bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzība par spēlētāju
2
1
topic
[Sūdzība] David Garcia,Patrick Kearney.
Raivic
Lietotājs
77 atbildes forumā
Online: 3d 11h 47m
Redzēts 2021. gada 26. aprīlī, 01:32
Pievienots, 2020. gada 24. oktobrī, 20:11

 

 

[Sūdzība] Pārkāpēja Vārds_Uzvārds

Tavs lietotājvārds: Raivic

Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: David Garcia,Patrick Kearney

Iesaistīto personu lietotājvārdi: Nav ne jausmas.

Ko spēlētājs/i pārkāpa: Metagaming jeb MG

Pierādījumi: Skatīt šeit

Komentāri: Tātad mēs abi ar Sethu čilojām mājās.Pēkšņi pieklauvē random kungs, izejam laukā tur daudz mentu un vēl divi parastie iedzīvotāji. Šie stāsta kaut kādas greizas mulķības kuras ir nezinu kādā veidā iegūtas, IC ceļā nekad ar viņiem neesmu erpojis. Respektīvi personas zināja kaut kādā veidā ka mums ir ieroči un narkotikas un zināja tieši kur mēs dzīvojam un šobrīd atrodamies. Respektīvi iepriekš pa dienu noerpojam kad sašaujam viņā mašīnas jo viņi ievācās mūsu hooda.  Kā arī raidijām dažus šāvienus uz viņu pusi lai aizbaidītu. Iespējams viņi to redzēja no tilta, bet jebkurā gadijumā viņi nevar zināt kas mēs esam un kur mēs dzīvojam. Jums liekas ka tas nav dīvaini vienas dienas laikā ierakstīta sūdzība par to pašu spēlētāju? Kā arī viņš pieminēja ka esot fotografija ka mēs esam šāvuši viņiem no attāluma vai kas tāds. Ja tā ir taisnība still no tāda attāluma mūs nevar identificēt tik precīzi. P.S Vēlos redzēt David Garcia vai Patrick RP rindiņu un SS kurā ir redzams kad viņš mūs ir nofotografējis un bildi kurā mēs esam redzami :)  / pm droši varat atsūtīt ja jums liekas ka nepatiesi jūs sūdzēju.

 

Iesniedzot sūdzību par spēlētāju vēlams iesniegt pēc iespējas detalizētāku situācijas aprakstu un vairāk pierādījumus, lai situācijas risināšana ietu raitāk un neveidotos domstarpības.

Sneaky
Bijušais administrators
598 atbildes forumā
Online: 97d 3h 45m
Redzēts 21. februārī, 13:09
Pievienots, 2020. gada 25. oktobrī, 20:21
1
post

Tu tur skaisti uzrakstiji, bet nekas īsti neliecina par MG. Ja tu kādām šāvi, pacēli pret viņu ieroci un viņš tevi nosūdzēja policijai ir tava problēma. Ja tu savu māju rajonā šaudīsies arī zinās kur dzīvos.

Nepatiesa.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0