LOS SANTOS FIRE DEPARTAMENT
"REKRUTĒSANAS UN APMĀCĪBAS DIVĪZIJA"
APLIKĀCIJAS FORMĀTS
Iesūtītājiem:
Jābūt Amerikas Savienoto Valstu pilsonim. +
Jābūt vismaz 20 gadus veciem. +
Jābūt izsniegtai San Andreas štata derīgai autovadītāja apliecībai. +
| Sadaļa 1 - Personālā Informācija |
1.1 - Uzvārds: Hemington
1.2 - Vārds: Charless
1.3 - Dzimums: Vīrietis
1.4 - Dzimšanas datums: 30.05.1985
1.5 - Vecums: 36
1.6 - Nacionalitāte: Amerikānis
1.7 - Dzīvesvietas adrese: Los Santos, Willowfield , John Paul Street Dzīvoklis #1
1.8 - Tālrunis: 791196
1.9 - Pašreizējās licences
[+] Autovadītāja apliecība
[-] Gaisa transporta vadīšanas apliecība
| Sadaļa 2 - Izglītība un Nodarbinātība |
2.1 - Augstskola [✓]; Asociāta grāds [X/✓]; Bakalaura grāds [✓]; Maģistra grāds [✓]; Doktora [X]
2.2 - Iepriekšējā/Pašreizējā darba vieta: Nacionālais Los Santos Autobusu Parks
2.3 - Amata nosaukums: Vecākais Autobusa Vadītājs
2.4 - Iegūtie sertifikāti: Paramediķa un ķirurga sertifikāts
2.5 - Izvēlētais amats departamentā (Ugunsdzēsējs/Paramediķis): Paramediķis
| Sadaļa 3 - Jautājumi |
3.1 - Kāpēc Jūs vēlaties pievienoties Los Santos Fire Departament? (150 vārdi minimums,pieļaujami izņēmumi): Kopš pašas bērnības, māte ar tēvu mani sāka pieradināt pie dzīves. Kā pareizi dzīvē visu darīt, kā pasniegt pirmo nepieciešamo palīdzību. Atceros, skolā 6 klasē mums rādija un jautāja vai mēs mākam pasniegt pirmo neatliekamo palīdzību, uz ko es atbildēju : " Jā , es varu!" . Protams es to parādiju. Pēc devītās klases, devos uz tehnikumu , kur apguvu visu nepieciešamo uz auto jomu. Pēc tehnikuma devos uz mediķu kursiem, kur apguvu visu nepieciešamo par paramediķiem, medicīnām un operācijām.
3.2 - Kā Jūs aprakstītu sevi kā personu?: Uzskatu, kad esmu ļoti vajadzīgs kā darbinieks . Esmu ļoti pieklājīs, protu sadarboties un komunicēt ar iedzīvotājiem, pacientiem vai klientiem.
3.3 - Pastāstiet ko vēlaties sasniegt Los Santos Fire Departament: Mans mērķis ir lai Los Santosā nebūtu cilvēku, kuri dēļ traumām nomirtu. Mans mērķis ir visus cilvēkus izglābt no traumām. Mans mērķis ir , lai Los Santos'ā visi civilie iedzīvotāji būtu skaidri un veseli!
3.4 - Pastāstiet par iespējamajiem riskiem: Ir iespējami jebkādi riski, kā auto avārijas, narkotiku pārdozēšana, vai arī pat apšaudes..
C.Hemington
2021.01.18
(( | Sadaļa 4 - OOC Informācija | ))
4.1 - Vecums: 15
4.2 - In-Game UCP vārds: Arrchijs
4.3 - Cik ilgi kopumā spēlē lomuspēli?: 6 gadu pieredze.
4.4 - Vai Tu lietot programmu Discord? (Ja, jā tad minēt nick-name): 𝓐𝓻𝓻𝓬𝓱𝓲𝓳𝓼#7811
4.5 - Ekrānšāviņš ar administratīvo vēsturi ( /history ):
Sveiks, Charless. Jūs tiekat apsvērts kā derīgs kandidāts dienestam. Ar Jums sazināsies tuvākajā laikā, lai tālāk veiktu darba pārrunas. Paldies par izrādīto interesi!
21.01.2021.
LSGD Direktors
Z.Krasnov