Tavs lietotājvārds: itsyenik
Tavs sērijas numurs: n/a
Administrācijas locekļa lietotājvārds: bridges
Liegumas saņemšanas datums/laiks: 2021.01.16 12:00
Lieguma saņemšanas iemesls: troļļošana, nenopietna attieksme. (720 stundām).
Komentāri: saprotu, bija mūsu vaina atzīstu ,bet vai ir iespēja drusku mīkstināt sodu?
atvainojos par sagādātajām neērtībām , esmu gatavs mainīties un vairs tādu sūdus nedzīt.
Noraidīts, tā būs macība, lai nākamreiz Jūs apzinātos kāds iznākums var būt.
Nevaru diemžēl aizvērt, tapēc vari neatbildēt uz šo.
Un ar šādu izturēšanos Tu ceri, ka tevi kāds unbanos.
nē kāds prikols ja tu vienkārši pat nedod cilvēkam nekādu iespēju, biju gatavs mainīties jau kautvai samazinātu sodu uz nedēļu , bet nu reāli viss papisīsies , reāli nav vairs spēlēt tādā serverī kurā pat tev nedod 2 chance !
saprotu bija mana vaina bet still es nometu 20 lapiņas iekš lspd iecirkņa un dabūju 30 dienu banu f that shit
reāli par 20 notiem, ko nometu iekš lspd (the fuck man) reāli dēļ fuckin 20 notiem ban uz 30 dienām , nebija pat mana ideja , tu laikam joko, un zinu ka tev šis pielnībā nepis!
Vairāki posti pēc kārtas // sodīts
Es saprastu, ja tev būtu pernament liegums, tad tā būtu cita runa.
Jūs paši tīša prāt to darijāt un tagad kad Tev ir piemērots sods, tevi tas neapmierina.
Projekts nav vainīgs pie Jūsu patvaļības, pats panāci to ko velējies, neviens tev nespieda to darīt, tagad zini kāds mēdz būt iznākums un no mana personīga viedokļa, tevi pažēloja, jo varēja mierīgi izsniegt abiem pernament sodu un viss, jo šāda veida darbības no speletāju puses nav pieņemamas. Noteikumi visiem ir vienādi, ja tie netiek ievēroti tiek izsniegts sods, ja pēc soda saņemšanas galvā nekāda apskaidrība nerodās, tad sods tiek uzlikts uz mūžu.
E: 20 note ar necieņu pret serveri, tā speletājiem un pret pašu organizāciju, abusot mehāniķa spējas, nokrāsojot visas mašinas varavīksnes krasā un parkāpt noteikumu ieejot iekš PD garāžas. Nav citu vārdu, vajag izsniegt ordeni tev par radošumu.
btw biju policista formā , nesaprotu kapēc nevarētu ienākt lspd!
depozits, itsyenik, Jitzie, rackzz, snopijs, RealAnrijs, Negro, DidzzyS, Liepinshh, dandijs, Twizzy, Draugs, Maruzha, nauriks, samantiina, Kapracis, GaraiS, Raivis, maargarita, ivanovs, smifnwessun, Dinčaa, Angelis, “Markuss”, TrustR, bLank, Tējaaa, Gangsta, Bosch, Murish, 518293182, Kristers, Skrevele, ELSB, Sc4rLV, FizzyS, ArtursLV, Lauris29, Memorie, Castellani, Assassin, Hačiko, daunars, archaa, Tropkillaz, niksniklaavss, Kriksis, Archijs, Ricins, RainersK, fletcher2, martinsh, A1