bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
9
1
topic
[GM] NXTHING
NXTHING
Lietotājs+
Vova Sex
141 atbildes forumā
Online: 6d 18h 24m
Redzēts 2021. gada 20. maijā, 01:29
Pievienots, 2020. gada 20. oktobrī, 12:56

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ x ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ x ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[ x ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ x ]

• Serverī jābūt nospēlētām vismaz 100stundām.

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Tavs vārds: Adriāns

Iepriekšējie nickname: JUSTNXTHING, JustNothing

Tavs vecums: 17

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Sarah Kennedy - dzīvesstāsts, Quincy Washington - miris - dzīvesstāsts, Juris Vladimirovs - nenodarbināts.

Pieredze kā Gamemaster: Kā jau esmu minējis savā pieteikumā ko rakstīju 3 nedēļas atpakaļ pieredze man ir diezgan liela, ne tikai kā gamemaster, bet vispār visā serveru būšanā kopumā 

Pieredze Roleplay jomā: ērpoju es no 2010 gada, ceļu sāku samp tad kautkur ap 2014-2015 gadu pārgāju uz MTA, jo mani pasauca mans klasesbiedrs. Sākumā erpoju arī kautkādā latviešu serverī, tur bija nu max 20 cilvēki, jo MTA uz to laiku vēl nebija tik ļoti aktuāls kā jau tajā pašā 2016-2018, tos es vispār uzskatu par LV:RP zelta laikiem kad rāvāmies no skolas,darba,trenniņiem mājās un veidojāt dažādas situācijas.

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Protams ka esmu iepriekšējās sezonas, pat banu esmu dabūjis kad sīcis biju, bet nu pēdējos 2 gadus esmu savaldījies un tad jau domāju ko daru. Bet nu neliels niķis man ir un pat šajā sezona. Es irl gribēju uzvārīt roltonu un braucot uz savām mājam nolikt mašīnu prikola pēc kkadu moci notriecu, nu un mani uz pusstundu iemeta jail. Bet nu katram ir tāds niķis ka gribas kautko izdarīt, un tikai nemelojat ka tā nav.

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history vairāk par 5sodiem automātiski noraidīts]):  https://imgur.com/a/yRlH83E

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Man vispār vajadzētu uztaisīt jaunu sasveicināšas topiku jo tam jau gads varbūt vairāk. Bet nu esmu no Mārupes, sauc mani Adriāns, esmu 17 gadus vecs jaunietis kas brīvajā laikā baigi ne ar ko nenodarbojas, izeju pastaigāties, pabraukāt ar mašīnu, paelpot svaigu gaisu, vai ar čomiem retu reizi ietusēju. No pašas bērnu kājas dievinu kā mašīnas tā arī videospēles. Tagad man ir doma labi izmācīties vidusskolā un maukt uz Jelgavu mācities LLU. 

Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Kā minēju iepriekšējā pieteikuma, es esmu ērpojis kikā vēl ļoti sen kad Danex vēl bija īpašnieks. Tad vēl bankā varēja ņemt kredītu un tā. Man kickā vienmēr piesaistīja skripti un tas ka šis ir, vismaz pēc manām domām, labākais LV:RP projekts, vismaz cik esmu spēlējis citos, šeit ir sava atmosfēra kura nav nekur citur, šeit community nav tik ļoti toksisks kā citur, tajā pašā PH tur ir tik toksisks community, vismaz kad spēlēju sen atpakaļ, tāpēc viennozīmīgi kicks ir iekritis manā sirsniņa, jau kā teicu, no pašiem zelta laikiem.

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums, obligāti tiks skaitīti): Mana motivācija ir palīdzēt komūnām attistīties un augt tālāk cik vien tas ir iespējams no manas puses. Kā nekā man ir pieredze un ja tiešam kaut kur kaut ko vajadzētu es spētu palidzēt bez problēmām. Mierīgi varētu apmacīt kādu spēlētāju ja tas ir nepieciešams, jo uzskatu sevi par diezgan komunikablu cilvēku un varu atrast kopēju valodu ar cilvēkiem. Kā arī ja nu pēkšņi vajag kādu no VCT vai Maperiem es varu izdarīt kautko saistībā ar to, piemēram salabot kādu auto vehlibā vai uzmaukt kādu mapingu, man tas nesagādātu grūtības. Un es vēlos attīstīties tālāk šajā visā, jo pieredzes nekad nav par daudz un vienmēr var iemācīties kautko jaunu. Priekš manis kick ir tiešām tas serveris kurā pēc šiem gadiem ko esmu skraidijis, taisījis pats savus, tomēr labāks par viņu nebūs neviens cits serveris. Un es to nesaku tikai lai kautkādā veidā tagad te izceltos, ne pa visam, es pat teikšu taisnību. Tiešam ir bijuši brīži kad man viņš ir bijis tik zbal, tā kā, vismaz iepriekšējās sezonas lielākā daļa staff ir bijuši kaut kādi toksiski mudaki, tagad vismaz cik spēlēju viss ir tiešam uzlabojies un ir patīkami spēlēt. Teikšu godīgi es pat savā laikā neieredzēju BunnyHop kad viņš vēl bija admins, bet nu tagad izrādas ka tomēr kinda sakarīgs fujaks. Es protams varētu pagaidīt to laiku kad tiks meklēti GameMasteri, bet tad pamanīju ka pieņēma 2 un tad tur daudzi rakstīja ka gamemasteri nekad nav par daudz kad legit 3 nedēļas atpakaļ rakstīja pretēji izdomāju uzmaukt vēlreiz, nu mazums šoreiz saies ? Kā saka mēģināts nav zaudēts. Nu un ja nebūs tagad, nu tad neko, tad vienkārši jāsagaida īstais brīdis.

