bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Tēlu dzīvesstāsti
1
0
topic
Han Kemmit
Henoksel
Lietotājs
Karļušā
41 atbildes forumā
Online: 23h 27m 54s
Redzēts 2021. gada 20. maijā, 23:56
Pievienots, 2021. gada 25. janvārī, 20:23

 

Han Kemmit - [1992 - 2020.] - Ielu parkorists

         Dzimis 1992.gadā Los Santos pilsētas apkaimē, 5 gadu vecumā sadraudzējās ar draugu Tomas, kas bija vienā vecumā ar Han. Abi pirms bērnudārza, uz 4h slepus sarunāja laikus, kad izskriet no mājas un izpētīt LS ielas.

        Pēc 2 gadiem kā pabeidza abi bērnudārzu, abus uzreiz pārcēla uz Vietējo LS skolu. Tomas uz skolu ļoti negribēja un sāka taisīt dažādus protestus, kur Han Hammit kā labākais draugs piedalijās.

       1. klase -  Pirms gāja uz skolu, abi vienmēr satikās un gāja pie Tomas vecvectēva, kur klusi ielauzās un zaga cigaretes. Abi no sākuma nepīpēja, jo vēl nezināja kā tās var piededzināt, tāpēc pārdeva pa labu naudu vecākiem audzēkņiem, kuri bija no 9.-12. klasei. Visu darījuši slepeni, lai skolotājas neredz. +1rep

(1rep)

(+1 respekt - tirgoja vērtīgas cigaretes, kuras tirgoja, pa 1$ par cigareti - respektīvi 10$ par 1 paciņu)

        2. klase - Nopelnijušies pirmo naudu, nopirka bmx riteni, ar kuru bieži braukāja pa ielām un apcēla citus un rīkoja daudz kautiņus par taisnību, bet ātri salaba, vai muka prom, kad kāds pamanija. Kā sākās kāds strīds uz ielas par  to kurš kuru pārspēs, vietējie gang locekļi par to vienmēr iesmēja un atbalstija +2rep

(3rep) 

(+2 respekt - vietējais gang piedalijās bērnu strīdos, par to kurš kuru pārspēs un to sekas, nākotnē iespēja tikt gang, bet  zem (10% - nemainīgs) iespējas)

      

         Pēc 3 gadiem, kad Han ar Tomas sāka iet 5. klasē, abi ielauzās no agra rīta kaimiņa mājās un nozaga telefonu, kas bija nepieciešams darbināt pie strāvas. Abi aiznesa telefonu uz skolu un nonesa pagrabā, kur to pieslēdza. Pēc pirmās stundas, abi noskrēja leja pagrabā un piezvanija polcijai kā viltus zvanu un izteica, ka skolā ir laikabumba, pēc kā policija nekavējoties ieradās notikuma vietā. Kad policija piebrauca pie skolas Han telefonu paņēma un samērcēja ūdenī un nolika plauktā.

     Abi uzskrēja klasē, kad sākās stunda, pēc 2min skola izsaucā ārkārtas evuakāciju, kur skolu slēdza ciet uz visiem laikiem. Hans ar Tomasu dodoties prom no skolas nespēja no smiekliem paeeelpot. 

     Nākošajā dienā pie skolas stāvēja ekskavators un viss bija irobežots, liektos, ka ir reāla bumba. Hans vēl līdz šobaldienai, to nav nevienam teicis, jo tas var būt kā drauds nākotnei.

(3rep) 

(+0 reputācija - neviens par notikušo nezināja, jo pierādjijumi netika atrasti par viltus zvanu)

      Pagāja vēl 2 gadi, kad notika apšaude ielas apkārtnē. Bija vēls vakars, kad Hans ar draugu vēroja, kā pa logu notiek slkatiņš, abi izbrīnoti vēroja visu notikumu, līdz redzēja, kā ielā iegriežas pazīstma automašīna. Tomas sāk bļaut, jo redz, ka gang boss ved Hans vecākus prom, jo ir aizdomas par gang nodošanu.

(Gang boss)

       Hans satraucās un aizskrēja uz savu istabu. Pagāja 5h pēc apšaudes, bet vecāki nebija ieradušies mājās. Hans piegāja pie loga, kur vēl draugs sēdēja un skatijās TV. 

       Nākošajā dienā Hans meklēju, pa visu rajonu, pilsētu vecākus, bet ne miņas, jautāja gang, kas vakar notika, bet atbildes nebija. Tā Hans 10 gadus pārdzīvoja un ilgi plānoja nākoti, pēc skolas. Bet kamēr plānoja Tomas pieteicās gang un palīdzēja aiztāvēt rajonu, bet tas ilgi negāja, jo kad Hanam palika 18 gadi, viņš acu priekšā caur logu, uz ielas ieraudzīja, kā federālie dienasti iebrūkot rajonam sacaurumoja Tomasa čermeni vairākas reizies.

 

      Hans neko nevarot iesāk, pēc pāris dienām pameta rajonu un izīrēja dzīvokli pilsētas centrā, kur arī sāka strādāt ar street parkor, trenējotsies 5 gadus vietējā sporta namā un uz ielas patstāvīgi.

Līdz šim brīdim Hans nodarbojas ar street parkour, lai sevi uzturētu fiziskā formā, kā arī aicina pārējos piedalīties. Piedāvā dažādus chalange 

Vienmēr pirms parkour Hans iesildās, lai lielu fiziska spēka izpildijumā neizmežģītu kautko un negutu krampjus.

Pirms vec lielus pārlecineus, sāk ar vinkāršākiem objektiem.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 14 ( 42 skatījumi )
RainersK, nauriks, beglis, Murish, Assassin, Henoksel, amsterdam, fletcher2, smifnwessun, ELSB, Sestais, Freedy, KristapsDD, Bosch