bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
13
1
topic
[GameMaster] XmacePI
kidpromil
Lietotājs
KREKLS
110 atbildes forumā
Online: 3d 8h 56m
Redzēts 2022. gada 15. decembrī, 22:28
Pievienots, 2021. gada 19. janvārī, 12:49

 

Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu

Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi

• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ X ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ X ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ X ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ X ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ X ]


Anketa

Vārds: Niks.

Vecums: 18.

Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): -

Izveidoto personāžu saraksts: 

Eden Lopez - Los Santos labiekārtošanas kombināta priekšnieks.

Daniel Lopez - Los Santos Policijas Departamenta virsnieks II.

Warren Mills - Kokzāģētavas ''SIA SAWMILL'' darbinieks.

Pieredze šāda veida amatā: Uhhh, ar ko, lai sāk .. Šim visam esmu gājis cauri jau, taka pieredze ir bagātīga. Atvainojos, ka pieminēšu citu projektu - viss aizsākās ar PH, tur ilgu laiku nospeļēju kā spēles uzraugs, proti, GameMaster's, pēc laika ieguvu paugstinājumu un biju pakāpies pat līdz AD. Būdams GM katru brīdi meklēju kādu spēlētāju, kurš nav apguvis RolePlay, kuru nepieciešams apmācīt, pats sev laiku erpojot praktiski neveltīju, ilgstoši sēdēju duty'ā un pildīju GameMaster'a pienākumus, ņemu reportus pēc reportiem un, kad reportu nebija apmācīju kādu no spēlētājiem. No apmācīšanas nemukšu, ir daži labi kuri no šo pienākumu izmūk, bet tas nebūšu es. Vēlos visiem sevi pierādīt kā labu spēles uzraugu, būšu gatavs apmācīt spēlētjus, neesmu tas, kurš muks no pienākuma apmācīt kādu spēlētāju, kuram nepieciešama palīdzība!

Pieredze lomuspēles jomā: Pieredze lomuspēlē man ir bagātīga, viss aizsākās huh kādā 2014. gadā, ja nemaldos, varbūt pat ātrāk, sāku ar MGT, kur bija lauka lomuspēle, pēctam 2015.gadā pārgāju uz PH, nospēlēju tur ilgu laiku, tur aizsākās viss lielākā mana RP pieredze, tagad jau kā gadu, mazliet vairāk jau spēlēju MTA.KICK, bet sākumā bija neliela pauze, tagad šīs 2 sezonas jau intensīvi spēlēju KICK un tāds RP, kas notiek KICK man patīk vislabāk, tādu nekur citur neatradīsi, neesmu nekāds staigātājs, parasti, ja pieķeros, tad prom neeju un šim serverim tiešām jau esmu pieķēries. Vairāk manu RP var redzēt atveidojot privāto organizāciju Los Santos Labiekārtošanas Kombinātu un ''SIA SAWMILL''. Terminus, RP jēgu, nozīmi ļoti labi pārzinu, problēmu ar to nebūs!

Servera /history ekrānšāviņš:  https://prnt.sc/x7dg4p

Motivācijas vēstule: Uz GM'u man rakstīt jau vēlējās kādu ilgāku laiku, jo serverī tie tiešām trūkst un bieži ienākot no rītiem uzrakstot /staff nevienu no administrācijas locekļiem neredzu, rakstu, jo esmu aktīvs un bieži vien cilvēkiem nepieciešama palīdzība, bet neviens no /staff nav online, ar to man problēma nebūs, esmu samērā aktīvs. Kā jau minēju augstāk, apmācīt es apmācīšu, no pienākumiem nemukšu. Runājot par to, ka sen vēlējos rakstīt uz GM'u - nerakstīju, jo biju dabūjis liegumu serverim, ļoti izbojāju savu reputāciju. Liegumu dabūju, jo pārdevu IC lietas par IRL naudu, tur ir garšs stāsts, vienvārd sakot esmu mainījies, labojies un savas kļūdas vairs neatkārtošu. Saprotu, ka ar šo BunnyHop acīs esmu krities, bet par šo laiku esmu labojies un pierādījis sevi no jauna kā parasts spēlētājs. Vēlētos pierādīt visiem sevi, ka ar GM pienākumiem tikšu galā bez problēmām, lai sevi pierādītu Jums man ir jādod iespēja pierādīt sevi, ticiet man, nekļūdīsieties mani ieceļot par spēles uzraugu, jeb GameMaster'u, nāku laba mērķa vadīts! Pašlaik nodarbojos ar pivātājām organizācijām, Los Santos Labiekārtošanas Kombinātu, kurš pastāv jau kā 3 mēnešus, manuprāt esmu pierādījis sevi diezgan labi no šī skata punkta, vadot privāto organizāciju. Esmu apguvis SS editošanu, mācu visiem jauniņajiem, tikko kuri ir iesākuši atveidot lomuspēli gan, kas ir pati lomuspēle, terminus, gan kā pareizi editot SS, esmu pat uztaisījis speciālu pamācību jauniņajiem, kā pareizi editot SS. Apmācu jauniņos ar lielāko prieku, prieks, kad kāds vēlas atveidot lomuspēli tieši manis taisītā F3, tādēļ arī ir liels prieks tos apmācīt. Prieks būtu apmācīt arī citus, kuri pie manis neerpo. Vēlos piebilst, kad būtu gatavs jebkurā laikā kādam no spēlētājiem palīdzēt, apmācīt. Esmu ļoti aktīvs, itsevišķi šajā laikā, kad visiem ir jāsēž mājās, būšu ļoti godīgs. Saņemot statusu mani draugi nebūs pirmajā vietā, tie netiks speciāli aizstāvēti, esmu tikai par taisnību un kvaliatīvu RolePlay. Sēžot GM duty'ā netaisos braukāt rinķī, izvairīties no RP situācijām, bet gan ņemt reportus, apmācīt citus, nepieredzējušus spēlētājus. Esmu ļoti lojāls, darīšu savus pienākumus un neteleportēšu, nelabošu citiem transportalīdzekļus bez vajadzības, kā arī sev. Respektēšu citu viedokļus, it sevišķi augstāk stāvošo, esmu, būšu ļoti respektīvs un sakarīgs. Atkārtoju, ka esmu un būšu godīgs, nebūs izmantots GM status savā labā. Vienvārd sakot apsolos netaisīt huiņas! 

