Sūdzību paraugs
~ Vārds: Vasiliy
~ Uzvārds: Novofrimov
~ Automašīnas marka, modelis, gads, specifiskās iezīmes: Melns S500 mersis, sīkāk aprakstīt nevarēšu, visu neatceros.
~ VIN: 2859
~ Automašīnas atrašanās vieta, kad konfiscēja (pierādījumi): Pierādījumu man nav, bet kad gāju ārā no servera, auto atstāju to uz trotuāra, tā bija vieta kur varēja stāvēt, bija normāli noparkots un tur nevajadzēja konfiscēt, auto nebija ne ar 3 riepām, ne ar 4 riepām uz trotuāra, tāpēc arī drīkstēja tur atstāt auto, bet kad ienāku serverī, mans auto ir konfiscēts, tāpēc vēlētos redzēt pierādijumus no konfiscētāja puses, ar kuriem var pierādīt, kad bija iemesls auto konfiscēšanai, ja vien pats nav viņu uzstūmis uz ceļa, vai izdarījis kautko vēl, kad konfiscēja auto, nevēlos maksāt gandrīz 11'000$ par auto izpirkšanu, ja konfiscēšanai nebija nekāda iemesla.
Auto vel nav izpirkts un netaisos to darīt, kamēr netiks pierādīts, kad mans auto tika konfiscēts ar iemeslu.
varēšu gaidīt 10 dienas, kamēr sūdzība tiks izskatīta, ja jau LSAK nav priekšnieka, tikai Luīze un Castellani vairs nav.
Cienījamais, Vasiliy Novofrimov.
Esam secinājuši, ka Jūsu sūdzība ir nepatiesa.
Vadoties pēc konfiscētāja pierādījumiem, secinājām, ka Jūsu mašīnu ar VIN (2859) konfiscēja pamatoti.
Attēls ar vietu, kur tika konfiscēts Jūsu auto:
Ar cieņu,
TLL Beno priekšnieks
Andree Smith
Leģenda
Es jums kungs palūgšu valodu pievaldit, Lūdzu vēršaties pie sava Ruslana vai kas viņš jums tur ir. Nav ko dod savu auto citiem..
TLL Vadība
P.s Ši ir Ic sūdzība, tāpēc nepiemin ooc lietas .
nauriks, dandijs, LUĪZE, Traktorists, MrLa!pa, astr0q, Twizzy, Jitzie, Infernus, Draugs, Mitrais, raivorijs, HENNESY, LuckyDonut, juppi, Lauris29, ツARMISSツ, Durdulis, Origo Urla, Sc4rLV, Loews, CarD, Supreme, Castellani, DidzzyS, Dante, GaraiS, PETER1ZZ, acelviz, Saulgreezy, Dinčaa, Hačiko, Angelis, 518293182, Gozmit, RainersK, Raivis, TrustR, Kristers, martinsh, Pystoletofs, Bridges, SHIT, tavsmurgs, fletcher2, Sestais, Tējaaa, Gangsta, Murish, niksniklaavss, Ricins, Kristherz, Psychicaut, Sharper, ELSB, archaa, TheZero