bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
3
3
topic
[Spēles Pārzinis] Fady
Fady
Lietotājs
Kikers
30 atbildes forumā
Online: 1d 3h 9m
Redzēts 2020. gada 02. novembrī, 16:06
Pievienots, 2020. gada 17. oktobrī, 20:42

 

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ x ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ x ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[ x ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ x ]

• Serverī jābūt nospēlētām vismaz 100stundām.

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa .

Tavs vārds: Kristers .

Iepriekšējie nickname: Handex 

Tavs vecums: 15 .

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: 

Benjamin Al Gandelet - Yardies ( Nelegālā frakcija)

Chandler Querty - LSGD ( Legālā Frakcija )

Pieredze kā Gamemaster:  Pieredze ir , bet varbūt mazliet ierūsējusi . Par Spēles Pārzini esmu jau kanditējis iepriekš , tā kā ar to man īsti problēmas nebūtu .

Pieredze Roleplay jomā: Pieredze iekš Roleplay man ir ļoti laba , kā jau varbūt daudziem mana dzīve iekš Roleplay aizsākās iekš Samp . Iekš SAMP Serveriem nospēlēju aptuveni 3 Mēnešus , sapratu kad serveris ir tiešām neattīstīts , tad sadzirdēju par tādu iespēju kā MTA Serveri . Tā nu es devos tur attīstīt savas zināšanas iekš Roleplay .  Ar Roleplay es aizrāvos ļoti , iekš MTA Pavadīju visu dienu , nekas cits man neintresēja kā MTA . Tā nu vel šobaldien spēlēju Mta , un neko citu .

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī):  Jā , bija negadījums , kad mazliet pāršāvu pār strīpu .( Aizspagājušo Sezonu )

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history vairāk par 5sodiem automātiski noraidīts]): Nav .

https://imgur.com/9Njp9ok

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!):  Tātad , mani sauc Kristers esmu 15 Gadus vecs , nodarbojos ar viegatlētiku . Patīk pavadīt laiku ar draugiem vakaros / pabraukāt ar rolleriem. Esmu saucamais DatorTārps kas ciena datorspēles kā MTA , Rocket League un CS Go . Esmu parasts zēns kas māk zaudēt .

Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?:  Par spēles pārzini iekš Kick.lv mani piesaista tas kad spēlējot IG , esmu sastapis ļoti daudz cilvēkus kam patīk pārkāpt Terminus , tādēļ vēlos dalīties ar savām zināšanām tiem cilvēkiem kas vel nav apzinuši terminus dodot tiem visu ko vien spēju , kā GameMastera Apmācības , lai serverim palīdzētu un visiem būtu prieks atrasties šajā komūnā. Iekš Kick.lv pavadu jau no pirmsākumiem , esmu pamanījis kad ir ļoti daudz jaunu spēlētāju kuri nepārzin terminus , tādēļ vietā lai tos sodītus , es labāk pieķeršos klāt un apmācīšu , lai tas neatkārtotos . Cilvēku tu sodīsi līdz tas izies no komūna, kam tas ir vajadzīgs , ja tu kā spēles pārzinis vari piesēsties un apmācīt  , ja to dara cilvēks kas jau saprot shēmu , tad es saprotu . Toties jauniņos labāk ir apmācīt , lai tas neatkārtotos . Piesaistija mani šis pieteikums , jo saprotu kad tiešām vēlos kandidēt uz ko tādu . Saku ar pieredzi , nebūs pirmais un pēdējais cilvēks ko apmācu . Palīdzēšu visiem kā vien spēšu ar savām zināšanām , lai tikai spētu izvairīties no vārda * Lowaks * Serverī . Mēģināt cilvēkiem piedāvāt Frakcijas kurās viņš varētu attīstīt savas zināšanas . Darīt visu iespējamo no savas puses , nevis tā vietā lai sēdētu Online lai dabūtu nomināciju , es sniegšos uz augšu lai serveri attīstītu , un lai cilvēkiem nevajadzētu sastapties ar cilvēkiem kas nepārzin terminus .

