bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
19
1
topic
[Gamemaster] Logix.
Logix
Bijušais administrators
Lietotājs++
Brendijs
784 atbildes forumā
Online: 12d 2h 32m
Redzēts 2023. gada 12. oktobrī, 18:30
Pievienots, 2020. gada 31. decembrī, 17:32

 

Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu

Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi

• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [X]
• Esmu aktīvs/-a forumā [X]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [X]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [X]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [X]


Anketa

Vārds:  Sandis.

Vecums:  18.

Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): N/A. Logix ir vienīgais.

Izveidoto personāžu saraksts:  Jerry_Bloomberg - Avery Architecture, William Reekes - Vegas Racers.

Pieredze šāda veida amatā: Pirms gada, novembrī, darbojos, kā GameMasters tieši šajā komūnā, ieguvu Novembra labākais GameMasters, taču tad gan tas bija zem īpašnieka GoblinX. Samērā ātri ieguvu uzslavas un atpazīstamību, kaut gan, tad iespējams pat bija par ātru domāt par tādu lietu, kā GameMasters. Iespējams tieši tāpēc tādu iespēju - būt, zaudēju.

Pieredze lomuspēles jomā: Lomuspēli attainoju jau ļoti ilgi. Vismaz gadus piecus. Sākotnēji tas, protams, bija trīspadsmit gadniekos jeb vecajā Sampā, taču ar drauga uzaicinājumu sāku spēlēt MTA. Tas gan bija gads blakus projektā, taču tad mani piesaistīja Kick.Lv. Šeit gan sākumā ienācu paskatīties, kā ir šeit, kādas ir iespējas, kāda ir Administrācija un tā. Uzreiz piesaistīja Low-Poly automašīnu modi un tā arī sāku ņemties šeit. Nu šeit esmu jau trešo sezonu. Sākotnēji gan tik labi neveicās, jo cilvēki mani nepazina, biju neitrāla būtne šim projektam, lai gan frakciju uzturēju lielu, kurai bija nepieciešamas VCT iemaņas, ar to man tajos laikos palīdzēja SkyLine. Jaunās sezonas sākumā paspēju kādu laiku pavadīt LSGD, tad pabiju dažās citās organizācijās, izveidoju pirmo nelegālo frakciju, lai gan īsti tad vēl nezināju, kā tas viss notiek. Kā mēdz teikt, caur kļūdām uz uzvaru. Pagāja laiks, no MTA aizgāju uz kādu laiciņu, jo pametu valsti. Atgriezos 2020. gada pavasarī. Izveidoju nelegālo frakciju, kura guva gan slavu, gan kritiku. Vairāk es gan to uzskatu par pieredzi vadīt frakcijas un gūt atbildības sajūtu ne tikai par lietām, ko dari pats, bet arī par lietām, ko dara tavi frakcijas biedri. Pārsvarā heitoja jau tikai tie, kuriem nācās IC ceļā ciest kaut kā dēļ. Frakciju noturējām piecus mēnēšus, faktiski līdz sezonas beigām. Beidzām ar juvelierveikala zādzību un 1'000'000$ ieguvumu. Pa vidu vēl bija legālā frakcija - lidosta, taču viens nespēju pavilkt un atmetu. Šajā sezonā cilvēki jau mani pazīst, visi ir pietiekami draudzīgi, vairs ar nevienu nav jāstrīdas. Vadu lielāko servera frakciju - Avery Architecture, kas jau ir apstiprinātā, ar divām apakšfrakcijām( Viena gan tiks izveidota nākamnedēļ). Vadu arī nelegālo frakciju Vegas Racers, kas atkal dod jaunu pieredzi, jaunājomā, kuru izmēģinu pirmo reizi.

