bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
5
7
topic
[GameMaster] !Scrubs
Scrubs
Uzraugs
Biedrs
lvbrok
587 atbildes forumā
Online: 18d 21h 12m
Redzēts pirms 7 stundām
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 19. oktobrī, 18:31

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [x  ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ x ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[ x ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [x  ]

• Serverī jābūt nospēlētām vismaz 100stundām. (Pietrūkst 30 stundas)

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Tavs vārds:Artūrs

Iepriekšējie nickname: HujovaScrubs, Spiky

Tavs vecums:15

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Austin Micheal (LSPD POII) Brian Clarson (Bezdarbnieks-nelegāla tipa tēls)

Pieredze kā Gamemaster:Pieredze ir salīdzinoši maza. Kopā ar sneaky, agrāk vārdā klaxzy bijām uzraugi projektā thru.lv, manas mazās pieredzes dēļ tiku atstādināts no amata.

Pieredze Roleplay jomā:RolePlay ir pazīstama lieta, dienu dienām spēlēju šāda veida serverus. Esmu mēģinājis samp un FiveM. Atveidoju RolePlay 3 līdz 2 gadus ar mazām pauzēm.

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Jā. 3. Punkta pārkāpums.

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history vairāk par 5sodiem automātiski noraidīts]):https://imgur.com/a/FNytpMl

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!):Mani sauc Artūrs. Esmu no Saldus pilsētas. Esmu parasts džeks, ar parastiem sapņiem. Patīk draudzēties ar cilvēkiem, iemācu vai palīdzu, ja ir pa maniem spēkiem. Mēģinu sevi visiem parādīt no labās puses, bet ne vienmēr tas izdodas. Cenšos būt pozitīvs. :)

Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Netaisos šeit baigi fantazēt, bet vienkārši palīdzēt ar PD darbiem. Man labāk paliek, kad kāds aiziet no situācijas ar jaunu iemaņu nevis ar stundu kuru pavada iekš ajaila. Un lai iegūtu lielāku respektu šajās servera ielās.

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums, obligāti tiks skaitīti):Pēc manām domām esmu ļoti labs kandidāts priekš šī amata, esmu ļoti motivējoš un aktīvs projektā. Šeit esmu iemācījies dažas lietas, ko citur nebūtu, vēlos to pašu iemācīt kādam citam cilvēkam. Kopš sāku šeit spēlēt mazs sapnis ir bijis kļūt par kautko augstāku par spēlētāju. Tajā laikā pat necerēju uz šādu amatu, jo es tajā brīdī biju RolePlay izsmiekls. Tagat jau esmu piebriedis un gatavs uz šādu grandiozu amatu. Ikdienā aktīvi spēlēju caur Police tēla, pa retai reizei ieeju caur otru tēlu, pabraukāties un noerpot kādu avāriju. Administrācijas loceklis ļoti noderētu šī brīža PD sastāvam. Savādāk lai kāds pieņemtu reportu ir jāgaida 10-20 min un tad jau neviens vairāk neko negrib darīt. Visi runā, ka daudzi uzraugi, bet tomēr aktīvi no viņiem visiem ir tikai 3-5 gabali, kas uz vakaru(70 cilvēki) ir smieklīgi. Ja tu esi sakarīgs, būšu sakarīgs ar tevi, nesaprotu cilvēkus, kas skatās tikai uz pagātni un kļūdām, pats personīgi domāju tikai par tagadni un nākotni. Man neintresē, kas tu biji agŗak, man intresē kas tu esi tagat.

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Saprotu un apzinos sekas.

Valchhaaa
Biedrs
595 atbildes forumā
Online: 35d 18h 5m
Redzēts 27. februārī, 17:44
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 26. oktobrī, 14:54
0
post

Tēlo ķipa,ķipa big čoms, bet ar laiku uzmet, nezināmu iemeslu dēļ, tas pats, kas notiks ja tevi paņems par GM, tu pēc laika vienkārši visus spēlētājus sāksi uzmest

PRET

Bambusa Lācītis 

endeavour
Lietotājs
38 atbildes forumā
Online: 12h 42m 52s
Redzēts 2021. gada 03. jūlijā, 15:23
Pievienots, 2020. gada 26. oktobrī, 14:55
0
post

kas tu vispar esi lai rakstitu pieteikumu? vecuk, tad kad saksi dzert ar mani bamsljus pie origo tad varam parunat par ieksheju sirds un dzives atbalstu, jo taa kaa zinu, ka tu bamsljus nedzer tad nebus kapajiens uz speles masteri! ja tev ir pretenzijas pret manu argumentu es tev iesaku nakt 1v1 pie origo 23.39 vilciens uz ogri, 3.perons.

RavenS
Biedrs
509 atbildes forumā
Online: 35d 6h 38m
Redzēts 2022. gada 28. decembrī, 23:07
Pievienots, 2020. gada 26. oktobrī, 14:59
0
post

 

                          Lomuspēlē tak esi statusā.!

 

 

 

 

 

Scrubs
Uzraugs
Biedrs
lvbrok
587 atbildes forumā
Online: 18d 21h 12m
Redzēts pirms 7 stundām
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 26. oktobrī, 15:00
0
post

Šim bija jābūt izdzēstam/aizliegtām nezinu kas notika, palīgušu to izdarīt kādam modam vai īpašniekam, paldies. 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0