• Pieteikumam ir jābūt aizpildītam korekti, katram punktam ir jābūt aizpildītam pilnīgi, pretējā gadījumā, sūdzība netiks izskatīta.
Tavs UCP:ralfs112
Paskaidrojums, kas notika:Es šodien tiku sava acc jo tika uzlauzts man tas supriims atdeva pass tapec ka bailis pakast un ck manam charam ir velos dabut unck jo es tas nebiju un nezinu ka pat ir ck bet zinu tas ir tapec kad acc tika uzlauzts
Kas mums būtu jādara lietas labā:Unckot mani un ja kaut kas pazudis tad atdot lietas
Piebildums/komentārs:nekads
esmu gejs sukaju
Kick vecais sql fails ir atrodams neta un paroles nav kodētas, tāpēc ja ir kāds lietotājs kas parādās tajā datubāzē, un līdz pat šim brīdim izmanto savu veco paroli, viņu būs ez uzlauzt. Tāpēc ja jūs ļoti sen spēlējat iesaku paroles pamainīt. Tas tāds neliels piebildums no manis
Čau tas es
Liels paldies to tiko sapratu
esmu gejs sukaju
pidars, Jitzie, renars, Tropkillaz, Draugs, Valchhaaa, Supreme, Assassin, Lauronja, Suprīīīms, astr0q, RainersK, Artix, GaraiS, LUĪZE, Murish, bLank, archaa, gendolf, Arhimēds Pitagors, Angelis, dandijs, ELSB, Tējaaa, NXTHING, EBK, Castellani, ivanovs, FAMILIARITY, Ofkors, Sneaky, Bosch, 匚ㄚ尺乇乂, samantiina, Hennessy-