Prasības lai iegūtu mehāniķa spējas
-Serverī jābūt aktīvam-esmu aktīvs dienā mta veltu +- 4h
-Jābūt mehāniķu frakcijā - esmu Auto serviss ''GAIKA''
-Admin jail'i nedrīkst būt vairāk par 3-man ir 0
Anketa
-IC-
Tēla Vārds Uzvārds:Ivan
Frakcijas Nosaukums:Allegrov
Kādiem nolūkiem nepieciešamas mehāniķa spējas?(Vismaz 50 vārdi):
Mehāniķa spējas man ir vajadzīgas lai remontētu mašīnas Los Santosā, jo cik redzu reklāmas daudziem visu laiku vajag mehāniķi. spējas man ir vaajadzīgas lai modificētu spēlētāju mašīnas lai tās būtu skaistākas un labākas. vēl man mehāniķa spējas ir vajadzīgas lai vairāk erpotu un attīstītu savas rp prasmes un uzlabotu rakstības ātrumu.
-OOC-SS ar Roleplay */me* un */do* kur to attēlo kādu no dotajām situācijām (riepu maiņa, mašīnas krāsošana, logu tonēšana, bampera maiņa):SS no */history*:
https://failiem.lv/u/mfppt5b3b
ser/cirkul
Vārds:Lauris
Vecums:15
Lūdzu ievieto ss iekš failiem.lv, lai es kaut ko varu saprast.
Dzīve ir viena sarežģīta lieta, un tajā ir nepieciešams pastāvīgi sev atgādināt, kas tu esi un uz kurieni tu ej!
/@edavardi
Neskrūvējam riepas un aizmirsti par 1/4; 2/4 utt.
Apstiprināšu pagaidām. /report, lai iegūtu spējas.
Dzīve ir viena sarežģīta lieta, un tajā ir nepieciešams pastāvīgi sev atgādināt, kas tu esi un uz kurieni tu ej!
/@edavardi
Mitrais, qqlaurisqq, charlys, Gangsta, Maruzha, Sers BarBis III, Žirgan, emilinss, Murish, Kristers, niksniklaavss, Durdulis, Kriksis, friend of deer, FalkeLV, Lauronja, Assassin, Castellani, Stefan, Ricins, Angelis, Tējaaa, Tropkillaz, GaraiS, ricis, FizzyS, archaa, SANLA, 518293182, Japo, pidars, Haseeb, Elans9876