bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
14
4
topic
[GM] KikemonsLV
Kristers
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
Bijušais foruma moderators
-loWkey
918 atbildes forumā
Online: 86d 20h 32m
Redzēts 2023. gada 30. septembrī, 15:50
Pievienots, 2020. gada 27. novembrī, 19:38

 


Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ x ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ x  ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[  ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ x ]
• Serverī jābūt nospēlētām vismaz 100stundām. [x]
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds:  Kristers
Iepriekšējie nickname:  KikemonsLV 
Tavs vecums: 14 
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās:  Martin Rodrigez - Serviss (Motor City Garage) Mark Branson - Avery Architecture, Nicolas Becker - LSPD.
Pieredze kā Gamemaster:  Pieredzi GameMaster statusā es apguvu mēnešniekos. Pieredzi ieguvu un esmu saprašanā kas un kā notiek GameMaster statusā.
Pieredze Roleplay jomā: Pieredze RolePlay jomā man ir un es pat varētu teikt, ka diezgan labi pārzinu terminus un pašas svarīgākās niances. Spēlēju RolePlay jau 2 gadus un esmu ieguvis diezgan daudz, ka varu kandidēt uz uzrauga statusu. Esmu erpojis gan illegal gan legālajās organizācijās, patīk vienmēr pamēģināt intresanti atveidot lomuspēli. 
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī):  Šai sezonā sanāca vienu dienu nedaudz aizsvilties, pēc kā sekoja arī sods, taču apzinos savu kļūdu un apsolu, ka tas neaktārtosies. 
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history vairāk par 5sodiem automātiski noraidīts]):  History
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Sasveicināšanās topiks
Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Komūnā darbojos jau kādu laiciņu, esmu novērojis, ka ne vienmēr uzraugi ir online kad tas ir nepieciešams, Bieži esmu saskāries ar personām kuras pavelkas uz ‘’troll’’ tai laikā kad nav administrācijas kommandas online. Es saprotu, ka nevar tā izsekot visam līdzi, taču serverī es esmu ļoti aktīvs un manuprāt, ka tas varētu palīdzēt uzraudzīt serveri, jo mana aktivitiāte šeit ļoti noderētu. Mēģinātu izsekot spēlētājiem līdzi un tos apmācīt. RolePlay spēlēju kādu laiciņu, to esmu apguvis, kā arī terminus un kapēc gan, lai es nevarētu kādam jaunajam spēlētājam tos iemācīt, lai ir sapratne, kas RolePlay vispār tāds ir. Uz statusu jau kādu laiciņu skatos un esmu nolēmis, ka šis ir īstais laiks palīdzēt serverim un spēlētājiem. 
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums, obligāti tiks skaitīti): Amatu jau vēroju kādu laiciņu, taču patiešām pieķerties lietai izdomāju tagad, tad nu visu pārbaudīju un apņēmos iesākt. Vēlos iesākt ar savām rakstura īpašībām, tās nedaudz paskaidrojot. Noteikti, varu apgalvot, ka esmu apņēmīga persona, kas, vienmēr, savu solīto izdara. Bez tā man ir liela atbildības sajūta, kas, iespējams, radusies vadot dažādas organizācijas, kuras to prasa, lai darbotos.  Spēlējot šajā komūnā, esmu ieguvis daudz jaunu iemaņu un esmu apguvis lietas, kuras pirms tam nezināju. Vēlos piebilst, ka esmu labsirdīgs un draudzīgs. Pret citiem, izrādu miermīlīgu un jauku attieksmi, esmu gatavs palīdzēt ikvienam spelētājam. Zināms, ka, iespējams, iepriekšējās sezonās, varbūt, nebiju tas labākais piemērs, jo dažreiz sanāca savārīt ziepes, taču šoreiz varu uzlikt roku uz sirds un apsolīt, ka tā nebūs. Kā jau minēju, laikam ejot, esmu šeit apguvis daudz jaunu lietu un izpratis servera darbošanās sistēmu. Bez rakstura iezīmēm, nedaudz par pieredzi šajā jomā. Esmu bijis GameMaster citos projektos, kurus esmu pametis, jo esmu sapratis, ka šeit ir vislabāk un šī ir vieta, kur normāli uzspēlēt. Tas nozīmē, ka pieredze man šajā jomā ir un zināšu, kā izmantot komandas, kādas tās ir un kā darboties, pat bez apmācības, ja tāda nebūs. Vēlos pateikties jau iepriekš, ja tikšu pieņemts amatā, jo tas ir liels sasniegums priekš manis. Šajā komūnā tik attīstos un paceļu savu reputāciju. Paldies jau iepriekš visiem tiem, kas mani rekomendēs un visiem tiem, kas palīdzēja nokļūt līdz tam, kas esmu šobrīd. Lai arī jaunajiem spēlētajiem izdodas iecerētais lomuspēles attēlošanā.

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?:  Jā, es apzinos. 
 

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2020. gada 18. decembrī, 12:53
1
post

Pieredzi GameMaster statusā es apguvu mēnešniekos.

Diemžēl tur var tikai degradēties, komandu iemācīšanās nenozīmē, ka esi apguvis vismaz daļu no tā, kas liek man domāt, ka skrien pēc statusa tikai tāpēc, ka varētu palielīties pie saviem draugien. 

Pieteikums ir ok, bet nekas īpašs, lielākā daļa šeit ir pret tavu kandidatūru ar diezgan normāliem iemesliem, gados var būt izņēmums, bet diemžēl šoreiz ne tu. Uzlabo šo mīnusus svarīgākos un nākamreiz mēģini velreiz. 

Noraidīts 

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0