Servera /history ekrānšāviņš:  https://prnt.sc/wdpf7e   Varam ļoti labi redzēt, ka esmu ieguvis vienu, svaigu aJailu par nelegālu sfēru, lietu izplatīšanu, izmantojot /ads sistēmu. AJails saņemts no jaunā uzrauga ecy. Īss paskaidrojums no manas puses ir šāds: Liku dažādas reklāmas par lietotiem apģērbiem, par grāmatu izpārdošanu, lai sasaistītu cilvēkus braukt uz nelegālām ielu sacīkstēm, lai gūtu kaut kādu peļņu un tīri jautrībai. Par cik neviens nebrauca, tad nolēmu IC paņemt otru telefonu, un ievietot tiešu reklāmu ar visiem paskaidrojumiem, domājot, ka reklāmas strādā tāpat, kā tiešais ēters, piemēram, Latvijas Radio 2. Ir iespēja pazvanīt, par zvanu samaksā naudu, un dispičers jau nebūs gatavs tam, ko teiksi, tādejādi vari paspēt nolamāt visu Latviju, vai kā. Tā domāju arī tāpēc, ka reklāmu postojot, tā parādās uzreiz, kā tas būtu dzīvē, to uzreiz, pa tiešo, ierunā ēterā. Priekšdienām tas būtu, kā ieteikums Updatiem, ka LSZD var pievienot tādu reklāmas pievienošanas sistēmu, ka to var rediģēt, palaist ēterā, ja tā nav atbilstoša, tad nepalaist ēterā. ecy gan varēja mani paspecot un izsaukt policiju uz manu adresi, piemēram, izsekots mobilais telefons, taču tā vietā saņēmu ajailu.

Motivācijas vēstule: Kā jau augstāk esmu minējis, mani sauc Sandis un esmu astoņpadsmit gadus vecs, tātad jau pilngadīgs un līdz ar to man tiek uzlikta lielāka atbildības sajūta par to, ko es daru. Lai gan dzīvē nekādas atkarības man nav un problēmas nevienam neradu, tad iepriekš esmu saskāries ar daudzām dzīves problēmām, kas man ir radījušas jaunu pieredzi, jaunus padomus un saprašanu par to, kas un kā dzīvē notiek. Sākot ar rakstura īpašībām vēlos piebilst, ka esmu izpalīdzīgs cilvēks. Vienmēr, cenšos palīdzēt visiem, visvairāk, protams, saviem draugiem, ja tas ir iespējams. Runājot par GameMastera iespējām, tad jāmin, ka noteikti likumu robežās, lai nebūtu nekādi vaidi par spēju izmantošanu savā labā un tā. Minēju, ka esmu palicis atbildīgāks pret visu, ko daru, tīri nepatīkamu situāciju dēļ, kuras dzīvē esmu pats sev radījis, ar kurām esmu dalījies ar daudziem cilvēkiem, kā arī pats ticis ar tām galā. Tas man atvēra acis uz lietām, kuras dzīvē man tiešām ir nepieciešamas un kuras man tomēr nav nepieciešamas. Vēlos minēt šeit, ka esmu ļoti komunikatīva persona, kas, dodas pie cilvēkiem tieši/netieši runāt par lietām, kas cilvēkus skar. Vienmēr, esmu uzklausījis cilvēkus, uzjautājis kā klājas, aprunājies, radot patīkamu gaisotni gan komūnā, gan dzīvē. Runājot par izpalīdzību, tad noteikti ir personas, kuras var apgalvot, ka pats esmu pieteicies daudziem iemācīt atveidot lomuspēli, pieteicies iemācīt izveidot ekrānšāviņus izmantojot Photoshopu, zinot to, ka iemācīt kādam, kas nemāk, ir diezgan grūti uz uzvelkoši. Ir dzirdēti arī fakti, ka kādreiz laiku pavadīju GMlounge, kur mācīju jauniņajiem atveidot lomuspēli, kas to vēlējās apgūt. Protams, katram cilvēkam ir arī sava negatīvā puse. No manis tas ir, varbūt pat ne negatīvi, bet es neļauju cilvēkiem sev kāpt uz galvas. Es nekad neesmu uzskatījis, ka esmu, kas vairāk kā kāds cits, uzskatu, ka visi esam vienādi daudz maz, neesam pārāki. Arī iegūts no dzīves. Taču, vēlos minēt to, ka attieksme rada attieksmi, ja pret mani vēršas ar negatīvu, nepamatotu attieksmi, tad arī es mēdzu kļūt negatīvi noskaņots. Kaut arī nakotnē skatos uz vieglu smaidu pretī, izrādot vienaldzību pret to, vai mani aprunā, vai izsaka negatīvismu, tīri, lai parādītu cilvēkam, ka man neinteresē viņa negatīvisms un tas mani neietekmē. Neliegšu, ka man tas jau sāk sanākt. Tiksimies spēlē, mīļie. Pasakos jau iepriekš visiem tiem, kas mani rekomendēs, pasakos tiem, kas mani nerekomendēs amatam, taču, ja tā notiek, tad noteikti gribētos zināt iemeslu, kāpēc tā un ne savādāk. Paldies arī staffam, kas nākot jaunam īpašniekam ir palicis vienots kopums un cenšas palīdzēt spelētājiem, kā tas ir iespējams. Paldies BunnyHop jau iepriekš par jaunajiem Updatiem un, iespējams, doto iespēju man sevi pierādīt no gala kā jaunajam GameMasteram.