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Es pilnībā to apzinos

                                                                                                                       Čau tas es

 

endeavour
Lietotājs
38 atbildes forumā
Online: 12h 42m 52s
Redzēts 2021. gada 03. jūlijā, 15:23
Pievienots, 2020. gada 26. oktobrī, 10:21
0
post

es ka speriens.lv veterans varu teikt, ka shis chomaks nedzer bamšļus un nav origo cilveks, tapec es teikšu pret, jo dzeks ir parak pareizs, censhas paradit labo tikai n shit, kad saksi dzert bamsli tad parunasim par iespeju tev uz gamemaster, jo tu nenoturesi, smadzene tev tik talu nevilks ka vajadzetu.

Pēdējo reizi rediģēja endeavour, 2020. gada 26. oktobrī, 10:22.

Kriksis
Lietotājs++
Kriksis
392 atbildes forumā
Online: 24d 15h 59m
Redzēts 22. martā, 17:19
Pievienots, 2020. gada 26. oktobrī, 10:24
0
post

Likšu PAR, liecies sakarīgs, doma bija likt NEITRĀLS, bet nu došu iespēju. (:

Pēdējo reizi rediģēja Kriksis, 2020. gada 26. oktobrī, 10:25.

 

 

FizzyS
Lietotājs++
.
233 atbildes forumā
Online: 15d 18h 52m
Redzēts 2023. gada 04. augustā, 16:17
Pievienots, 2020. gada 26. oktobrī, 10:48
0
post

Pieteikums uz GM bija salidzinoši labāks par citiem ,bet no manis būs pret ,jo nu serverī ir parak daudz gamemasteru pagaidam gana #GL

MustanK
Lietotājs
57 atbildes forumā
Online: 2d 18h 30m
Redzēts 2022. gada 04. augustā, 17:57
Pievienots, 2020. gada 26. oktobrī, 11:13
0
post

Nu huļi davai par, why not.

liecies itkā sakarīgs pipars.

                                                                                                                     ~The Baltics~

dandijs
Bijušais administrators
Veterāns
Bijušais foruma moderators
Vergs
1630 atbildes forumā
Online: 180d 6h 19m
Redzēts 30. aprīlī, 20:37
Pievienots, 2020. gada 30. oktobrī, 09:28
0
post

Došu par, aktivitāte laba, roleplay līmenis ir pietiekams, domāju, ka pavilksi statusu, veiksmi.

 

 

Bridges
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Lietotājs++
Pot-Valor
Mazā MIA
517 atbildes forumā
Online: 39d 18h 12m
Redzēts 19. martā, 22:19
Pievienots, 2020. gada 30. oktobrī, 23:02
0
post

Soreiz gan došu PAR, jo , redzams ka cilvēks tiešām vēlās palīdzēt, un cerams aizstās kādu esošu ne visai aktīvu GMu. Pieteikums ir pieklājīgs, būšu priecīgs redzēt tevi komandā!

Veiksmi.

:sweet:

Bridzons atvadas


Discord
Bridges#1337

Steam
Bridges(click)

Devitais
Bijušais administrators
460 atbildes forumā
Online: 27d 15h 16m
Redzēts 2023. gada 16. oktobrī, 17:08
Pievienots, 2020. gada 30. oktobrī, 23:05
0
post

Par, čalis ar galvu uz pleciem.

Fucking yo shawty before she leavin

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2020. gada 02. novembrī, 02:56
0
post

Ilgi domāju par lēmumu, bet beigās aprunājoties ar administrāciju sapratu, ka tomēr piesakies pa agru, vērtējot tavu RP tas ir normāls, bet visi screeni un citas svarīgas lietas atpaliek. 

Pēc vadošās administrācijas lēmuma - noraidīts, pieslīpē esošos mīnusus un iespējams iespēja radīsies. 

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0