bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
8
21
topic
[GM] Fletcher
Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts 29. aprīlī, 23:04
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 22. oktobrī, 17:57

 

 

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [+]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [+]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [-]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[-]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [+]

• Serverī jābūt nospēlētām vismaz 100stundām.

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Tavs vārds: Kristiāns

Iepriekšējie nickname:  Daring

Tavs vecums:  14

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: 
Thomas Fletcher - Policijas Departaments,
Ben Sherman - Policijas Departaments,
Tom Bradford - Bezdarbnieks,
Timur Moretta - bezdarbnieks

Pieredze kā Gamemaster: Pieredzes diez ko nav, ir bijusi maza saskarsme ar gamemaster pienākumiem bet to par pieredzi nosaukt nevar. Esmu bijis spēles uzraugs šeit, pirms 1-2 gadiem, kad serversi atkal atvērās. Ilgi nebiju, jo nācās aiziet.

Pieredze Roleplay jomā: Tie ir vairāki gadi. Mana pieredze roleplay'a ir vairāk tendēta uz likumsarga lomas atveidošanu bet tas nenozīmē, ka neesmu rpojis un atveidojis nelegālu personāžu. Blakusprojekta dzīvības laikos esmu atveidojis savu personāžu dažādās nelegālās frakcijās. Esmu atveidojis lomu pie Wazija (PEN1 - Public Enemy Number 1), mana pirmā nopietnā organizācija bija pie Sharper'a, kurš man iemācija (aptuveni) saprast nelegālo ekonomiku (From Nothing to Something). Ir bijušas arī vairākas citas frakcijas, ne tikai blakusprojektā bet arī šajā serverī, kuru nosaukumus vairs neatcerēšos. Ja runājam par manu pieredzi ārpus frakcijām un vērtējam terminu zināšanu, tad es sevi vērtēju diez gan augstu. 

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Jā. 

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history vairāk par 5sodiem automātiski noraidīts]): Iepriekšējās sezonās biju trollistiski noskaņots spēlētājs, jo iepriekš šeit nebija tāds līmenis, kāds ir tagad. Mans history pašlaik ir tikai ar vienu insult'a jailu un vienu kick. History

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Mani sauc Kristiāns, neesmu cilvēks kuram patīk komunikācija pasaulē, tādēļ dodu priekšroku sēdēšanai internetā. Man ir 14, brīvajā laikā apmeklēju airēšanas terniņus, kuri ziemas laikā ietver sevī peldēšanu, basketbolu un svaru zāli. Esmu bieži noslēgts sevī, maz ar kādu komunicēju bet nu, ja uzrodas kāds drosminieks var droši parunāt Jūsu foršajā discord.

Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Pēdējo dienu aktivitāte, tieši 60-80 cilvēki un cilvēku pieplūdums foršajā Idlewood, pierāda to ka gamemaster'i serverī tomēr ir ļoti vajadzīgi. Līmenis ir cēlies, nav tik zems kāds ir bijis iepriekšējos gados bet ir vēl daudz darāmā. Serveri spēlēju jau vairākus gadus (ar pauzēm protams) un vienmēr ir sastopami spēlētāji, kuri nav apguvuši roleplay pamatus vai arī ir vienkārši nonākuši pie tā, ka viņiem ir grūti pašiem kaut ko iemācīties, pēdējās dienas spēlējot to pierāda, kā arī lēnā reportu iešana uz priekšu pierāda to, ka spēlētājiem ir nepieciešama palīdzība un esošais administrācijas sastāvs nav spējīgs izskatīt reportus pietiekami ātri, lai visi spēlētāji būtu apmierināti.

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums, obligāti tiks skaitīti): Būšu spējīgs palīdzēt spēlētājiem apgūt roleplay zināšanas legālā jomā, kamēr lielākā cita daļa - nelegālā. Legāla tipa lomuspēli pazīstu gandrīz no A-Z, ir daži roleplay fragmenti šajā stāstā, kur man vēl ir ilgi un dikti jātrenējas un jaapgūst bet pagaidām esmu augstās domās, par savām zināšanām. Neesmu veidojis pamācības, ieskatus roleplay'a, bet varu personīgi atbildot uz reportiem vai sazinoties privāti palīdzēt spēlētājiem ar legāla personāža attīstības izveidi un uzturēšanu, iesaistīšanu legālā lomuspēlē. Vienmēr esmu devis savu palīdzību, balsi, atbalstu cilvēkiem kuriem tas ir nepieciešams vai viņi man to ir palūguši un es esmu zinājis, ka manas zināšanas ir pietiekamā līmenī. Vienīgais ko es nespēšu palīdzēt citiem apgūt, ir nelegālas lomuspēles organizācijas izveide, tēla uzturēšana, jo neesmu ieinteresēts nelegālā lomuspēlē, tā kā tas ir ar citiem spēles uzraugiem projektā. Nevēlos sevi novērtēt pārāk augstu, dot sev kaut kādas privilēģijas vai fake-iemeslus, ielikt man rekomendāciju bet uzskatu, ka esmu labs kandidāts uz spēles uzraugiem, lai jaunpienācējiem palīdzētu tikt galā ar legāla tēla izveidi. Protams ka man kā spēles uzraugam būtu pienācīgi arī apgūt nelegāla tēla sižeta izveidi, lai es spētu sniegt visu nepieciešamo palīdzību un padomus servera spēlētājiem.

