu ieročus un sāktu šaut, āksti. 

P.S. Vispār nesaprotu kā es un visi citi smotrjagas biedri varēja erpot ar tādiem idiotiem kā Jūs, bet nekas, pierādijāt, cik debīli Jūs esiet patiesībā. 

( Iepriekš jau biju uzrakstījis mazliet precīzāk un saprotamāk, bet pazuda prosta viss. :D

+ rep Rollin džekiem, tā turēt, phaha.

archaa
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
archa
684 atbildes forumā
Online: 51d 16h 13m
Redzēts 16. aprīlī, 09:13
Pievienots, 2021. gada 08. martā, 23:44
0
post

Jā palūgšu apsūdzētajiem ievietot tās stundas logfile.

 

Kamars
Lietotājs
10 atbildes forumā
Online: 6d 8h 35m
Redzēts 4. martā, 13:54
Pievienots, 2021. gada 08. martā, 23:47
0
post

kamar*    :S ^^

Tējaaa
#soberAF
Teeja
494 atbildes forumā
Online: 48d 22h 56m
Redzēts 19. martā, 10:43
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 09. martā, 00:00
1
post

Labadiena džeki

pierādījumi- https://imgur.com/a/07Ucxyo

 

Mitrais
Lietotājs
55 atbildes forumā
Online: 6d 2h 11m
Redzēts 2023. gada 13. janvārī, 02:10
Pievienots, 2021. gada 09. martā, 00:03
2
post

Paklausies tu ākst, jūs manējo IC nošāvat uzmetat CK un brauc vēl ar to Cadillac, tu doma ka mēs nešautu tevi nost?

Tūlīt iemetis logfile kur bija viss rācija.

Un man liekas ka debīls esi tu, ej vēl pasoli visiem iedot pa galvu😂

Piemēram ko tu darītu ja tavu novāc, tu stāvētu un skatītos un bolitu acis, es gan tā nedomāju...

Tas viss no manis. 

nauriks
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Biedrs
Gate atbildīgais
nauriks
Naurēns
720 atbildes forumā
Online: 47d 22h 8m
Redzēts 7. maijā, 03:58
Pievienots, 2021. gada 09. martā, 00:07
0
post

Labi, rācijā viss bija, bet tas nemaina faktu kā tādu ka Ralfiņš Tev pateica cik personas ir iekš auto, pēctam marcie prasīja vai nav vajadzīgs ierocis un Tu zinot to, cik personas ir jau pateici, ka brauksiet tukšā, bet kaut kādā veidā ierocis taču pie Jums nonāca, pareizi? 

Mitrais, nesaprotu vispār nevienu sūdu ko Tu tur uzrakstīji, čalis sāk piepisties par 3 mēnešus veciem sūdiem, pats dirsies un solīji iedot galvā, iedevu adresi un teicu lai brauc, bet Tu man gribēji dirst un dot pa seju caur internetu, vai, cik žēl :( 

Tad kad sapratīsi ko jādara ir iekš nelegālajām frakcijām, tad varēsi sprēgāt. 

Pagaidām šis no manis ir viss, netaisos turpināt jebkāda veida čatu, ja kaut kas vajadzīgs administrācijas locekļiem, tad pm. 

Mitrais
Lietotājs
55 atbildes forumā
Online: 6d 2h 11m
Redzēts 2023. gada 13. janvārī, 02:10
Pievienots, 2021. gada 09. martā, 00:12
2
post

Neredzu nevienu tekstu par to ka prasīju vai vajadzīgs ierocis, ko tu murgo?

Tu jau solīji dot galva nevis es, un tad tu raudāji lai braucu pie tevis, tu jau teici ka sasitisi mani ar saviem džekiem 😂

 

nauriks
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Biedrs
Gate atbildīgais
nauriks
Naurēns
720 atbildes forumā
Online: 47d 22h 8m
Redzēts 7. maijā, 03:58
Pievienots, 2021. gada 09. martā, 17:44
0
post

U u u u u u u u u u u u u p

Tējaaa
#soberAF
Teeja
494 atbildes forumā
Online: 48d 22h 56m
Redzēts 19. martā, 10:43
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 09. martā, 17:47
0
post

Aizsūtiju Archam visu pmā tas kko velkās :(

 

maniaks
Lietotājs
7 atbildes forumā
Online: 6h 34m 41s
Redzēts 2021. gada 30. martā, 19:35
Pievienots, 2021. gada 09. martā, 18:11
0
post

pilna frakcija ar lowakiem, sargajat savas racijas gangsteri

archaa
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
archa
684 atbildes forumā
Online: 51d 16h 13m
Redzēts 16. aprīlī, 09:13
Pievienots, 2021. gada 09. martā, 19:10
0
post

Pagaidām ieskatoties redzu logfailos tikai to , ka Patrick'am tika pateikts stingrāks vārds pēc kā nošāva personu.

[Angliski] Patrick Miller kliedz: E? tu man draudi!

2021-03-08 21:20:42 [Angliski] Patrick Miller kliedz: Kretīns!

2021-03-08 21:20:47 Andrey Smith: (( Mitrais. ))

2021-03-08 21:20:49 [Angliski] [#222.42] Patrick Miller saka: Sauj nost

Vēlos dzirdēt pamatotu iemeslu nošaušanai.

Pēdējo reizi rediģēja archaa, 2021. gada 09. martā, 19:12.

 

Mitrais
Lietotājs
55 atbildes forumā
Online: 6d 2h 11m
Redzēts 2023. gada 13. janvārī, 02:10
Pievienots, 2021. gada 09. martā, 19:27
0
post

Tā tad iemesls ir tāds, ka viens no Logixa frakcijas leftoja un nāca pie mums, tālāk viņam uzmeta CK  , jo iepriekšējā vakarā ar to Caddilac tramdīja viņu, un man pasaka rācija ka tur kāds piebrauca, mēs ar Tējiņu lidojām uz bloku, un es skatos, tas ir tas Caddilac kas tramdīja, tāpēc arī nošāvu viņu.

Plusā vel šāva pa mums tajā dienā pašā kad novāca Russel.

 

 

Pēdējo reizi rediģēja Mitrais, 2021. gada 09. martā, 19:28.
HandlexY
Bijušais administrators
242 atbildes forumā
Online: 17d 15h 35m
Redzēts 2023. gada 21. oktobrī, 13:10
Pievienots, 2021. gada 09. martā, 19:39
0
post

hahahaha, atkal jāsitās vīriem dēļ mta :D Nē nu pareiz ir, ko cit'. 

Kristers
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
Bijušais foruma moderators
-loWkey
918 atbildes forumā
Online: 86d 20h 32m
Redzēts 2023. gada 30. septembrī, 15:50
Pievienots, 2021. gada 09. martā, 20:48
0
post

Palūgšu izbeigt čatu.

Katrs nākamais liekais posts tiks sodīts ar 1 brīdinājuma punktu.

Atļauts izteikties TIKAI sūdzības izskatītājam un sūdzībā iesaistītajiem, lai pievienotu TIKAI papildus pierādījumus (ekrānšāviņi, logfiles, situācijas video, detalizēts situācijas apraksts).

archaa
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
archa
684 atbildes forumā
Online: 51d 16h 13m
Redzēts 16. aprīlī, 09:13
Pievienots, 2021. gada 10. martā, 11:47
0
post

Izvērtējot situāciju un vadoties pēc iegūtajiem pierādijumiem , sodīt varu tikai Patrick Miller , jo par draudēšanu nogalināt nevar.

Sūdzība ir patiesa , sazinies ar kādu no augstākiem lai atgūtu to ko zaudēji.

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0