bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
4
6
topic
[spēles uzraugs] ogralfs
marats
VIP
420 atbildes forumā
Online: 51d 3h 40m
Redzēts 28. aprīlī, 11:59
Pievienots, 2021. gada 17. janvārī, 23:03

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [+  ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ + ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ - ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[ + ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ - ]

• Serverī jābūt nospēlētām vismaz 100stundām.

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Tavs vārds: Ralfs. 

Iepriekšējie nickname: wazijs.

Tavs vecums: 16.

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās:  Kamar Palmer - LSGD

Pieredze kā Gamemaster: Pieredze uzrauga lomā ir liela. Pāris gadus atpakaļ biju uzraugs šeit, kick serverī, pēc tam sasniedzu arī administratora līmeni un tad nācās aiziet. Kādu gadu(?) atpakaļ biju uzraugs playhard serverī, kad tur vēl bija lielā aktivitāte, bet pazūdod tautai pazudu arī es. 

Pieredze Roleplay jomā: Pieredze jau ir iegūta pietiekoši plaša, lai ar to dalītos jaunpienācejiem. Lomuspēlē piedalos jau kopš 2014. gada un esmu apguvis pietiekami sfēru, lai ieteiktu katram jaunajam spēlētājam. Sākot ar legāla personāža uzsākšanu, beidzot ar nelegālā personāža uzsākšanu. Uzsāku lomuspēli exs serverī, kas savā ziņā jau bija labs rādītājs lv-rp sfērā. Apmēram gadus 2 atpakaļ, mēģināju rpot owlgamingā, kad vēl bija cilvēku kvantums serverī un bija iespēja izbaudīt Angļu lomuspēli un paralēli tam apgūt valodas zināšanas. Tie kuri mani pazīst ilgāk un vairāk kā spēlētaji, kuri uzsākuši spēlēt kickā, tad tie zin manas spējas. 

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): o jā, daudz.

Ja esi, tad cik reizes?: 

Es atvainojos, bet viss /history neielīda čatā!

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): https://mta.kick.lv/forums/topi…au/?post=53208

Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Piesakos, jo man patīk pamācīt jaunajiem lietas, kuras tiem noderēs tālāk lomuspēles atveidošanā. Liels iemesls šim visam pasākumam ir arī saistībā ar jaunajiem gamemasteriem. Daži no tiem nespēj salikt gramatiski pareizu teikumu, kur nu vēl iemācīt lomuspēles pamatus, kurus paši līdz galam neizprot. Kā arī ir vēlme uzturēties šanī serverī, jo ar pārliecību zinu, ka tas nepazudīs pēc pāris dienām, kad serveris būs tukšs vai pie pirmajām grūtībām ar ddoseriem vai citiem sūdiem. Vēlviens faktors ir cilvēku daily skaits serverī. Tas ir augstākais kāds vien pašlaik ir iespējams un ar pārliecību zinu, ka šis cilvēku skaits nepazudīs. 

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums, obligāti tiks skaitīti): Šajā projektā es esmu jau kādus 4 gadus, ko apliecināt var cilvēki, kas arī šeit uzturēt apmēram tik pat sen. (Bunnyhops, ja nemaldos arī ir pietiekoši ilgi, lai atcerētos to). Tas nozīme to, ka esmu lojāls lietotājs šim pasākumam. Protams ir bijuši nesaskaņu brīži, kad ir aiziets no projekta uz kādu laiku un iegūt pieredzi citā projektā, bet vienmēr ir kas tāds, kas velk atpakaļ. Kā jau zināms šeit pat biju gamemasters un administrātors. Uz ielām bieži vien var sastapt busiņu braucējus, kuri neprot normāli izskaidrot kāpec viņi braukā un nevēlas veikt tēla attīstību. Tieši tādiem cilvēkiem gribās palīdzēt, lai top vairāk rpotāju, kuriem būtu vēlme pieteikties nedzīvajās valdības frakcijās un atbalstīt nelegālo lomuspēli, ar kuru tagad ir problēmas. Spēles uzraugs, jeb Gamemasters spēletājam iemāca tikai pašus pamatus un lomuspēles jēgu, ar kuru jau jaunais lomuspēles atveidotājs spētu pieteikties frakcijās vai pievienoties kādam nelegālajam  grupējumam, bet tas jau vairāk balstās uz paša interesi. Protams neskaitot vēl apmācīšanu ir daudz citu problēmu, sākot ar vismazākajām, kas visbiežāk marinē reportus un administratori ar kvantumu netiek galā. Neuzskatu sevi par izcilu lomuspēles pārzini, bet droši varu apgalvot, ka manas spējas ir pietiekoši augstas, lai dotu kādas zināšanas. 

Neskatoties uz neseno pagātni, ko esmu ārdījies šeit, es tomēr pievēršu lielu uzmanību lomuspēlei, ko varēja izsekot W/S ARMENIA POWER frakcijas tēmā un pēc tā spriest cik augstas ir manas zināšanas. Tēla attīstība, frakcijas attīstība un cilvēku bara savaldīšanas spēja. Gamemasters nav tas, ka izprot spēles terminus un atškir /me un /do komandas, bet gan tas, kurš iemāca pareizi loģisko domāšanu lomuspēle. 

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā.

juppi
Servera administrators
Frakciju komanda
Lietotājs++
231 atbildes forumā
Online: 33d 3h 51m
Redzēts 16. aprīlī, 23:01
Pievienots, 2021. gada 17. janvārī, 23:04
2
post

Pieņemts.

 

A1
Servera administrators
Transportlīdzekļu komanda
Dutchman101
A viens.
117 atbildes forumā
Online: 19d 11h 38m
Redzēts 29. aprīlī, 21:02
Pievienots, 2021. gada 17. janvārī, 23:05
1
post

Par tavu history būtu jadod perm bans , bet nu skatoties uz to kad tu zini noteikumus jo par viņiem visiem esi iesēdināts ajailā , tev pienākas bans.

 Ja nemāki tu dirst tad nemoki to dirsu , dzirdu zīmes redzu ēnas un ši posta tavas bēdas.

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts Vakar, 15:57
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 17. janvārī, 23:05
0
post

history uz leju notin un tad iedošu par!!!!

marats
VIP
420 atbildes forumā
Online: 51d 3h 40m
Redzēts 28. aprīlī, 11:59
Pievienots, 2021. gada 17. janvārī, 23:07
0
post

pēc Fletcher lūguma ir arī apakša

ivanovs
VIP
681 atbildes forumā
Online: 95d 12h 6m
Redzēts 2022. gada 07. septembrī, 06:48
Pievienots, 2021. gada 17. janvārī, 23:07
4
post

Tev nesen bija bans par troļļošanu un history, kuru izlūdzies lai noņem. Vēl nesen ielauzies admina profilā un taisīji sūdus. Par pieteikšanos statusā vari aizmirst ar savu sūdīgo history un attieksmi.

Noraidīts

Pēdējo reizi rediģēja ivanovs, 2021. gada 17. janvārī, 23:10.
Lietotāji skatās šo tēmu: 0