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?:  Jā.

Pēdējo reizi rediģēja Bosch, 2020. gada 22. oktobrī, 17:58.

BOOM
Lietotājs
83 atbildes forumā
Online: 3d 13h 33m
Redzēts 2023. gada 12. augustā, 13:41
Pievienots, 2020. gada 22. oktobrī, 20:38
0
post

Nepazīstu tevi un nezinu kas esi , bet no manis šoreiz būs pret , tavs pieteikums mani nepiesaistīja , cik sapratu pēc citu domām un teiktā ļoti ātri sacepies , tad tas arī tiks darīts pret spēlētājiem , no manis šoreiz PRET , atvaino , bet tāpat GL

EDIT - Sapratu kas esi tagad , varu teikt kad tiešām PRET , visās situācijās kurās zaudē vai nevari kautko izdarīt bļauj uz citiem un dirs. 

Pēdējo reizi rediģēja BOOM , 2020. gada 22. oktobrī, 21:43.
Scrubs
Uzraugs
Biedrs
lvbrok
587 atbildes forumā
Online: 18d 21h 12m
Redzēts 30. aprīlī, 15:09
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 22. oktobrī, 22:07
0
post

Jaaaaa lūdzu, tu tiešām kaut ko saproti, te lielākā daļa nāk pist ogu. PAR 

muhtars
Lietotājs
25 atbildes forumā
Online: 17h 6m 18s
Redzēts 2021. gada 26. februārī, 11:45
Pievienots, 2020. gada 22. oktobrī, 22:37
1
post

Pudulis, kurš staigā no servera uz serveri, lai dabūtu statusu. Nesanāk te, iet uz playhard, nesanāk tur, nāk te.

Statusņiks

pagarinatajs
Nejaušs incidents
lietotajs++:)
edu sudus
285 atbildes forumā
Online: 16d 0h 17m
Redzēts 31. martā, 22:10
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 22. oktobrī, 22:49
0
post

a vai tad nevar sarunat piemeram atlaidi gemaster iegadei ka lspd direktoram? pie ainara jau tiri izdevigs pirkums bija. 2 nedelas nodezureji

Pēdējo reizi rediģēja pagarinatajs, 2020. gada 22. oktobrī, 22:50.
Arhimēds Pitagors
Lietotājs
Arhimēds
248 atbildes forumā
Online: 18d 0h 50m
Redzēts 2023. gada 22. septembrī, 08:21
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 22. oktobrī, 23:03
0
post

 

Domāju ka tas visu izsaka. Viennozīmīgi , šaut māk,terras pacels. REKOMENDĀCIJA.Un būs labs gm!

Apbalvojumi

Pitagors
Ὁ Πυθαγόρας ὁ Σάμιος
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Personīgā informācija
Dzimis580.—572. gadā p.m.ē.
Samosa, Senā Grieķija
Miris500.—490. gadā p.m.ē.
Vispārīgā informācija
Skola, tradīcijaPirmssokratiķi
Galvenās interesesĒtikametafizikamūzikamatemātikapolitika
Valodasengrieķu valoda

Pitagors no Samas jeb vienkārši Pitagors (sengrieķuὉ Πυθαγόρας ὁ Σάμιοςho Pūthagoras ho SamioslatīņuPythagoras, dzimis ap 570. gadu p. m. ē., miris ap 495. gadu p. m. ē.) bija joniešu matemātiķisfilozofszinātnieksārstspolitiķispriesterisizgudrotājs, visplašāk pazīstams ar Pitagora teorēmu.

Pitagorisms kā dzīvesveids bijis saistīts ar iniciāciju noslēpumos un bijis līdzīgs orfismam, kas to, domājams, ietekmējis. Tāpat kā orfisma, arī pitagorisma nolūks bijis padarīt dvēseli tīru (katharmoi), lai pēc nāves liktenis tai būtu labvēlīgs. Tradicionāli tiek uzskatīts, ka Pitagors nav atstājis nekādus rakstītus darbus un ka viņa idejas turpinājušas pastāvēt viņa skolniekos.

Dzīvesgājums[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagors, domājams, dzimis ap 570. gadu p. m. ē. Samas salā (Jonijas jūrā starp Turciju un Grieķiju) Jonijā un miris ap 495. gadu p. m. ē. Metapontā, Lukānijā. Ap 532. gadu p. m. ē. atstājis Samu, lai izvairītos no Polikrata tirānijas, un Dienviditālijas grieķu kolonijas pilsētā Krotonā nodibinājis vēlākajiem ordeņiem līdzīgu savienību reliģiski ētiskai dzīves reformēšanai, tā saukto "pitagoriešu skolu". Domājams, sākotnēji tajā ietilpuši ap 235 biedri, no tiem 18 — sievietes.

