bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
17
2
topic
[Gamemaster pieteikums] Tominsh
Tominsh
Bijušais administrators
Tominsh
461 atbildes forumā
Online: 19d 19h 21m
Redzēts 4. martā, 21:52
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 14. janvārī, 21:28

 

Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu

Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi

• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ x]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ x ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [x  ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ - ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ - ]


Anketa

Vārds: Toms

Vecums: 15

Pagātnes lietotājvārdi (ja ir):  Dexay

Izveidoto personāžu saraksts:  Mindaugas Banys - LSPD: Nicholas Hernandez - Bezdarbnieks.

Pieredze šāda veida amatā: Pieredze kā RP Skolotājam man nav nekādas grūtības, tādēļ vēlos pamēģināt kaut ko jaunu. Aptuveni izprotu RP Skolotāja darbus un tā funkcijas. Esmu griezies uz šo komūnu, lai bagātinātu RP skolotāja pieredzi.

Pieredze lomuspēles jomā: Mana pieredze lomuspēles jomā ir diez ko liela, aptuveni 3-4 gadi , spēlējis esmu dažādos Roleplay serveros , ir bijušas nelielas pauzes, bet tas nav ietekmējis manas Roleplay prasmes.

Servera /history ekrānšāviņš:  https://prnt.sc/wno1hs 

Motivācijas vēstule: Rakstu pieteikumu uz to. Tātad, serveri esmu iepazinis ļoti labi, apzinos kā viss strādā, kā pašam ir jāstrādā statusā, ir bijusi pieredze iekš citiem projektiem. Personīgi man ikdienā nav ko darīt īsti, tapēc vēlētos pavadīt laiku iekš šī komūna spēlējot to, atveidojot lomuspēli, pieskatot serveri no pārkāpējiem noteikumu, pa lielam arī apmācīt kuriem ir grūtības ar lomuspēles atveidošanu. Varbūt mani daudzi nezināt. Kā jau teicu ka esmu ļoti labi informēts par servera notikumiem, par to kā viss tur notiek, par spēlētājiem, spēja ļoti draudzīgam būt man ir, ar administrācijas komandu sadarboties nebūs problēmu domāju. Nebūšu arī tas, kas saka, ka pacels RP līmeni, ja iegūs GM amatu, jo pacelt RP līmeni ir pārāk sarežģīti, ja cilvēki paši negrib mācīties. Iepriekš ar administrāciju neesmu strīdējies, nebūšu problēma citiem, nenodarbojos ar neko ārpus skolas, tādēļ būs daudz laika uz rokas, kuru varēšu pavadīt mta. Spēšu dot labus padomus citiem, kā arī varēšu atvēlēt laiku savam RP. Mana GM klātbūtne nevienu slikti neietekmēs. Manuprāt, esmu sevi pierādījis no labās puses, ka esmu uzticams ar GM amatu un pienākumiem. Ar savu pieredzi spēšu cilvēkiem palīdzēt RP jautājumos, kā arī pats bagātinot savējo. Pat, ja būs vajadzība, spēšu pielāgoties situācijai ļoti ātri un spriest loģiski, jo tas ir nepieciešams sava pienākuma veikšanai situācijās. Es domāju, ka esmu jau pierādijis sevi diezgan iepriekš, pat, ja bija liela pauze. Es personīgi ļoti augsti novērtēšu, ja apstiprināsiet manu pieteikumu uz RP skolotāju, kā arī būšu ļoti labs servera uzraugs, varu to Jums solīt, jo galva pareizajā vietā (( šo teikumu es varbūt es apšaubu))! Protams arī vēlos atvainoties pārējiem , pret kuriem esmu bijis ''pārāk'' toksisks, bet tāds es esmu kad tieku nokaitināts. Es ļoti gribētu būt RP skolotājs tieši šajā serverī , jo es esmu te diezgan daudz laika nospēlējis , vajag iet tālāk un censties palīdzēt serverim un tā spēlētājiem , jo vairāk mēs esam , jo labāks paliek serveris . Gribās palīdzēt jauniņiem kuri pirmo reizi iegāja šajā serverī , tiem uzsākt spēli . Bet gadās kad viņi man prasa to , ko es nevaru realizēt.. (Ceru kad dosiet iespēju man pierādīt sevi statusā.)

Paldies par sapratni!

Cieņā Tominsh

Pēdējo reizi rediģēja Tominsh, 2021. gada 16. janvārī, 11:10.

 

 

 

 

Arhimēds Pitagors
Lietotājs
Arhimēds
248 atbildes forumā
Online: 18d 0h 50m
Redzēts 2023. gada 22. septembrī, 08:21
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 16. janvārī, 19:51
0
post

VINS SPEJA MUS PIERUNAT UN MAINIT MUSU DOMAS, SPERIENAM SADS GMS LOTI NODERES!