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums, obligāti tiks skaitīti): Mani sauc Kristers , pēc personības esmu ļoti uzmanīgs , precīzs . Vienmēr piestrādāju pie tā ko man uzdod , nekad neateikšu ja kādam vajag palīdzību . Mēģinot cilvēkam palīdzēt adodu visu savu dvēseli . Esmu ļoti dāsns , nav grūti palīdzēt .Kā jau teicu par GameMasteru esmu piestrādājis , aizsākās vis mēnešniekos , kur teikšu godīgi ieguvu daudz zināšanas . Apzinot Spēles pārziņa darbu , vēlos pieteikties arī pat Servera pārzini ( Protams arī lai palīdzētu cilvēkiem ) . Domāju es kā Servera pārzinis spēšu palīdzēt Jauniņajiem kas vel nav īsti apguvuši terminus .Vēlos būt viens no tiem kas palīdzēs  ar servera attīstību , varbūt kā jau paši redzat kad serverī ir tiešām cilvēki kam vajag palīdzību . Vēlēšos piepildīt katra dvēseli ar laimi spēlējot Kick Komūnu .Tagad no visas sirds varu teikt kad apzinos ko tagad saku , jo tiešām to arī vēlos piepildīt iekš kick komūna . Serverī tiešām ierodās jaunu cilvēku kas nesaprot neko terminiem  , tā veidojoties *Lowaki* , ar ko cilvēki kas pārzin terminus nevēlās ar tiem ko darīt , kā teikt bezjēdzīgi erpot ja pretī esošais nesaprot neko par ko iet runa , tā vietā izvēlās sākt skriet virsū un tev sist , tāds ir mans mērķis iekš Kick to apstādināt , kā arī palīdzēt cilvēkiem ar /report palīdzību , ja cilvēkiem  tas ir nepieciešams . Tajā neskaitot ( Auto Atgetošanu , Salabošanu , vai vel jebkāda veida palīdzēšanu personas labā ) . 

Piebilde :

Varbūt tik tiešām serverī ir pietiekami GameMasteri , ko tu vēlies teikt ? Bet ja apdomājās , tie ir vajadzīgi lai tu spētu sastapt cilvēku kas saprot terminus , un netaisīt SS Kā viņš pārkāpj noteikumus , ne tā ? Vai doties sūdzēties Forumā par viņu pārkāpumiem . Pat ja es netikšu pieņemts , Spēles pārziņi lūdzu palīdziet serverī ar jauniņajiem , paskaidrojiet kas un kā , tas tiešām ir vajadzīgs , es esmu sastapis tādus pietiekami , lai agad rakstītu pieteikumu par spēles pārzini .

Jūs ganjau negribēsiet lai mani ņem par Spēles pārzini , jo domājiet kad es būšu tas kas getos sev auto lai palīdzētu sev ? Nē , tā nav . Es palīdzēšu cilvēkiem kam ir vajadzība terminu ziņā .

Varbūt jūs neciešat gaidīt Reportus 30 Minūtes ? Toties ar mani visu normāli var izskaidrot , nesūdzēšos ja tu man rakstīsi *PM* , ja tev ļoti vajag palīdzību :)

Šo visu es daru servera labā , nevis lai parādītu kad man ir Statuss , bet lai palīdzētu cilvēkiem .

 

Liels paldies tev par uzmanību !

Izsaki savas domas , izspaudies kā vien vēlies !

Ar visu cieņu Fady !

 

 

Pēdējo reizi rediģēja Fady, 2020. gada 17. oktobrī, 20:44.
archaa
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
archa
684 atbildes forumā
Online: 51d 16h 13m
Redzēts 16. aprīlī, 09:13
Pievienots, 2020. gada 17. oktobrī, 20:57
0
post

Nebūs , ingame aktivitāte nav izpaudusies , kā arī jāpiestrādā pie latviešu valodas , pret , šaubos ka ar LSGD rpošanas iemaņām varēsi kādu apmācīt , nu protams ir tādi kuri LSGD māk rpot, command :D , būšu pret.

