bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
11
4
topic
[Gamemaster] Ubiqu1tous
Psychicaut
Lietotājs
 ­Ubis 🤡
144 atbildes forumā
Online: 14d 10h 53m
Redzēts 26. aprīlī, 19:52
Pievienots, 2021. gada 15. janvārī, 00:22

 

Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu

Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi

• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [X]
• Esmu aktīvs/-a forumā [X]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [X]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [X]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) []


Anketa

Vārds: Krists.

Vecums: 17 gadi.

Pagātnes lietotājvārdi (ja ir):  UbiquitousGaming.

Izveidoto personāžu saraksts: 

Christ Anderson - SIA Los Santos Apsaimniekotājs

Christ Drago - Los Santos FixCar

Luciano Peperoni - White Knights Blueberry

Pieredze šāda veida amatā: Administrātors es esmu bijis vairākos serveros, gan kā uzraugs, gan kā administrātors. Tie serveri protams vairs nepastāv, varētu teikt, ka mēnešniekos. Reiz biju administrātors SA:MP, bet kur tie laiki vairs. Komandas ir zināmas.

Pieredze lomuspēles jomā: Pieredze lomu spēlē ir ļoti liela un krāsaina. Jau apritēja kā 5 gadi kopš iemācijos pareizi attēlot roleplay. Iesāku savu roleplay ar SA:MP serveri, kur nospēlēju 3 gadus. Draugi centās pierunāt, lai es eju uz mta. Sacīja, ka tur viss ir labāks, mašīnu modi, vieglāk veidot RP, detalizētākas un lielākas iespējas. Tad nu lūk, izdomāju pamēģināt un ieinteresēja. Pārgāju uz mta! Protams, ka biju zaļš gurķītis, kurš neko nemācēja vēl no, tai laikā "jaunajām lietām". Bet pašmācības ceļā visu iemācījos, protams pieredzējuši spēlētāji man palīdzēja, ieteca kā un, ko labāk darīt.

Servera /history ekrānšāviņš:  History.

Motivācijas vēstule: Sevi prezentējot sākšu ar ievadu - daudzi mani jau pazīst un zin gadiem ilgi, daudzi par mani šeit ir mazāk dzirdējuši. Agrāku notikumu un kļūdu dēļ, es esmu radījis robus savā reputācijā šajā projektā. Protams, es cenšos to labot mainoties un domāju, ka man, tas procesā izdodas. Ne velti ir tāds teiciens "Ar vecumu kļūst gudrāks". Šajā projektā esmu jau 2 gadus. Es esmu piedzīvojis, gan saldu, gan rūgtu pieredzi. Ir bijuši brīži, kad uznāk "melnie" un gribās aiziet prom no roleplay, bet kaut kā nekad nav sanācis, jo vienmēr pie viņa atgriežos un palieku. Tas nozīmē, ka mani tas saista un patīk. Mani daudzi pazīst un arī atbalsta iekš servera. Cenšos palīdzēt un pamācīt spēlētājus. Lielākoties es piesakos uz šo statusu, jo esmu pamanījis, ka serverī ir diezgan pamaz uzraugu un reporti neiet uz priekšu. Ticu, ka spētu palīdzēt spēlētājiem, kā arī apmācīt viņus. Manuprāt, man nebūtu problēmu ar šo statusu un es varētu ar visu tikt galā. Protams ir bijuši arī laiki, kad troļļojos un citas sliktas lietas esmu darījis. Esmu daudz par to domājis, izanalizējis darīto un saprotu, ka tas viss ir bijis muļķīgi un  lieki. Tikai papildini savu /history. Ļoti ceru uz Jūsu atsaucību, būšu pateicīgs un novērtēšu, ja dosiet man iespēju sevi pierādīt.

 
 
Pēdējo reizi rediģēja Psychicaut, 2021. gada 18. janvārī, 14:31.
Raivis
Servera administrators
Frakciju komanda
444 atbildes forumā
Online: 52d 19h 58m
Redzēts 3. maijā, 17:11
Pievienots, 2021. gada 04. februārī, 20:49
0
post

kape lielaka dala cilveku motivacijas vestules megina likt pieturzimes kaut viniem tas nesanak?

a un man skiet ka tu nonrp piesakies uz so amatu pret

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2021. gada 11. februārī, 16:57
0
post

Trollis un grieferis,

noraidīts.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0