Kļūdu ziņojumi
topic
[Tekstūras BUG's] LSPD tekstūru bugsPievienots, 2020. gada 24. oktobrī, 22:10
Tavs lietotājvārds: astrodium
Tava tēla vārds: Antonio Martinez
Kļūdas detalizēts apraksts:Atsēdēju savu laiku cietumā, pēc kā mani izlaižot ārā, es parādos pie LSPD, bet zem tekstūrām un krītu lejā. Nokrītot līdz noteiktam augstumam, mani attepo uz to pašu vietu un visa situācija sākas no jauna, krītot atkal lejā. Bildē var redzēt, ka Bug's atrodas pretī bankai un pa kreisi ir dome.
Vizuālie pierādījumi: https://imgur.com/a/wYPSDUY
Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 48 ( 169 skatījumi )
LerryS, snickerlv, jurislips, Tropkillaz, FalkeLV, astr0q, nauriks, Draugs, Negro, Angelis, Maruzha, LMD, kristaps_hokage, Growsmile, Murish, GaraiS, 518293182, amiz, amsterdam, Sharper, Kapracis, DriverOG, pagarinatajs, Assassin, marats, MustanK, EBK, Kristherz, dandijs, command, Niknaaks, WIDROX, draiver, Hennessy-, endeavour, Scrubs, Arhimēds Pitagors, Stefan, RavenS, ASTRODIUM, Bosch, SANLA, derkijs, Gangsta, sippa, yanchux, LUĪZE, RainersK
LerryS, snickerlv, jurislips, Tropkillaz, FalkeLV, astr0q, nauriks, Draugs, Negro, Angelis, Maruzha, LMD, kristaps_hokage, Growsmile, Murish, GaraiS, 518293182, amiz, amsterdam, Sharper, Kapracis, DriverOG, pagarinatajs, Assassin, marats, MustanK, EBK, Kristherz, dandijs, command, Niknaaks, WIDROX, draiver, Hennessy-, endeavour, Scrubs, Arhimēds Pitagors, Stefan, RavenS, ASTRODIUM, Bosch, SANLA, derkijs, Gangsta, sippa, yanchux, LUĪZE, RainersK