bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
5
14
topic
[GameMasters] Wo1in
Ricins
Lojālais lietotājs
Seržants
Mafia
Ričiņš
1783 atbildes forumā
Online: 125d 14h 50m
Redzēts Vakar, 13:55
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 23. novembrī, 11:32

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [x  ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [x  ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [x  ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[ x ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [x  ]

• Serverī jābūt nospēlētām vismaz 100stundām. ++

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Tavs vārds: Ričards

Iepriekšējie nickname:  Wo1in

Tavs vecums: 16

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Luke Moore-Los Santos FixCar Serviss

Pieredze kā Gamemaster:  Tātad, es jau gadus atpakaļ esmu bijis citā komūnā par GameMasteri. Pagaišo sezon arī biju mta.kick.lv gamemasters. Pieredzi lielāko daļu guvu no kick, jo es sāku pa GM citā projektā, kas bija multiplay u.c. Tie nav tik izglītoši komūni, tāpēc jau kadus 2 gadus erpoju tieši šeit. Pieredze man ir kā GammeMaster kuru ieguve, kā teicu šeit.

Pieredze Roleplay jomā: Es esmu spēlējis tikai un vienīgi RolePlay serverus un nevienu citu. Man patīk atveidot RolePlay un dažreiz pavārīt sūdus. Es erpoju jau gadiem, bet šos pēdējos 2 gauds erpojot kick, esmu samācijies viss ko. Šis komūns tiešām cienīts un nav citi, kā pārējie. Es roleplay atveidoju katru dienu, vienalga kur un kā, bet tas tiek atveidots. Es cenšos savas RP prasmes uzlabot un skatos no kāda augstākstāvošajiem administratoriem, kas erpo. Es cenšos taka mācīties, lai neskrienu pa serveri taka low.

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī):  Nē.

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history vairāk par 5sodiem automātiski noraidīts]): https://imgur.com/a/9sB8Fjy

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): https://mta.kick.lv/forums/topi…in/?post=22019

Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?:  Mani piesaista būt par GameMasteri šī servera aktivitāte. Esmu pavērojis, kad ir ļoti neaktīvi administrācijas locekļi. Es vēlos palīdzēt spēlētājiem lai nav jāgaid ilgi reporti. Citi GM/AD visu laiku skrien pa reportiem, un viņiem ir nepieciešams, kāds aktiīvs GameMasters. Es vēlos palīdzēt, bet arī neatmest RP un visu paspēt vienlaicīgi. Kā arī cilvēku skaits, kas arī ir šeit liels +.

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums, obligāti tiks skaitīti): Tātad, diži nav ko runāt, jo augstāk ir pastāstīts. Sāksim ar to, ka esmu aktīvs kick lietotājs, varbūt ne pa forumu, bet  serverī gan. Es ļoti cenšos darināt aktivitāti, cenšoties ar palīdzēt spēlētājiem. Ik vienam ir vēlme iekļūt šeit sastāvā, bet tas nav tik viegli. Lai tiktu, tevi ir jāpierāda un jābūt aktīvam. Bet tā runājot, esmu komunikabls, varbūt dažreiz un arī tāds ar humoriņ, kā arī izpalīdzīgs. Esmu jau pabijis pagajušo sezonu iekš staff un esmu iepazinies ar noteikumiem, ja nav jauni nākuši klāt, kas arī jau liecina, ka spēšu palīdzēt cilvēkiem un atbalstīt cilvēkus no labās puses. Kā jau zināms, esmu pazaudējis statusu tā varētu teikt savas problēmas/iedomu pēc, tāpēc piedošanu visiem. Šāda reize pienāk ik vienam, kas ir bijis staff. Esmu jau zināms puika un pa mani nav daudz ko stāstīt. Es nepadošos un centīšos pierādīt kaut 2x. Veiksmi!

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā, apzinos!


Ērms
Lietotājs
307 atbildes forumā
Online: 14d 5h 45m
Redzēts 2022. gada 19. jūnijā, 22:05
Pievienots, 2020. gada 25. novembrī, 20:45
0
post

Nu, skatoties uz augstāk uzrakstīto, izskatās, ka tu vēl neesi gatavs statusam

no mani soreiz pret, sori

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2020. gada 26. novembrī, 21:51
0
post

Noraidīts, jo čīksti visu laiku.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0