Prasības lai iegūtu mehāniķa spējas
-Serverī jābūt aktīvam- Esmu nesen atsācis spēlēt , esmu aktīvs.
-Jābūt mehāniķu frakcijā (izņēmums ir dzīvesstāsts, tur jābūt minētam ka ikdienā ar to nodarbojies)- Esmu , jau pāris dienas , bet nebija laiks uzrakstīt mehāniķu spēju pieprasījumu.
-Admin jail'i nedrīkst būt vairāk par 3- Nav neviena.
Anketa
-IC-
Tēla Vārds Uzvārds: Joe Taylor
Frakcijas Nosaukums ChrisFix Workshop
Kādiem nolūkiem nepieciešamas mehāniķa spējas?(Vismaz 50 vārdi): Tātad , spējas man ir nepieciešamas lai palīdzētu cilvēkiem un salabotu viņu auto , lai varētu darīt savu darbu , pilnveidot frakciju kurā atrodos , ir ļoti daudz reklāmas kad meklē mehāniķi , bet pilsētā tādu ir ļoti maz un nav neviena kas var salabot auto , pašam ir nācies ar to saskarties , tāpēc vēlos palīdzēt cilvēkiem un salabot viņu auto lai ar to nav problēmas.
-OOC-
SS ar Roleplay */me* un */do* kur to attēlo kādu no dotajām situācijām (riepu maiņa, mašīnas krāsošana, logu tonēšana, bampera maiņa):
/me pieietu pie galda , pēc kā paņemtu pulti un uzspiestu pogu ''UP''
/do pacēlājs paceltos.
/me noliktu atpakaļ pulti , pēc kā paņemtu instrumentu kasti un turēdams to rokās ietu pie auto sāna.
/me noliktu to zemē , pēc kā atvērtu klipšus un atvērtu vaļā pašu kasti.
/me izņemtu ārā ''18'' atslēgu un ar to sāktu skrūvēt vaļā skrūves.
/me noliktu atslēgu , pēc kā noņemtu nost skrūves un tās noliktu blakus auto.
/me noņemtu nost riepu un to nestu pie sienas , atstutējot to.
/me to pašu izdarītu ar pārējām riepām.
/me pieietu pie auto aizmugures , pēc kā ar labo roku atvērtu vaļā bagāžnieku un izņemtu riepas..
/do .. noliktu tās katru savā vietā un uzliktu virsū , pēc kā paņemtu skrūves un uzliktu tās.
/me paņemtu atslēgu un pieskrūvētu klāt.
/me ieliktu atslēgu , pēc kā aizvērtu ciet kasti , klipšus un paņemot kasti ietu pie galda.
/me noliktu kasti pie galda un pieietu pie auto aizmugures , pēc kā ar labo roku aizvērtu ciet bagāžnieku.
SS no */history*: https://prnt.sc/vkliyq
Vārds: Nauris
Vecums: 13.
vajag atslabināt skrūves un tikai tad pacelt auto, ar 18mm muciņu un breaker bar parasti skrūvē nost riepas, šoreiz apstiprināšu.
Raivis, nauriks, sweex, Zoro227, Čivrix, Enija, HENNESY, ツARMISSツ, Maruzha, Murish, yanchux, Lauronja, daunars, zebbiiix, FalkeLV, Haseeb, Elans9876, kristaps_hokage, Castellani, archaa, draiver, samagon4ix, LSD, Durdulis, Lauris29, hood trooper, Artix, Mitrais