bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
2
0
topic
Los Zates
CiMBo
Lietotājs
181 atbildes forumā
Online: 14d 17h 30m
Redzēts 4. aprīlī, 22:44
Pievienots, 2020. gada 21. decembrī, 22:13

Los Zetas (izrunā [los ˈsetas], spāņu valodā apzīmē "The Zs") ir Meksikas noziedzīgais sindikāts,  kas tiek uzskatīts par vienu no bīstamākajiem Meksikas narkotiku karteļiem.  Viņi ir pazīstami ar tādu nežēlīgi vardarbīgu "šoku un bijību" taktiku, piemēram, galvas nociršanu, spīdzināšanu un neizvēlīgu slepkavību.  Lai gan organizācija galvenokārt nodarbojas ar narkotiku tirdzniecību, tā vada arī rentablu seksuālo tirdzniecību un ieroču skriešanas raketes.  Los Zetas darbojas arī, izmantojot aizsardzības raketes, slepkavības, izspiešanu, nolaupīšanu un citas darbības.  Organizācija atrodas Nuevo Laredo, Tamaulipasas štatā, tieši pāri robežai no Laredo, Teksasā.  Los Zetas pirmsākumi meklējami pagājušā gadsimta deviņdesmito gadu beigās, kad Meksikas armijas komandanti pameta savas rindas un sāka strādāt par Persijas līča karteļa izpildvaru.  2010. gada februārī Los Zetas atdalījās un izveidoja savu noziedzīgo organizāciju, konkurējot ar Persijas līča karteli. 

Viņi vienā brīdī bija Meksikas lielākais narkotiku kartelis ģeogrāfiskās klātbūtnes ziņā, apsteidzot konkurentus Sinaloa karteli. Tomēr pēdējā laikā Los Zetas ir sadrumstalots un redzams, ka tā ietekme mazinās.  Kopš 2016. gada marta Grupo Bravo (Bravo Group) un Zetas Vieja Escuela (Old School Zetas) bija izveidojušas aliansi ar Persijas līča karteli pret Cartel Del Noreste (Ziemeļaustrumu kartelis) . 2019. gada martā Teksasas republikāņu kongresmenis Čips Rojs iesniedza likumprojektu, kurā par ārzemju teroristu organizācijām tiks iekļauta Los Zetas, Jalisco New Generation Cartel un Persijas līča karteļa Cartel Del Noreste frakcija. Arī ASV prezidents Donalds Tramps ir izrādījis interesi par karteļu noteikšanu par teroristu organizācijām . Tomēr pēc Meksikas prezidenta Andrē Manuela Lopesa Obradora lūguma šādi plāni ir kavēti. 
OOC
cilvēkus kas vēlās piedalīties šāda veida roleplay izveidē , kur gaidāmi dažādi notikumi, protams uzreiz uzturēšanās vietas un vēlēt Protams ar prieku uzņemsim varu pateikt , ja tavs tēls nonāk kādā situācijā kurā tam ir ļoti smagas traumas , vai tas tiek savainots un ir jānomirst , tad tā tas notiks , jo tam ir domātas un jēga veidot nelegālo tēlu dzīvi .. Viss ir atkarīgs cik labi spēsi izveidot savu stāstu ,lai nenotiek pats sliktākais scenārijs jau pēc pāris dienām. Galvenais , lai cilvēki neizmanto dažādus MG un CS ,pārkāpumus lai tikai atrastu mūsu os pievienoties.

hoodsta
Bijušais administrators
303 atbildes forumā
Online: 41d 11h 50m
Redzēts 27. februārī, 18:53
Pievienots, 2020. gada 21. decembrī, 23:43
0
post

varēji jau vismaz tēmas nosaukumu pareizi uzrakstīt 

hoodsta
Bijušais administrators
303 atbildes forumā
Online: 41d 11h 50m
Redzēts 27. februārī, 18:53
Pievienots, 2020. gada 29. decembrī, 15:17
0
post

nav izradīta nekāda aktivitāte, slēdzu

Lietotāji skatās šo tēmu: 0