bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
14
1
topic
[Uzraugs] qtecc1
qtecc1
Servera administrators
Frakciju komanda
Lāc1s
86 atbildes forumā
Online: 4d 19h 43m
Redzēts 22. martā, 15:17
Pievienots, 2021. gada 31. janvārī, 18:13

 

Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu

Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi

• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ X ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ X ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ X ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ X ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ X ]


Anketa

Vārds: Maksis

Vecums: 20 gadus jauns.

Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): experts61

Izveidoto personāžu saraksts

Tyrone Jackson - The New Generation Mafia (https://mta.kick.lv/forums/topic/12398/the-new-generation-mafia/)

Mazliet par sevi:

Mācos universitātē, kā jau visi, attālināti. Diezgan daudz brīva laika, ko varēšu veltīt servera lomuspēles atveides līmeņa augšanai. Patīk automobīļi, nesen ieķēru sev 2019.gada kruzaku, zbis iet, ar bitcoin riktīgi sagāja. Besī tīrīt sniegu, like ļoti. Klausos rap/hiphop/trap mūziku, ļoti esmu iedziļinājies mūzikas producēšanā, lēnām kautkas top. Atstāšu linku, ja interesē (https://mta.kick.lv/media/view/1301/qtecc1-beat/) Bet tā, pa dzīvi šobrīd īsti vairs neko nedaru, tikai vien kompīti spēlēju. Protams patīk MTA, CS:GO un it pa laikam maucu LOL. Padoms džekiem kas grib arī pacelt naļik, investējat iekš DogeCoin. Baigi ceļas uz augšu šobrīd(18+).

Tas tā, humoram. Nepārprotat, esmu ļoti nopietni pievērsies ši topika rakstīšanas procesam.

Pieredze šāda veida amatā un pašā lomuspēles atviedē:

Man aizsākās viss tālajā 2013. gadā. Pirmie serveri, kur tika spēlēts bija samplv, exs un pats owlgaming(angļu komūns, uz kura bāzes tika celts šis labākais pasaulē komūns(kick). Esmu spēlējis arī pagājušajā sezonā. Gamemaster amatā esmu bijis vairākos komūnos(nereklamēšu), biju arī pagodināts ar AD statusu. Ļoti labi pārzinu Uzraugu saucamo "sistēmu". Šobrīd serverī ar daudziem vel nēesmu paspējis atveidot lomuspēli, bet tas noteikti labosies tuvākajā laikā! :)

Servera /history ekrānšāviņš: lūdzu https://imgur.com/a/PGt5EHR

Motivācijas vēstule:

Uzskatu ka esmu mainījis attieksmi, kas bija kādreiz, zinu, man to vēl ir jāpierada. Uzlaboju aktivitāti un tagad esmu pārliecināts, ka varēšu pievērsties šai lietai pilnīgi nopietni. Aizmirstot visus iepriekšējos prikolus un lietas.

Uzrauga statuss man dos iespēju pierādīt sevi. Pierādīšu sevi es ar labu aktivitāti (man ir iespēja būt aktīvam nakts vidū, vai no rīta, kā kuru reizi, pa dienu un vakarā), pierādīšu, ka apmācīšu jaunos lomuspēles ieinteresētos, kā pareizi to atveidot, mācīšu terminus ar saviem vārdiem (jo it pa laikam ļaudis nesaprot pēc definīcijas, tāpēc mācīs praktiski.) Laiku uz to es pilnīgi noteikti nežēlošu. Vienmēr iešu uz priekšu ar pilnu atdevi. Reportos vienmēr uzrunāšu pēc etiķetes, kā servera administrācijas pārstāvis. Kā jau arī daudziem ir zināms, ka šobrīd uzraugu aktivitāte ir mazliet nenopietna (nekādā gadijumā nevienam administrācijas pārstāvim nepārmetu). Es pats vairākkārt esmu sastapies ar to, ka nav kam prasīt palīdzību. Nu tas ir vēlos vakaros vai agros rītos, kad sagribās uzerpot. Spēšu sniegt savu palīdzību arī nestandarta laikos. 

Es pilnīgi noteikti būšu aktīvs gan forumā, gan iekš spēles. Cienīšu citus, palīdzēšu cik vien spēšu, centīšos serverī kaut drusciņ paaugstināt lomuspēles atveides līmeni. Centīšos novērst /b čata iekļaušanu lomuspēles atveides laikā. Būšu un esmu sakarīgs saistībā ar uzrauga amatu. Solos nepārkāpt noteikumus apzināti. Situācijas neskaidrības laikā vērsīšos pie augstāk stāvošiem administrācijas pārstāvjiem pēc padoma vai kā cita(šaubos ka tā, bet varētu būt). Pilnīgi noteikti būšu draudzīgs ar visiem, neskatoties uz vecumu, balsi, uzvedību vai ko citu. Konflikta laikā centīšos atrast kādu kompromisu, lai visiem ir patīkami baudīt lomuspēles atveidi. Vienmēr būšu pretīmnākošs un pozitīvs.

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā.

Pēdējo reizi rediģēja qtecc1, 2021. gada 01. februārī, 00:20.

:slinkis:

tavsmurgs
Lietotājs
142 atbildes forumā
Online: 7d 5h 28m
Redzēts 4. maijā, 10:48
Pievienots, 2021. gada 02. februārī, 18:28
0
post

Nespēlēju vairs šajā paradīzē, bet neskatoties uz to, būs par. Acīmredzami ir pacenties pie topika veidošanas, nav desmit minūšu skricelējums. 

Raivis
Servera administrators
Frakciju komanda
444 atbildes forumā
Online: 52d 19h 58m
Redzēts Vakar, 22:35
Pievienots, 2021. gada 03. februārī, 20:16
0
post

kapec maksis izpuskoja motivacijas vestuli parak spoza manam acim dosu par jo visur zals

KristapsDD
Lietotājs
eurojanka96
163 atbildes forumā
Online: 10d 9h 18m
Redzēts 2023. gada 28. septembrī, 08:46
Pievienots, 2021. gada 03. februārī, 21:32
0
post

Par, ļoti atraktīvs, māk RPot, izpalīdzīgs, un pretīmnākošs. RPojam vienā frakcijā. Došu par!!! 

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2021. gada 05. februārī, 14:58
0
post

pieņemts.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0