bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
8
13
topic
[Spēles Uzraugs] Fletcher
Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts Vakar, 15:57
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 11. februārī, 21:28

 

Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu

Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi

• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [X]
• Esmu aktīvs/-a forumā [X]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [-]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [-]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [X]


Anketa

Vārds: Kristiāns

Vecums: 14

Pagātnes lietotājvārdi (ja ir):  Daring

Izveidoto personāžu saraksts: 
Thomas Fletcher - LSSD - Sheriff
Tommy Clarkson - LSSD - Sergeant
Tom Bradford - LSPD - OOC uzraugs frakcijā.

Trey Terrance - Bijušais Bluppinz frakcijas biedrs - Neaktīvs
Monic Stephanson - Ielas meita - Neaktīvs
Kendrick Terrance - Bijušais Bluppinz frakcijas biedrs - Neaktīvs

 

Pieredze šāda veida amatā:  Pieredze nav diez ko liela bet tā viennozīmīgi ir, lai arī ļoti maza bet ir. Galu galā pieredze ir kaut kur jaatrod. Ja mēs runājam par manu pieredzi, tad tā ir meklējama 2019 gada Septembrī, playhard projektā, kur pirmo reizi iepazinos ar spēles uzrauga pienākumiem un attiecos pret tiem ar lielu nopietnību. Otrā pieredze, kuru es varu nosaukt par visbagātāko ir šeit pat, kick projektā, īsi pirms decembra ieguvu spēles uzrauga amatu. Pieredze nav diez ko spoža, jo nācās atvadīties no spēles uzrauga pienākumiem mēneša laikā.

Pieredze lomuspēles jomā: Tie ir vairāki gadi. Mana pieredze roleplay'a ir vairāk tendēta uz likumsarga lomas atveidošanu bet tas nenozīmē, ka neesmu rpojis un atveidojis nelegālu personāžu. Blakusprojekta dzīvības laikos esmu atveidojis savu personāžu dažādās nelegālās frakcijās. Esmu atveidojis lomu pie Wazija (PEN1 - Public Enemy Number 1), mana pirmā nopietnā organizācija bija pie Sharper'a, kurš man iemācija (aptuveni) saprast nelegālo ekonomiku (From Nothing to Something).

Servera /history ekrānšāviņš:  Links

Motivācijas vēstule: Esmu spēles uzrauga amata kandidāts, kurš ir iepazinies ar servera likumīgo pusi (Law Enforcement Organization) un uztur tās sistēmu projektā ar citiem projekta lietotājiem. Būšu spējīgs palīdzēt spēlētājiem apgūt roleplay zināšanas legālā jomā, vairāk valsts organizāciju pusē un iespējams, mazliet privāto frakciju sfērā. Legāla tipa lomuspēli pazīstu gandrīz no A-Z, ir daži roleplay fragmenti šajā stāstā, kur man vēl ir ilgi un dikti jātrenējas bet uzskatu, kā arī daži varētu man piekrist, ka esmu legālo lomuspēli apguvis pietiekami daudz un kvalitatīvi, lai spētu to iemācīt citiem spēlētājiem. Neesmu veidojis pamācības, ieskatus roleplay'a, bet varu personīgi atbildot uz reportiem vai sazinoties privāti palīdzēt spēlētājiem ar legāla personāža attīstības izveidi un uzturēšanu, iesaistīšanu legālā lomuspēlē. Vienmēr esmu palīdzējis citiem cilvēkiem, kuri man ir palūguši palīdzību ar kaut kādas konkrētas tēmas saprašanu roleplaya. Brīdī kad es biju pildījis spēles uzrauga pienākumus kick'a, pie manis bija nākuši vairāki cilvēki un jautājuši, kā pareizi veidot legāla tēla attīstību, vai kā pareizāk apgūt roleplay. Es tiem palīdzēju ar instruktāžu un dažiem uzdevumiem kuri ir jāizdara nedēļas laikā, lai efektīvāk apgūtu roleplay pamatus, tādēļ es uzskatu ka esmu pietiekami labs spēles uzrauga kandidāts, lai man dotu otru iespēju sevi pierādīt. 

 

*Ja pieteikums tiek noraidīts, atkārtoti drīkst pieteikties ne ātrāk kā pēc 2 nedēļām.

Bridges
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Lietotājs++
Pot-Valor
Mazā MIA
517 atbildes forumā
Online: 39d 18h 12m
Redzēts 19. martā, 22:19
Pievienots, 2021. gada 12. februārī, 11:48
1
post

Tu dari tiešām daudz, bet vēlreiz atkārtošu, tu neēsi tas cilvēks kas apmāca, tu esi tas kas soda, un tādi, kickam nav vajadzīgi. No tevis ir daudz labu lietu, ņemies daries, utt, bet.. bet.. no tevis ir 3x vairāk problēmu. Tādēļ ANTI.

Bridzons atvadas


Discord
Bridges#1337

Steam
Bridges(click)

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2021. gada 14. februārī, 22:53
9
post

Par cik serverī ir administrācijas aktivitātes deficīts, tad pieņemts, jo nepieciešami uzraugi, pārbaudes laiks mēnesis.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0