LOS SANTOS ŠERIFA DEPARTAMENTS
REKRUTĀCIJAS UN APMĀCĪBAS DIVĪZIJA
APLIKĀCIJAS FORMA
*Jābūt ASV iedzīvotājam (X)
*Jābūt San Andreas štata iedzīvotajiem.(X)
*Jābūt vismaz 21 gadus veciem.(X)
*Jābūt nokārtotai San Andreas Štata izsniegtai B vai A kategorijas vadītāja apliecībai.(X)
*Nedrīkst būt kriminālisodīts, sodāmības līmenis par ceļa satiksmes noteikumu pārkāpšanu nedrīkst pārsniegt 5 sodus mēnesī. (X)
| 1 posms; Personālā informācija |
Uzvārds, vārds: Darell Larsen
Dzimums: Vīrietis
Dzimšanas datums: 12.01.1992
Dzimšanas vieta: Los Santos
Deklerētā dzīvesvieta: Ganton 6
Faktiskā dzīvesvieta: Ganton 6
Pilsonība: Amerikānis
Tālruņa numurs:547885
E-Pasts: larsens@gmail.ls
| 2 posms; Rekrutācijas jautājumi |
Kādēļ Jūs vēlaties kļūt par Los Santos Šerifa Departamenta pārstāvi? Tas viss jau sākās agrā bērnībā, es uzaugu ģimenē, kurā tēvs bija policists, kas manuprāt arī iemesls kapēc man vispār ir vēlme kļūt par likumsargu. Vienmēr Tēvam jautāju, kas jauns ir darbā un, ko viņš ir sadarījis, tās man bija kā vakara pasakas. Jau agrā bērnība man bija skaidrs, par ko es kļūšu nākotnē. Vienmēr ir piesaistījis šis darbs, sekoju arī visulaiku ziņām līdzi, bieži vien iedomājoties "Kaut es varētu būt viens no viņiem". Katrā ziņā, šis darbs ir paradzēts man.
Kādēļ tieši Jūs būtu jāpieņem departamentā?: Šeit sevi lielīt, manuprāt, ir lieki, bet visā visumā, ar lielu pārliecību varu teikt, ka šis darbs ir paradzēts man. Nekad nekas cits mūžā nav intresējis, kā tikai kļūt par likumsargu. Mana attieksme un godīgums, nosvērtība pierādīs to, ka es varu būt viens no Šerifa Departamenta pārstāvis. Nu varu galvot, ka es sevī nelikšu vilties, par to es galvoju.
(( 3 posms; OOC informācija ))
Vārds: Nils
Vecums: 18
In-Game UCP vārds: HandlexY
Spēsi lietot programmu Discord?: Jā, bez problēmām.
Vai pēc iestāšanās Departamentā Tu būsi spējīgs izmantot mikrafonu mūsu Ts3 kanālos?: Jā.
Ekrānšāviņš ar Admin History ( /history ): Šito jums labāk nevajag.
Cien., Darell Larsen
Los Santos Šerifa Departamenta Rekrutācijas un apmācību divīzija ir izskatījusi Jūsu iesniegto aplikāciju. Vēlamies informēt, ka Jūsu aplikācija tiek noraidīta.
Tas nozīmē, ka Jūs netiekat pārvirzīts uz nākamo kārtu - intervija.
Atkārtotu aplikāciju esiet tiesīgs iesūtīt pēc 1 mēneša ((Ar nosacījumu, ka tavs /history nepalielināsies ne par vienu pārkāpumu sākot no šodienas))
Februāris 15, 2021
Los Santos Šerifa Departaments
Rekrutācijas un apmācību divīzija
211 W Temple St, Los Santos, CA 90012
Jitzie, pidars, 💜 Tvaiciņš 💜, samantiina, Arhimēds Pitagors, Bosch, HandlexY, ELSB, Gross, Sestais, Tējaaa, Kazocinsh, CarD, daunars, nauriks, archaa, richuuuu, amsterdam, Kristers, dandijs, felss, KristapsDD, LMD, Angelis, Castellani