Pēdējo reizi rediģēja kidpromil, 2021. gada 19. janvārī, 12:51.

 

||Eden Lopez - DZĪVS- Los Santos labiekārtošanas kombināta priekšnieks||

||Daniel Lopez - DZĪVS- Los Santos Policijas Departamenta virsnieks||

marats
VIP
420 atbildes forumā
Online: 51d 3h 40m
Redzēts 28. aprīlī, 11:59
Pievienots, 2021. gada 19. janvārī, 17:35
0
post

IC lietas pārdod par OOC naudu , taisies iegūt zaļo krāsiņu lai iegūtu papildus uzticību un nedod dievs skamotu? Aktīvs tu neesi vari neliet ,  character development vispār neesmu redzējis , low rp cilvēks , f1 noteikumi jāparlasa.

archa, es gribu redzēt tavus character development

CarD
Lietotājs+
579 atbildes forumā
Online: 20d 9h 15m
Redzēts 4. maijā, 15:59
Pievienots, 2021. gada 19. janvārī, 18:39
1
post

@Fletcher viņš vismaz pieteicās uz statusu nevis kā tu - nopirki.

Šim jaunietim būs par, jo pieteikums ir KAUTCIK sadrukāts.

pagarinatajs
Nejaušs incidents
lietotajs++:)
edu sudus
285 atbildes forumā
Online: 16d 0h 17m
Redzēts 31. martā, 22:10
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 19. janvārī, 20:16
0
post

 Esmu apguvis SS editošanu, mācu visiem jauniņajiem, tikko kuri ir iesākuši atveidot lomuspēli gan, kas ir pati lomuspēle, terminus, gan kā pareizi editot SS, esmu pat uztaisījis speciālu pamācību jauniņajiem, kā pareizi editot SS.

 

lieliskas prasmes!

tiesam rekomendeju jo tikko pieregistrejos srrrweri un velos uzzinat ka var editot savas privatas lspd masinas bildi

smifnwessun
Lietotājs
135 atbildes forumā
Online: 9d 15h 46m
Redzēts 2023. gada 09. maijā, 15:28
Pievienots, 2021. gada 25. janvārī, 00:58
0
post

iemetisu iemeslu kadel tavs pieteikums tiks noraidits

pret

Smith Wesson - macitajs- DZĪVS

2rindiņ rp // lai visi neteiktu ka jauniņais n shit iepriekš biju mehāniķis, šij serveri, iepriekšēja sezona.

reāli par 20 notiem, ko nometu iekš lspd (the fuck man) reāli dēļ fuckin 20 notiem ban uz 30 dienām

FREEDOAM to speak

KristapsDD
Lietotājs
eurojanka96
163 atbildes forumā
Online: 10d 9h 18m
Redzēts 2023. gada 28. septembrī, 08:46
Pievienots, 2021. gada 25. janvārī, 02:23
1
post

Es šim dotu zaļo gaismu, jo topiks piesaistīja un ir kvalitatīvi uzrakstīts, taču nāksies dot anti, jo neesmu personīgi redzējis šo personāžu iesaistījies RolePlay, vai arī kaut cik ar kautko izcēlies. Ar autobusu braukt nav māksla...🙃 Piedod, bet šoreiz būs pret.. 

Pēdējo reizi rediģēja KristapsDD, 2021. gada 25. janvārī, 02:23.
Tominsh
Bijušais administrators
Tominsh
461 atbildes forumā
Online: 19d 19h 21m
Redzēts 4. martā, 21:52
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 25. janvārī, 10:15
1
post

Neaktīvus Gamemasterus neuzskatu kad ir vajadzīgi serverī, tavs lspd chars ir neaktīvs ļoti, tikai ienāc iekšā, lai pazustu 3 dienu offline, redzu tevi šeit pirmo reizi un visu ko esmu redzējis braukā, jeb lidinies ar Audi Rs7, un RP no Tevīm nekāds nav, izņemot to kad tu taisi SS.

Anti, sorry.

Pēdējo reizi rediģēja Tominsh, 2021. gada 25. janvārī, 10:16.

 

 

 

 

ugis360
Lietotājs
7 atbildes forumā
Online: 1h 44m 53s
Redzēts 2021. gada 05. decembrī, 20:24
Pievienots, 2021. gada 25. janvārī, 15:45
0
post

Cik es zin diezgan labs cilvēks. PAR 

 

Bridges
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Lietotājs++
Pot-Valor
Mazā MIA
517 atbildes forumā
Online: 39d 18h 12m
Redzēts 19. martā, 22:19
Pievienots, 2021. gada 30. janvārī, 14:26
1
post

Neēsmu ne reizi redzējis tevi erpojot pēdējo mēnesi kā minimums. Pārsvarā braukā apkārt savā audi, un vnk ķēmojies / fermo naudu.

Esmu bijis tavā vietā, zinu kā tas ir, n still pret.

Bridzons atvadas


Discord
Bridges#1337

Steam
Bridges(click)

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2021. gada 04. februārī, 01:09
1
post

Emocionāls un mantkārīgs, nespēsi pieņemt pareizus lēmumus.

noraidīts.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0