Prasības lai iegūtu mehāniķa spējas
-Serverī jābūt aktīvam- esmu
-Jābūt mehāniķu frakcijā (izņēmums ir dzīvesstāsts, tur jābūt minētam ka ikdienā ar to nodarbojies)- esmu
-Admin jail'i nedrīkst būt vairāk par 3- Jā
Anketa
-IC-
Tēla Vārds Uzvārds: James Escobar
Frakcijas Nosaukums: Los Santos FixCar Serviss
Kādiem nolūkiem nepieciešamas mehāniķa spējas?(Vismaz 50 vārdi):
Vēlos kļūt par mehāniķi, jo vēlos strādat uzņēmumā Los Santos FixCar Servisā. Vēlos labot auto un mācīties, lai kļūtu labāks šajā nomā un iemācītos visu smalki. Jau no bērnības palīdzu tēvam labot autiņus, mans tēvs arī bija mehāniķis. Tāpēc ļoti patīk šis darbs.
-OOC-
SS ar Roleplay */me* un */do* kur to attēlo kādu no dotajām situācijām (riepu maiņa, mašīnas krāsošana, logu tonēšana, bampera maiņa):
SS no */history*:
/do Servisā atrodas auto, kurš jānokrāso
/me paņem augstspiediena mazgātāju, pēc kā ieslēdz to un nomazgā auto virsbūvi
/do Pēc apmēram 15min auto virsbūve būtu tīra
/me paņem no galda smilšpapīru ar ko pārtīra vietas, kur krāsa nodilusi
/do Auto būtu notīrīts un sagatavots krāsošanai
/me ieslēdz kompresoru, pievieno tam šļauku un pa to laiku sajauc pelēko krāsu ar atšķaidītāju
/do Krāsas pistole sagatavota
/me pievieno to pie gaisa šļaukas, pēc kā sāk lēnām krāsot auto virsbūvi
/do Pēc 40min auto virsbūve būtu pārkrāsota
/me nākošajā dienā atkal ar smilšpapīru pieslīpē vietas, kur krāsa būtu notecējusi
/do ... un nopūš tur, kur sliktāk izdevies
/do Pēc 12h krāsa būtu nožuvusi un klients auto varētu ņemt
Vārds: Markuss
Vecums: 18
SS no */history*: https://failiem.lv/u/6skpbmskp">https://failiem.lv/u/6skpbmskp
Tēmas nosaukumam jābūt:
Piem.[Mehāniķa Spējas] Rodrigo Hollway
Ja pieprasījums tik noraidīts, atkārtoti to varat iesniegt ne ātrāk kā pēc nedēļas, ja atbildē netiek minēti savādāki nosacījumi.
Tu pie "IC" uzzrakstīji: "Man mehāniķa spējas vajag, jo vēlos strādat par mehāniķi organizācijā Los Santos FixCar Servisā. Vēlos labot auto un mācīties, lai kļūtu labāks šajā nomā un iemācītos labāk erpot.."
(ieteiktu izlabot.)
Noah Miller - Dzīvs - Miller's Ranch
Ir labāk?
Apstiprināts.
Ryan Gosling, Origo Urla, sweex, “Markuss”, Liepinshh, PETER1ZZ, uravnobeshen, Bridges, Lynch, FalkeLV, Psychicaut, Maruzha, marats, TheShadowLV, grancmix, Angelis, dandijs, 518293182, Murish, TrustR, Castellani, archaa, Kapracis, fletcher2, Kristherz, samantiina, Krejums, renars