'' ★ Benjamin  Al Gandelet piejietu pie gultas, pēc kā piepaceltu glock. '' . 

[Angliski] Benjamin Al Gandelet saka: Tagad visi baidīsies no mums . ''. 

šaubos ka spēsi kādu apmācīt ar šādu attieksmi.

Pēdējo reizi rediģēja archaa, 2020. gada 17. oktobrī, 20:58.

 

Scrubs
Uzraugs
Biedrs
lvbrok
587 atbildes forumā
Online: 18d 21h 12m
Redzēts 30. aprīlī, 15:09
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 17. oktobrī, 21:03
0
post

Labāk nē? Pret. Apšauba cilvēku lēmumu un raud ooc, pēc pierādījumiem, nemāk zaudēt.

 

draiver
Bijušais administrators
347 atbildes forumā
Online: 42d 11h 9m
Redzēts 29. aprīlī, 23:58
Pievienots, 2020. gada 17. oktobrī, 21:06
0
post

Anti, kad rpoju kā arestēju personu IC, tu sāki iejaukties ar savu OOC, nomutoju un tāpat caur /do sāki spamot. 

Skrevele
Lietotājs
223 atbildes forumā
Online: 36d 9h 39m
Redzēts 30. aprīlī, 03:52
Pievienots, 2020. gada 17. oktobrī, 21:07
0
post

Pret, pārak daudz to uzraugu.

Ceikaa
Lietotājs
433 atbildes forumā
Online: 39d 6h 17m
Redzēts 2022. gada 20. decembrī, 19:54
Pievienots, 2020. gada 17. oktobrī, 21:13
0
post

Lūdzu beidz, sastāvs ir pilns ar tādiem kā tu un arī gm pietiek.

sippa
VIP
556 atbildes forumā
Online: 46d 1h 42m
Redzēts 2023. gada 12. decembrī, 11:22
Pievienots, 2020. gada 17. oktobrī, 21:18
0
post

gatavs savu nieri pārdot spēlētajam, ja viņš palūgs. Nosūti man 5 eiro swedbank, jo tev sirds ir pārāk laba un katrs otrais tev kāps uz galvas.

Neesi gatavs uzņemties kaut ko tādu. Antirekomendācija.

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts 29. aprīlī, 23:04
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 17. oktobrī, 21:30
1
post

Viens no retajiem kurš neraudāja par liekiem IC sodiem un LSPD situāciju, kuru izspēlējām tā kā uzskatījām to par pareizu.
Bija priekš, ka mēs tevi aizvedām uz iecirkni un tu reāli neizdvesi nevienu skaņu, par to cik PD slikts, cik trash ir situācija un cik mes lieli dauņi.

Par to vien es tev iedošu rekomendāciju, jo tu arī ne tikai neraudāji bet rpoji savu tēlu, kas mani pirmo reizi iepriecināja šajā ''rp'' projektā, kur retais tikai zin patieso roleplay būtību. Zinu ka tevi nepieņems bet vismaz zināsi, ka Fletcher's tev ir atstājis rekomendāciju.

P.S GMi nav par daudz, vienkārši esošie ir reali autisti (warnojiet ludzu mani) kurus vajag izmest no amatiem un ielikt pareizos cilvēkus, jo esošie veido cirku nevis kādu apmāca. Apmācīt māk jebkurš kurš māk F1. 

 

sodīts

Pēdējo reizi rediģēja bLank, 2020. gada 17. oktobrī, 21:36.

Fady
Lietotājs
Kikers
30 atbildes forumā
Online: 1d 3h 9m
Redzēts 2020. gada 02. novembrī, 16:06
Pievienots, 2020. gada 17. oktobrī, 23:06
0
post

@Fletcher Paldies tev ! Jā tādēļ es piesakos par GM , lai apmācītu , nevis kā to dara tagadējie GM :)

 

Ceikaa
Lietotājs
433 atbildes forumā
Online: 39d 6h 17m
Redzēts 2022. gada 20. decembrī, 19:54
Pievienots, 2020. gada 17. oktobrī, 23:15
0
post

Tas ka tu atbildi savā gm pieteikuma tas vien daudz ko issaka. 
 