Psychicaut
Lietotājs
 ­Ubis 🤡
144 atbildes forumā
Online: 14d 10h 53m
Redzēts 26. aprīlī, 19:52
Pievienots, 2021. gada 01. janvārī, 02:56
0
post

Pacenties jau Tu esi, malacītis.

Lai jau iet PAR

Varbūt būsi aktīvs un redzēšu Tevi kādu reizi, kad uzrakstīšu /staff :D.

Pēdējo reizi rediģēja Psychicaut, 2021. gada 01. janvārī, 02:56.
Logix
Bijušais administrators
Lietotājs++
Brendijs
784 atbildes forumā
Online: 12d 2h 32m
Redzēts 2023. gada 12. oktobrī, 18:30
Pievienots, 2021. gada 01. janvārī, 14:08
0
post

Laimīgu visiem jauno gadu! :D Labi, es ne par to. Vēlējos topikam piebilst, ka varētu paņemt nelielu legālās lomuspēles pusi, respektīvi palīdzēt spēlētājiem, kas to vēlas, iesaistīties organizāciju darbībā, lai tās tiek aizpildītas, nevis veidotas daudzas jaunas, kuras pastāv, esot tajās vienam vai diviem spēlētājiem, kas servera struktūrā vispār ir aizliegts. Tādējādi atveidosim skatāmāku spēli, jo visa ražošanas sfēra pārsvarā sastāvēs no legālām organizācijām, nevis Rs hauliem vai autobusiem, ja saprotiet, par ko runāju.

Ofkors
SuperBiedrs
Mediķis
гקﻮ๏๔
911 atbildes forumā
Online: 46d 10h 15m
Redzēts 14. aprīlī, 12:00
Pievienots, 2021. gada 01. janvārī, 14:18
0
post

Sveiks Lodžik, redzu, ka esi pacenties un pielicis vairāk laika šim pieteikumam (Skatoties pēc iepriekšējiem), maločiks.

Redzu, ka arī RP jomā esi centies un to turpini darīt, nespriedīšu ne par prasmēm, ne par kaut ko citu, jo to tu pierādīsi pats, ja tev tiks dota iespēja.

Es došu Par! Veiksmi brālēn.

 

Angelis
Veterāns
daunis
1201 atbildes forumā
Online: 149d 23h 5m
Redzēts 2023. gada 09. septembrī, 23:57
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 02. janvārī, 01:03
0
post

SVEIKS LODŽIK, DODU TEV PAR.

Šodien izārstēji mani C:.

cau

Sestais
Bijušais administrators
431 atbildes forumā
Online: 24d 13h 43m
Redzēts 11. aprīlī, 22:39
Pievienots, 2021. gada 02. janvārī, 01:48
0
post

itka nevajag tev to GM ,bet nu doshu PAR.

Ceru,ka nebus saviem draudziniem tur palidziba un spesi but godigs.

Tominsh
Bijušais administrators
Tominsh
461 atbildes forumā
Online: 19d 19h 21m
Redzēts 4. martā, 21:52
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 02. janvārī, 03:05
0
post

Nu broļi došu PAR Tev! Tiešām esi to pelnijis,esam erpojuši kopā, tavs RP līmenis ir ideāls priekš Statusa un ar to Tu varētu apmācīt jaunos spēletāju, Veiksmi tev!

 

 

 

 

Sharper
Servera administrators
Frakciju komanda
VIP
bariga
303 atbildes forumā
Online: 35d 5h 14m
Redzēts 4. maijā, 19:56
Pievienots, 2021. gada 14. janvārī, 18:01
0
post

Pieņemts uz pārbaudes laiku!

https://mta.kick.lv/forums/topic/11126/smotrjagi/

Lietotāji skatās šo tēmu: 0