bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
6
4
topic
[GameMaster] Rasty
Kriksis
Lietotājs++
Kriksis
392 atbildes forumā
Online: 24d 15h 59m
Redzēts 22. martā, 17:19
Pievienots, 2020. gada 26. decembrī, 15:20

 

Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu

Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi

• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ X ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ X ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ X ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ X ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ X ]


Anketa

Vārds: Kristiāns

Vecums: 16

Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): Nav.

Izveidoto personāžu saraksts: Matthew Rodrigez 260h (Motor City Garage) | Harry Maximon 27h | Burno Martiny (Neaktīvs) | Jordan Fantadrom (Neaktīvs)

Pieredze šāda veida amatā: Pieredzes mani ir iegūta serveros kuri ir pastāvējuši mēnesi, jeb precīzāk sakot mēnešniekos. Kādos 2 serveros esmu pabījis GameMaster amatā, kā arī ir bijusi arī neliela iespēja pabūt adminstrātora jomā.

Pieredze lomuspēles jomā: Par pierdzi vienīgi varu teikt ka tā man ir diezgan liela, esmu apguvis visus terminus, kā arī tos ievēroju un nepārkāpju! Vispārīgi lomu spēli sāku spēlēt 11 gados, bet tagad esmu nonācis tik tālu ka man tā ir ikdiena, lielāko savas dienas daļu pavadu spēlējot lomuspēli, nu protams ārā jau nevar iziet no mājas, pats ļoti labi apgūstu zināšanās, erpojot savu uzņēmumu *Motor City Garage*, praktiski es mēģinu erpot ļoti sīki un kodolīgi lai var saprast. Dažkārt sanāk piedaļīties citos F3, ir sanācis arī erpot 4 F3, bet tad saprotu ka nespēšu pavilkt tik daudz RP un ja vēl jaizmanto PhotoShop priekš screen edit. Šajā serverī esmu ļoti labi apguvis savas lomuspēles zināšanas, erpoju te 3 sezonas.

Servera /history ekrānšāviņš: Spied šeit!

Motivācijas vēstule: Mana motivācijas vēstule ir palīdzēt citiem un nejiesaistīties konfliktos, kā arī to izrisināt. Šajos lomuspēles gados esmu palīdzējis citiem, citi man un turpināšu tā arī darīt. Kā jau minēju pieredzi esmu ieguvis mēnešniekos, bet vēlos papildināt tā krājumu. Vēlos parādīt sevi no labās puses, zinu ka šajā serverī dažiem cilvēkiem ir noderīga palīdzība, kuru es apsolos sniegt. Zināms ka serverī cilvēku ir palicis mazāk, taču ar katru dienu tas attīstas ar vien vairāk un ir ar vien jautrāk man, citiem spēlētājiem. Pārsvarā visus darbus patīk izdarīt līdz galam, kā arī tos izdaru līdz galam, tāpēc domāju ka problēmu šajā amatā man nebūtu. Vēlos piebilst, ka esmu arī Pasākumu organizatoru komandā, kurā mēs katrs sniedzam savas domas par pasākumiem, lai kā gribētos tos pasākumus taisīt, bet serverī samazīnās cilvēku skaits un tas zaudē citu un dažkārt arī manu motivāciju, bet zinu, ja mēs turpināsim taisīt tos pasākumus, tie kuri ir aizgājuši, uz serveri skatīsies ar citu skatienu, tāpēc vēlos palīdzēt serverim attīstīties. Esmu ļoti komunikabls cilvēks, tādēļ mācēšu runāt ar cilvēkiem iekš servera. Spēju pielāgoties jaunām un vecām lietām. 

 

 

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts Vakar, 15:57
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 09. janvārī, 12:28
2
post

Anti-rekomendācija. Tu pieteicies uz organizatoru bet kur ir tie pasākumi? Kam tev papildus pienākumus, ja tu pat ar esošiem neesi spējīgs tikt galā? Nevajag lekt augstāk par dirsu, kas pagaidām nav vajadzīgs.
Gribu sākumā redzēt pasākumus, kaut kādas darbības no tevis un arī liels mīnus ir tas, ka tu spēlē dēļ materiālām vērtībām.
Kad tevi izmeta no frakcijas, tu man 3 dienas lūdzies lai paņemu otru personāžu, jo mol' tev uz vecā ''viss ir sakrāts, un es esmu citā frakcijā''.
Nedomāju ka tu spēsi kādam kaut ko iemācīt, ja spēsi - tad parādi to tagad, neesot zaļš tabulā.\

E:

Pieredze lomuspēles jomā: Par pierdzi vienīgi varu teikt ka tā man ir diezgan liela, esmu apguvis visus terminus,

Roleplay nav tikai termini. PRET!

Pēdējo reizi rediģēja Bosch, 2021. gada 09. janvārī, 12:30.

uravnobeshen
VIP
Bijušais administrators
452 atbildes forumā
Online: 41d 18h 32m
Redzēts 11. aprīlī, 14:01
Pievienots, 2021. gada 09. janvārī, 12:50
1
post

rec, normals pipars, labaks par fletcheru aka daring jau bus.

Castellani
Bijušais administrators
Lietotājs++
1037 atbildes forumā
Online: 113d 19h 39m
Redzēts 2022. gada 15. novembrī, 11:06
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 09. janvārī, 13:14
3
post

Puikam aktivitāte itka ir uzlabojusies, ir sakarīgs. Gan jau ka ar statusu tiktu galā, tāpēc no manis šorīt Rekomendācija 

Animated GIF

 

Sharper
Servera administrators
Frakciju komanda
VIP
bariga
303 atbildes forumā
Online: 35d 5h 14m
Redzēts 4. maijā, 19:56
Pievienots, 2021. gada 14. janvārī, 17:52
0
post

Lielākā daļa no lietotājiem kuri ir izteikušies, ir pret tavu kandidatūru. Ņemot vērā ierakstus un personīgo saskarsmi ar tevi, varu apgalvot ka pavisam noteikti neesi gatavs uzņemties šādu atbildību.

Noraidīts.

https://mta.kick.lv/forums/topic/11126/smotrjagi/

Lietotāji skatās šo tēmu: 0