bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi
6
2
topic
Administrācija
Valchhaaa
Biedrs
595 atbildes forumā
Online: 35d 18h 5m
Redzēts 27. februārī, 17:44
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 28. oktobrī, 19:39

Administrācija

Čau visiem kas šo laisa, izdomāju padalīties ar savām  domām par administrāciju, zinu Dāvim(BunnyHop) šo nepatiks lasīt, jo viņam tā jau ir daudz darba, un vēl uzrakstīt topiku par administrāciju neauzlabos viņa garīgo, bet gan pasliktinās to. Es šo nevēlējos rakstīt dēļ viena iemesla, zinu ka man pēctam rakstīs Pmos un teiks, ka kautko esmu izdomājis ( Vai arī zem topika) Labi, es padalīšos ar savām domām par administrāciju un teikšu tā: Cilvēki sūdzās, ka viss ir slikti, vai ka administrācija neņem reportus, es pateikšu jā, tā ir,reportu ir daudz, administrācija/gmi online ir daudz, kur būtu problēma? Neredzu problēmu, lai nepaņemtu reportu, vai vismaz atnāktu ''Drīz atnāks Administrātors, es tikko pasaucu'' Bet tā nav, vismaz ik dienu redzu kādus 5 Gmus, kuri neko nedara, labi varbūt citreiz ienāk, lai paņemtu kādu reportu, liekās ka tā zaļā zīmīte ir tikai priekš izskata, nevis lai palīdzētu spēlētājiem ( Citreiz tā arī ir ar Administrātoriem) Tās reizes, kad esmu uzrakstījis reportu ''Nevēlās erpot, atsakās no RP'' (Vai ko tamlīdzīgu, kas ir ļoti svarīgs'' man tikai tagad 1 reizi kāds paņēma reportu tik ātri, cik neviens nekad nav ņēmis reportus,(Shoutouts Kiwix) Cilvēki nesūdzētos, ka jūs esat lēni, vai nek nevēlaties darīt, ja jus neslinkotu un darīto to visu, ko jūs rakstījāt ļoti glīti iekš GM Pieteikuma topika, rakstot pieteikumu visi rakstīja un solīja savas lietas, bet amn tagad ir jautājums, vai jūs darat tās lietas, kuras jūs solijāt iekš pieteikuma, ja spēlētāji sūdzās par jums?? Otrā lieta:Administrātoru(Visvairāk Frakciju līderi) Pretī nākšana, es un domāju ka citi ir vēlējušies izveidot kādu interesantu frakciju, kura ir neparasta, vai vienkārši nav redzēta iekš RP, labi uzdrukājam topiku, iedod F3 paneli, paerpojam, bet ar laiku saprotam, ka vēlamies šo spēli vairāk pacelt, lai varētu kautko vēl uztaisīt, rakstam adminam, ''Vēlos kautko uzlabot, ko tādu kas nekad nav bijis, bet vajag tavu palīdzību'' Paiet ļoti daudz laika, Administrātors iekš foruma tikai drukā, rēc ar saviem čomiem pr bezsakaru, labi saprotu nedaudz jau var, bet ja jūs esat administrātori, jums ir jauzklausa spēlētājs, nevis jāsēž čatā un jādrukā. Tieši runājot par pretī nākšanu, jums ir jāpanāk pretī spēlētājam, lai izlemtu to, ko viņš vēlās veidot, vai lai varētu īstenot ideju, bet vai tas notiek? Nu nē.(Vismaz privātajās ORG, nezinu kā nelegālajās) Man šis jau ir nedaudz apnicis, ka man ir jālūdzās, lai paskatās Pmus, vai lai palīdz man, vienmēr, lai ar kādu ad sazinātos, man viņam ir jāraksta vairākas reizes, jālūdz. (Dāvi nedusmojies, zinam ka tev nav laika) Cmon, saturās sākat nākt pretī spēlētājiem, ņemiet ātrāk reportus, kā arī vispār paliekat draudzīgāki un pretīnākošāki pret spēlētājiem, domāju ka šādi viss noritēs, tad arī spēlētājiem būs prieks ar jums sadarboties, daram to, ko smuki rakstījāt,solījāt.

28.10.20

 

Bambusa Lācītis 

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts 9. maijā, 21:19
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 30. oktobrī, 14:54
0
post

Manuprāt mēs šeit esam izveidojuši jau kaut kādu insultu pirti, nav iesniegti nekādi konkrēti risinājumi.
Problēma tāda, ka neviens nav domājis, kā atrisināt šīs problēmas - tā domā lielākā daļa un iespējams, ka tā arī ir.

Kā atrisināt lēno reportu ņemšanu, kad administrācija ir online bet sēž off duty/afko? - 

* Warnot tos, kuri sēž AFK, ar ko viņi atšķirās no parastajiem spēlētājiem, kurus soda par to afkošanu? Noteikumi visiem vienādi.
* Ja online ir 2 staff locekļi, vismaz vienam ir jābūt on-duty. https://imgur.com/a/vNo82l3" target="_blank">https://imgur.com/a/vNo82l3
* Paaugstināt amatā gamemasterus kuri jau sen ir pelnījuši paaugstinājumu - Kiwix, Lampacka.

Kā atrisināt slikto attieksmi pret spēlētājiem?

*Sodīt gamemasterus, nevis pateikt ka tiks sodīti.
* Mazināt amatos, dot brīdinājumus.

Gamemaster pieteikumos lielākā daļa sola, ka visi tiks apmācīti un viss būs kā vajag, būs labakais roleplay serveris pasaulē. Diemžēl tādus klaunus arī pieņem un tad viņi saprot, ka tas tomēr nav tik viegli. Ko ar šo vēlos pateikt, ir tas ka administrācija kura pieņem šos solītājus un pimplicējus uz solīto, pieskata un soda.
Jebkurš administrators ir jāsoda, jo lielākā problēma ir ar to, ka sudzibas ir patiesas bet gamemasters netiek sodīts.

P.S Vajag oficiālu un publisku sodu tabulu kur ir katrs administrators ar viņa warning skaitu. 

Pēdējo reizi rediģēja Bosch, 2020. gada 30. oktobrī, 14:55.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0