bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Tēlu dzīvesstāsti
2
0
topic
Ruslan Tezadze.
Origo Urla
Lietotājs++
Kabacis
353 atbildes forumā
Online: 19d 4h 58m
Redzēts 2023. gada 09. martā, 17:36
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 12. janvārī, 12:14

Ruslan Tezadze 36 gadi, dzimis krievijā, pilsēta Toljati, Ruslans dzīvoja parastā ģimenē, ar vecākiem, pēc 6 gadiem piedzima brālis, Grigori Tezadze, Vienu dienu māte ar tēvu devās uz veikalu, atstāja mani ar brāli mājas, lai es pieskatu, pēc 3 stundām uz mājas telefonu pazvanīja nummurs, es pacēlu, pie tālruņa bija ātrās palīdzības darbinieks, tas sacija, ka vecāki ir gājuši bojā, avārijas dēl, pēc 1 h atbrauca bāriņtiesa uz mājām un aizveda mūs uz bērnunamu,,Ruslans bērnu namma dzīvoja 9 gadus, bērnu namma viņam nebija draugu, viņu ar Grigoriju apsmēja, sita, untt, kad pienāca 18 gadi, Ruslans tika ārā no bērnu namma, pēc dienas nokārtoja papīrus un adoptēja brāli, ticība cilvēkos bija zaudēta, un Ruslans ar Grigoriju devās uz dzīvokli, kuru Ruslanam deva bērnu nams, tur dzīvojot Russlans pelnīja naudu aptīrot cilvēku kabatas, tā Ruslans ar Grigoriju nodzīvoja 18 gadus, līdz policija ielika Ruslanu cietumā uz gadu, pēc iznākšanas Ruslans ar Grigoriju, devās uz Los Santos, iepazinās ar cilvēkies, aprunājies ar Grigoriju,Ruslans un Grigorijs izdomā uzzsākt savu bandu, pēc 10-20 gadiem Russlans plāno aizbraukt uz krieviju, tur nopirkt laukos māju, un nodzīvot savus pēdējos gadus mierā.

Noah Miller - Dzīvs - Miller's Ranch

Lietotāji skatās šo tēmu: 0