Kiwix
Bijušais administrators
@pump_upp - best crypto p...
257 atbildes forumā
Online: 23d 0h 5m
Redzēts 2023. gada 13. decembrī, 17:46
Pievienots, 2020. gada 18. oktobrī, 01:25
0
post

Pret, pietiekami staff un nedomāju vai pavilksi, tu mēģini no mušas uzpūst ziloni. Un tu saki, ka tagadējie GM neko nedara, bet varbūt atļausi kautvai 20min pašiem IC pasēdēt un rpot, nevis tik jums meklēt jūsu mašinas un vēl sazin ko.

Pēdējo reizi rediģēja Kiwix, 2020. gada 18. oktobrī, 12:11.
Eikosha
Lietotājs
51 atbildes forumā
Online: 1d 12h 50m
Redzēts 2023. gada 21. februārī, 21:07
Pievienots, 2020. gada 18. oktobrī, 01:49
0
post

Nekādu sliktu domu par šo pieteikumu nav, tikai man liekas ka ir pārāk daudz administrācijas pārstāvju.

GaraiS
Servera administrators
Frakciju komanda
103 atbildes forumā
Online: 5d 10h 58m
Redzēts 8. aprīlī, 20:45
Pievienots, 2020. gada 18. oktobrī, 02:48
0
post

Pret  

Nedomāju, ka spēsi pavilkt 

Un kā kiwix jau teica jāļauj arī ad un gm pa rpot 

Kapracis
Galvenais administrators
Lojālais lietotājs
ausdrazisfm
735 atbildes forumā
Online: 52d 19h 5m
Redzēts 2023. gada 20. novembrī, 14:10
Pievienots, 2020. gada 18. oktobrī, 07:59
0
post

Iedošu tev anti, dēļ tā pretīga dandija shrifta..

Un tava piebilde liek man domāt, ka vēlies ieņurkot kādam pakaļa, nākamreiz pacenties labāk.. 


Ricins
Lojālais lietotājs
Seržants
Mafia
Ričiņš
1783 atbildes forumā
Online: 125d 14h 46m
Redzēts Vakar, 18:16
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 18. oktobrī, 09:56
0
post

Anti, atgādina jau woins 2 


FizzyS
Lietotājs++
.
233 atbildes forumā
Online: 15d 18h 52m
Redzēts 2023. gada 04. augustā, 16:17
Pievienots, 2020. gada 18. oktobrī, 10:14
0
post

Anti ,jo ir parāk daudz Gmu

Raivis
Servera administrators
Frakciju komanda
444 atbildes forumā
Online: 52d 19h 58m
Redzēts pirms 31 minūtes
Pievienots, 2020. gada 18. oktobrī, 10:25
0
post

lakam jaw awnti jow negevftosi awto mawn un nepalidzesi ka war atvert parslu pawku

Raivic
Lietotājs
77 atbildes forumā
Online: 3d 11h 47m
Redzēts 2021. gada 26. aprīlī, 01:32
Pievienots, 2020. gada 18. oktobrī, 19:40
0
post

Anti, nezinu kas tu esi.

fletcher2
Lietotājs
208 atbildes forumā
Online: 31d 19h 18m
Redzēts 2021. gada 04. septembrī, 15:15
Pievienots, 2020. gada 18. oktobrī, 21:16
0
post

pats sevi metiisi ajail , par teminu paarkaapumiem ?

ivanovs
VIP
681 atbildes forumā
Online: 95d 12h 6m
Redzēts 2022. gada 07. septembrī, 06:48
Pievienots, 2020. gada 18. oktobrī, 21:20
0
post

sveiks! es lieku pret, jo PIETEIKUMS NEUZRUNAJA

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2020. gada 02. novembrī, 03:26
0
post

Noformējums nepareiz, pieteikums neuzrunāja. Pārāk jauns esi, statuss lieki apgrūtinās tevi, vēl ir daudz ko apgūt.

Noraidīts. 

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0