bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
10
1
topic
[Uzraugs] BIEZAputra
Biezaputra
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Lietotājs++
327 atbildes forumā
Online: 13d 8h 53m
Redzēts 17. martā, 22:48
Pievienots, 2021. gada 11. februārī, 21:39

 

Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu

Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi

• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ x ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ x ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [x  ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ x ]


Anketa

Vārds: Kristaps

Vecums: 18

Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): vienmēr bijis- BIEZAputra

Izveidoto personāžu saraksts: Dilan Wilson(Dilan Auto Repair); Joshua Abawi(Abawi Express); Raymond Harrison(LSPD); Malcolm Anderson(Seeds n'Weeds); Yevgeny Kozlov(СМОТРЯГИ)

Pieredze šāda veida amatā: Pirms šī  projekta, kad vēl spēlēju SAMP esmu bijis uzraugs iekš dažiem serveriem. Mans stāžš iekš uzrauga ir apmērām viens gads. 

Pieredze lomuspēles jomā:  Mana pieredze roleplay jomā ir salīdzinoši liela, esmu pavadijis iekš šadiem serveriem 4 gadus, protams ar pauzēm, bet tās nav traucējušas priekš manām rp prasmēm. 

Servera /history ekrānšāviņš:  https://imgur.com/a/erkg2XZ

Motivācijas vēstule:

                  Tātad, mani sauc Kristaps, bet iekš servera esmu pazīstams kā BIEZAputra un es izvirzu savu kanditatūru uz RP uzrauga amatu iekš Kick.lv servera

                Kā jau iepriekš minēju esmu ar viena gada stāžu kā servera uzraugs, neskatoties uz pauzēm, kuras bija mācību dēļ. Labprāt palīdzēšu ikvienam spēlētājam kam radusies jebkāda problēma, kas attiecas uz uzrauga spējām. Apzinos ka neesmu pats labākais Roleplay atveidotājs, bet ar manām prasmēm un zināšanām mierīgi spētu jauno spēlētāju pareizi ievirzīt iekš lomuspēles atveidošanas.

               Man ļoti patīk komunicēt un radīt patīkamu gaisotni, labprāt uzklausu un dodu padomus. Esmu perfekcionists, jeb ideālists patīk visu izdarīt ļoti pareizi un precīzi. Spēju pielāgoties visam jaunajam un vecajam, esmu gatavs pie nepieciešamības par jaunu mācīties un apgūt visu nepieciešamo iekš uzrauga amata.

           Tas ir acīm redzams ka serveris attīstās līdz ar mums un mūsu vēlmēm, tādēļ vēlos ieguldīt sevi un savu darbu iekš šī servera. Spēju atrasts kompromisu jebkurā situācijā. Nebaidos zaudēt, jo tas tik padarīs mani stiprāku un liks domāt uz priekšu par nākamajiem soļiem. 

Apzinos ka pēc pauzes esmu nedaudz ierūsējis iekš uzrauga komandām, bet es centīšos sevi pilnveidot un attīstīt vēl vairāk nekā biju iepriekš. Ja arī kaut kas ir piemirsies man vienmēr blakām ir kāds no sastāva, tāpēc nebaidīšos jautāt viņiem. 

Ar cieņu, BIEZAputra.

Pēdējo reizi rediģēja Biezaputra, 2021. gada 11. februārī, 21:42.

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2021. gada 06. martā, 21:43
0
post

Biji uz strīpas, speciāli neizskatīju, bet mēnesim paejot neieraudzīju pietiekami daudz, lai spētu tevi pieņemt, turpini spēlēt un pierādīt sevi, iespējams jau nākamajā reizē iznākums būs pozitīvāks,

noraidīts.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0