bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
2
3
topic
[GameMaster] Dayzer
Dayzer
Lietotājs+
Dayzer
103 atbildes forumā
Online: 5d 20h 26m
Redzēts 2. februārī, 01:44
Pievienots, 2020. gada 24. novembrī, 13:33

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [✔️]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [✔️]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [✔️]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[❌]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [✔️]

• Serverī jābūt nospēlētām vismaz 100stundām. Šajā sezonā tikai 30h , bet pagajušā 800h.

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Tavs vārds: Rinalds

Iepriekšējie nickname: Dayzer

Tavs vecums:  14 

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Matthew Lewis N/A : John Johanson (Neaktīvs)

Pieredze kā Gamemaster: Mana GameMaster Pieredze sākās šeit.. . Pagajušā sezonā esmu bijis GM , viss bija saprotams , ātri mācijos un arī daudzus māciju :) 

Pieredze Roleplay jomā: Mana RolePlay pieredze ir tikai 3 gadus . Sāku es no Serpent.LV , kopā ar Castellani spēlēju tajā serverī . Viņš tur bija Administrātors , un tapēc es sāku tieši no tā servera. Pēc gadu Serpent aiztaisijās , un es ar Castellani sākām meklēt citu serveri :) . Kādu pussgadu nespēlējām RP serverus , un pēc tam atradām Kick.LV :).

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Tikai Bans , kuru es dabuju par to  kad es Pārbaudiju bugu. 

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history vairāk par 5sodiem automātiski noraidīts]): 

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): https://mta.kick.lv/forums/topi…/au-no-dayzer/

Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Es gribētu atkal mācīt jauniņos un netikai . Kad biju GameMasters es daudzus esmu ņēmis un apmācībām, un tikai 1 cilvēks negribēja mācīt RolePlay Termiņus. Vel es gribētu palīdzēt ar reportiem , jo tagat bieži kad reportu ir daudz , bet "Jaunie" GM neko nedara.

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums, obligāti tiks skaitīti): Es ļoti gribētu atkal būt GM tieši šajā serverī , jo kā redzu tagat daudz problēmas ar jauniniem GameMasteriem , viņi neko nedara . Bieži redzu pārkāpējus , bieži ir daudz reporti , un mainīt to es varēšu tikai tad , kad es pats būšu GameMasters. Man ļoti patīk serveris un tā spēlētāji , jo arī ir tādi , kuri zin visus noteikumus un nevāra sūdus.

Tagat es gribu sākt visu no jauna , atkal būt GameMasters un pierādīt visiem to kad es to varu , bet nu ir tādi , kuriem pilnīģi pofig uz Administrācijas sastāvu. Ir tādi trolli , kuri mēģina izdarīt serveri sliktāku , bet es to negribu. Es gribu būt kā Castellani vai Tropkillaz vai BunnyHop , tie ir aktīvi un labi administrātori! Visu laiku palīdzēs , visu pastāstīs un iemācīs! Gribu būt tāds pats , gribu tikai palīdžet serverim :)

Es zinu to kad daudzi sāks dirst par to kad man bija bans , bet nu ja jums nav ko teikt , tad okey . Bet ja kāds reāli grib lai Kickā nebūtu lowaku , tad izdomājat ko labāku un uzrakstiet to zem šita topika :)!

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā.

Paldies par uzmanību :3

Kā saka "Кто не пробует , тот не пьёт".

"Я в моменте"

improvtrafficschool | Car gif, Audi, Audi r8

Ērms
Lietotājs
307 atbildes forumā
Online: 14d 5h 45m
Redzēts 2022. gada 19. jūnijā, 22:05
Pievienots, 2020. gada 25. novembrī, 20:50
0
post

Sitadus, kuriem patik izmantot bugus un trollot nevajag par gm

paldies, bet ne 

 

pret :)

niksniklaavss
Lietotājs++
553 atbildes forumā
Online: 40d 18h 33m
Redzēts 26. martā, 10:24
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 25. novembrī, 21:21
0
post

Nomierināsies ? Papisi statusu dēļ bugu izmantošanu savā labā , sēdi , neesi aktīvs , statusu vien tev vajag .

 

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2020. gada 26. novembrī, 21:08
0
post

Virmo ļoti liels pozitīvisms, bet es esmu iekšeji beigts. Sniedzu tev iespēju pašā sākumā un tu to nopūderēji.

Noraidīts.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0