Apbalvojumi

Pitagors
Ὁ Πυθαγόρας ὁ Σάμιος
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Personīgā informācija
Dzimis580.—572. gadā p.m.ē.
Samosa, Senā Grieķija
Miris500.—490. gadā p.m.ē.
Vispārīgā informācija
Skola, tradīcijaPirmssokratiķi
Galvenās interesesĒtikametafizikamūzikamatemātikapolitika
Valodasengrieķu valoda

Pitagors no Samas jeb vienkārši Pitagors (sengrieķuὉ Πυθαγόρας ὁ Σάμιοςho Pūthagoras ho SamioslatīņuPythagoras, dzimis ap 570. gadu p. m. ē., miris ap 495. gadu p. m. ē.) bija joniešu matemātiķisfilozofszinātnieksārstspolitiķispriesterisizgudrotājs, visplašāk pazīstams ar Pitagora teorēmu.

Pitagorisms kā dzīvesveids bijis saistīts ar iniciāciju noslēpumos un bijis līdzīgs orfismam, kas to, domājams, ietekmējis. Tāpat kā orfisma, arī pitagorisma nolūks bijis padarīt dvēseli tīru (katharmoi), lai pēc nāves liktenis tai būtu labvēlīgs. Tradicionāli tiek uzskatīts, ka Pitagors nav atstājis nekādus rakstītus darbus un ka viņa idejas turpinājušas pastāvēt viņa skolniekos.

Dzīvesgājums[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagors, domājams, dzimis ap 570. gadu p. m. ē. Samas salā (Jonijas jūrā starp Turciju un Grieķiju) Jonijā un miris ap 495. gadu p. m. ē. Metapontā, Lukānijā. Ap 532. gadu p. m. ē. atstājis Samu, lai izvairītos no Polikrata tirānijas, un Dienviditālijas grieķu kolonijas pilsētā Krotonā nodibinājis vēlākajiem ordeņiem līdzīgu savienību reliģiski ētiskai dzīves reformēšanai, tā saukto "pitagoriešu skolu". Domājams, sākotnēji tajā ietilpuši ap 235 biedri, no tiem 18 — sievietes.

Skolas locekļiem bijusi jāievēro stingra disciplīna un zināmi priekšraksti, un viņi nodarbojās ar matemātiku (skaitļu īpašību pētīšanu). Savas disciplīnas dēļ skola drīz vien ieguva ievērojamu politisku svaru arī citās Dienviditālijas un Sicīlijas grieķu koloniju pilsētās. Tas kļuva par iemeslu demokrātu sazvērestībai, un pēkšņs uzbrukums skolas vadoņiem (tos sadedzināja kopā ar māju, kurā tie apspriedās) iznīcināja tās varu vispirms Krotonā un pēc tam arī citās pilsētās, izņemot Tarentu un Regiju. Pastāv versija, ka Pitagors pats gājis bojā šajā uzbrukumā, taču vairums vēsturnieku uzskata, ka viņš jau agrāk atstājis Krotonu un miris Metapontā.

Pitagora uzskati[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagora filozofijas pamats ir gluži vienkāršs: "Visus cilvēkus var iedalīt trijās grupās, tāpat kā visus cilvēkus, kas apmeklē olimpiskās spēles, var iedalīt trijās grupās. Zemākā sastāv no tiem, kas nāk pirkt un pārdot. Nākamie ir tie, kas sacenšas. Taču visaugstākie ir tie, kas nāk skatīties. Cilvēkus attiecīgi var iedalīt tajos, kam svarīga manta, tajos, kam svarīgs gods, un tajos, kam svarīga gudrība. Tātad visaugstākā apskaidrība ir zinātne bez interesēm un cilvēks, kas sevi tai ziedo, patiesais filozofs, kas sevi veiksmīgi atbrīvojis no "dzimšanas apļa"."

Grūti iedomāties vēl kādu sabiedrību, kas tik ļoti cienītu savu dibinātāju un reizē būtu tik atvērta pārmaiņām. Pitagoram viņa laikā tika piedēvētas pārdabiskas spējas, un daudzi atklājumi, kas nebūt nebija viņa. Viņa autoritāte bija tik liela, ka pietika pateikt: "Viņš pats teica" (autos ephē), lai izteikumam tūlīt paklausītu.

 

Tomss
Lietotājs
46 atbildes forumā
Online: 2d 0h 22m
Redzēts 2021. gada 18. augustā, 10:18
Pievienots, 2021. gada 17. janvārī, 08:51
2
post

PRET, paskatoties ko raksta, nav slikti, esmu pats daudz adminējis un zinu, ko tas nozīmē, ka tev jāapmāca Roleplay. Tajā pašā laikā nesen jau sodīts par LowRP, tad kur būs tas Roleplay, kur tev būs jaizvertē spēlētāja Roleplay. Ārī tas, ka diezgan daudz ajaili ir mazā laikā dabūts. Raksti 3-4 gadi roleplay, tad tik īstais laiks izprast roleplay sāki spēlēt no 11 gadiem, tad jau uzreiz tas roleplay tā nepieleca. Pašam ir 7 gadu pieredze roleplay, bet erpojot vēl katru reizi ir jāmācās un jāmācās. Bet pēdējos gadus tādi ajaili man nav bijuši vaiss. Nesaku, ka tie ajaili ir, bet ik pēc 2 dienas gandrīz ar nav normāli !

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2021. gada 17. janvārī, 22:27
0
post

Noraidīts, vēl paspēlē un pierādi sevi. 

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0