bilde ko parada kad esi afk par ilgu
TLL Beno
16
2
topic
LSAK MAINA NOSAUKUMU UZ TLL BENO
command
Izstrādātājs
LABDIEN
125 atbildes forumā
Online: 14d 14h 55m
Redzēts 2023. gada 24. septembrī, 21:12
Pievienots, 2020. gada 29. oktobrī, 15:00

    Los Santos Auto Konfiscētava ir pazīstama praktiski visiem Los Santos iedzīvotājiem jau vairākus gadus. Kāds gudrs cilvēks ir teicis - pastāvēs, kas mainīsies. Šodien, 29. oktobrī, TLL Corp valde ar prieku paziņo, ka Los Santos Auto Konfiscētava tiek pārņemta tās pārraudzībā kā subdivīzija un maina nosaukumu uz TLL Beno.

     Jaunais LSAK nosaukums parādīs tā saistību ar TLL Corp (sk: TLL Corp). Mēs izvēlējāmies nosaukumu TLL Beno, jo tas parāda daļu no LSAK vēstures jau no konfiscējošo automašīnu pirmssākumiem un ir cilvēkiem patīkams.

    Izmaiņas nav vieglas, un pilna nomaiņa var paņemt vairāk kā nedēļu, tāpēc aicinām iedzīvotājus pievērst uzmanību, ka dažās vietās vēl var būt redzams vecais nosaukums.

 

Thomas L. Lownds,
TLL Corp valde.


LABDIEN

Kas attiecas uz Lauvām, tad šeit joki mazi, jo Zvēru karalis kļūdas nepiedod. Viņš/-a ir bara līderis, viņa viedoklī ieklausās, viņam seko. Lauvas ir azartiskas darbā, mīl tērēt naudu, aptver sevi ar skaistumu un krāšņumu, tiecas pēc sabiedrības uzmanības. Šiem cilvēkiem dzīve ir kā milzīga skatuve ar gaismām un pienācīgu publiku. Lauvas pārliecināti soļo caur dzīvi ar lepni paceltu galvu. Cieņa un varenība – divi galvenie šīs zīmes dzīves dzinuļi. Lauvas ir labas pret tiem, kuri ir vājāki nekā viņi paši, bet tikai tādā gadījumā, ja otrs cilvēks pēc tā tiešām tiecas. Nevajadzētu mēģināt Lauvu piekrāpt, jo viņu “kodiens” un “uzbrukums” nav domāts vājiem nerviem.

 

"luize izglabs, goblins unbanos"
- kapracis 6/10/2020

"viņš vislaik tāds dirsīgs ir?"
-helludoin 8/7/2020

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0