Skolas locekļiem bijusi jāievēro stingra disciplīna un zināmi priekšraksti, un viņi nodarbojās ar matemātiku (skaitļu īpašību pētīšanu). Savas disciplīnas dēļ skola drīz vien ieguva ievērojamu politisku svaru arī citās Dienviditālijas un Sicīlijas grieķu koloniju pilsētās. Tas kļuva par iemeslu demokrātu sazvērestībai, un pēkšņs uzbrukums skolas vadoņiem (tos sadedzināja kopā ar māju, kurā tie apspriedās) iznīcināja tās varu vispirms Krotonā un pēc tam arī citās pilsētās, izņemot Tarentu un Regiju. Pastāv versija, ka Pitagors pats gājis bojā šajā uzbrukumā, taču vairums vēsturnieku uzskata, ka viņš jau agrāk atstājis Krotonu un miris Metapontā.

Pitagora uzskati[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagora filozofijas pamats ir gluži vienkāršs: "Visus cilvēkus var iedalīt trijās grupās, tāpat kā visus cilvēkus, kas apmeklē olimpiskās spēles, var iedalīt trijās grupās. Zemākā sastāv no tiem, kas nāk pirkt un pārdot. Nākamie ir tie, kas sacenšas. Taču visaugstākie ir tie, kas nāk skatīties. Cilvēkus attiecīgi var iedalīt tajos, kam svarīga manta, tajos, kam svarīgs gods, un tajos, kam svarīga gudrība. Tātad visaugstākā apskaidrība ir zinātne bez interesēm un cilvēks, kas sevi tai ziedo, patiesais filozofs, kas sevi veiksmīgi atbrīvojis no "dzimšanas apļa"."

Grūti iedomāties vēl kādu sabiedrību, kas tik ļoti cienītu savu dibinātāju un reizē būtu tik atvērta pārmaiņām. Pitagoram viņa laikā tika piedēvētas pārdabiskas spējas, un daudzi atklājumi, kas nebūt nebija viņa. Viņa autoritāte bija tik liela, ka pietika pateikt: "Viņš pats teica" (autos ephē), lai izteikumam tūlīt paklausītu.

 

Kareem_Young
Lietotājs
51 atbildes forumā
Online: 2d 13h 5m
Redzēts 2023. gada 30. aprīlī, 02:17
Pievienots, 2020. gada 22. oktobrī, 23:14
2
post

14 gados vins neko nevar pist sakuma butu japabeidz pamatskola un tad japiesakas par gm. Neaptests smerdelis kuram nervi netur un vel jamacas est ar daksinu un naziti.

匚ㄚ尺乇乂
Lietotājs
Gulivers
38 atbildes forumā
Online: 4d 3h 47m
Redzēts 2021. gada 29. janvārī, 18:11
Pievienots, 2020. gada 22. oktobrī, 23:57
2
post

Vecīt ne, zinu ka tu erpo un trako da nu nevajag.

endeavour
Lietotājs
38 atbildes forumā
Online: 12h 42m 52s
Redzēts 2021. gada 03. jūlijā, 15:23
Pievienots, 2020. gada 23. oktobrī, 14:46
1
post

shim puishelim ir loti labas domas galva un es zinu ka vins vares veikt kickona revoluciju labak neka parejie kobras viri ir centusies un kristans visu sava muza saprot vins zina ka jastrada celu polocija un lima 1 atsaucas uz pedejo devini viens viens, nemot vera sho tiek pienemts fakts, ka ledusskapis shim dzekam ir blakus datoram un vinam nav nekur talu jaiet prom no datora lai varetu veikt edinasanas iestazu darbibu visa speriena komuna, veicinot sho visu tiek nemts vera ka shis dzeks reali svist pie datora un nekad nav bijis dusa un ja vins ieietu vins tur saktu dziedat nevis mazgaties tas nozime ka dzeks smird jau caur ekranu un shis aromats nav diez ko patikams kas nozime ka visas interneta  atstatas pedas tiek lieli sviedri un smirdonja, tadejadi tiek veikta sedesana pie datora 23/7, kas nozime ka vins bus sliktakais admin pasaule jo vins ir ar dazadam saprasanas problemam un tadam lietam parasti lai varetu tikt gala ir javeic dosanas arpus majam jurmala un jadodas uz dusu kas bus galvena lieta visa saja serveri un es domaju ka mes varetu veikt specialu pasakumu kur tiek paradits ka shis puishelis dodas dusa, jo vins cik zinams visu dara pie datora un vinam ir tresa limena aptaukosanas. Shis lietotajs jeb pec samp nika kristians pudulipo savu celu polocijas lomuspeli ir veicis apzinati ar dazadam velmem un pat nepabeidzot piekto klasi, kas uzreiz nozime, ka vins visu dzivi ir atdevis auto zadzibas spelites lomuspeles veicinasanai.

Pēdējo reizi rediģēja endeavour, 2020. gada 23. oktobrī, 14:51.

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2020. gada 23. oktobrī, 14:56
0
post

Pēc autora lūguma veru ciet pieteikumu. Better luck next time buddy.

Pēdējo reizi rediģēja 518293182, 2020. gada 23. oktobrī, 14:56.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0