bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
10
0
topic
[GM] NXTHING
NXTHING
Lietotājs+
Vova Sex
141 atbildes forumā
Online: 6d 18h 24m
Redzēts 2021. gada 20. maijā, 01:29
Pievienots, 2020. gada 30. septembrī, 22:20

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ X ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ X ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ X ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[ X ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ X ]

• Serverī jābūt nospēlētām vismaz 100stundām.

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Tavs vārds: Adriāns

Iepriekšējie nickname: JustNothing, JUSTNXTHING

Tavs vecums: 17

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Quincy Washington - chrisfix workshop

Pieredze kā Gamemaster: Pieredze gamemaster jomā man ir kopš 2016 gada, ļoti daudzi no tiem serveriem jau labu laiku atpakaļ ir miruši. Arī kick man ir bijis gamemaster gadu atpakaļ kad vēl mīļais goblins bija īpašnieks, izmeta ārā, jo kaut kādam čalim cits pateica ka viņš ir priduraks pēc kā aizejot uz report es čalim pateicu ka manā uzskatā priduraks nav ooc insult, tad mēs tur ilgi kasījāmies, bija ļoti daudz insultu manā adresē, bet tiešajā no manis nekādu insultu nebija, bet goblina izpratnē es viņu aizvainoju un izlidoju nedēļas laikā

Pieredze Roleplay jomā: Pieredze roleplay jomā kā tādā man ir sākot jau no 2012 gada, kā sīcis sampā ar rolleri grindoju naudu. Vispār neko nesapratu kas kur kā un jailā bieži vien lidoju. Pēctam jau kautkur 2014 Sharpers pasauca mani spēlēt MTA, uzspēleju, iepatikas skripti un tā arī SAMP'ā no tā laika neesmu rādījies. Pēctam jau pasaucu savu labu draugu rolanddis un aizgāja laiviņa jūriņā. Satikām tādu fruktu kā Emilex un sākām kopā celt serverus, tikai viens no tiem izdevās, bet nu neteiktu ka tas viss nāca par skādi man, iemācijos daudz ko un ieguvu var teikt nelielu reputāciju dažu spēlētāju vidū. Protams savā laikā kā jau bērnam patika visus pakaitināt. Ļoti daudz lidoju banā par trollismu un tā, bet tagad ar tādām blēņām vairs nenodarbojos, sapratu ka ne pie kā lādzīga tas nepievedīs.

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī):  Šajā un iepriekšējā sezonā nē, bet gadu atpakaļ un vēl tālaja 2016 loģiski ka esmu bijis sodīts, arī bana esmu lidojis, bet kā jau teicu, bērna muļķums.

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history vairāk par 5sodiem automātiski noraidīts]): https://imgur.com/a/7d0OAPN

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Man ir topiks, bet nu viņš jau gadu vai divus vecs tāpēc pastāstīšu te. Tātad sauc mani Adriāns, esmu no tādas brīnišķīgas pierīgas pilsētas kā Mārupe. Brīvajā laikā baigi ne ar ko tādu nenodarbojos. Pa lielam mācibas, izeju ārā pastaigāt, varbūt kautkur aizbraucu ar ģimeni, retu reizi ar draugiem pachilloju, bet nekas liels. Pagaidām mācos Rīgas 94 vidusskola 11 klasē, pec vidusskolas ir doma iet uz Latvijas Lauksaimniecības Universitāti par agranomu vai auto inžinieri. Man jau no bērnības aizrauj kā videospēles tā arī mašīnas. 4 gadu vecumā kā sīcis uz sava ps2 spēlēju NFS MW un Underground. Pēc rakstura esmu tīri jauks un izturēšos pret tevi tāpat kā tu pret mani. Nevērtēju cilvēkus pēc izskata, tautības, vecuma, naudas, bet gan pēc dvēseles. Ja iepazīt mani tuvāk un netēlot no sevis nezin ko būšu pat ļoti labs labs cilvēks attieksmē pret tevi.

Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?:  Man ir tas ka man ir liela pieredze gan mapošana gan visā šajā adminu būšanā, zinu visas komandas, visas fīčas. Kā jau teicu iepriekš gadu atpakaļ biju jau gm, bet mani izmeta vispār ne pa ķeksi var teikt. Personigi man ir tas ka baigi rp kā tāds ir jau nedaudz līdz kaklam un tad brīvajā laikā gribās pasēdēt /gduty palīdzēt cilvēkiem, kādam jauniņajam iemācīt rp lai viņam būtu tā pati pieredze kā mums, kad rāvāmies no skolas/darba uz mājam slēdzam iekša mūsu kompudahtjerus un veidojām visādas rp situācijas.

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums, obligāti tiks skaitīti): Mana motivācija ir tāda ka vienalga cik labs tu esi, tu vienmēr vari pilveidot sevi vēl vairāk. Parādīt visiem ka tu tiešām neesi tas pats cilvēks kas 2-4 gadus atpakaļ kas troļojās apkārt un visiem brauca augumā. Kā saka, katram cilvēkam dzivē pienāk brīdis lai spīdētu. Nu un es domāju ka vismaz mūsu mīļajā Roleplay jomā ir pienācis arī mans. Es gribu parādī cilvēkiem ka viss ko stāstiju savos sasveicināšanos topikos vai gamemaster pieteikumos nav lieks ūdens tīri lai dabūtu statusu, bet ka tiešam man visā šajā ir liela pieredze. Gan mapošana, gan adminēšānā, gan tur nedaudz servera taisīšanā kopumā. Protams ļoti daudzi mani atcerās kā sīku trolli kuru mamma nemīl, bet nu tauta. Jums jāsaprot ka man tad bija reāli 13-16, un ar gadiem cilvēki mainās, vai ne tā ?  Kā jau minēju savā GameMaster pieteikumā gadu atpakaļ, Esmu sācis no tā ka vienkārši taisot serveri liku bankomātus, pēctam jau aizgāja arī līdz VCT kas man kā benzīngalvai ļoti patika, taisīt katras mašīnas handling no 0 tā lai ir pietuvināti īstai dzīve. Tad jau priekš sevis atklāju tādu lietu kā map editor, nedaudz youtube pamācijos no indieša kas un kā un uzmaucu savu pirmo mapingu, protams salīdzinot ar tagadējo līmeni viņš bija briesmīgs. Bet man teica ka esmu malacis un lai turpinu, tā arī kā saka "пошло поехало (aizgāja aizbrauca xd)" tad jau Emīls nedaudz mani tur pamācija kā serveri stellet kopā, tur mysql ar datubāzi savienot un visu to basic shish ar FileZilla. Pēdejo serveri mēs veidojām kautkur 6 mēnešus atpakaļ karantīnā kamēr nebija ko darīt. Tur jau viss darbs bija uz maniem pleciem jo Emīls pēkšņi vienkārši dipoja, bet es visiem biju sasolijies ka uztaisīsim baigi labo servaku, nu karoč sameloju daudziem. Bet darbu un dvēseli es tiešam biju ieguldījis ļoti daudz tajā visā, meklēju low poly modus (modpaka vēljoprojām man uz fleškas ir) katru mašīni iztestēju vai tur riepas iet normāli virsu, kāda kolizija, vai sitās u.t.t, samapoju viskautko, laboju skriptus kaut neko tādu iepriekš nedariju, maucu tīri uz loģiku un pat kautkas sanāca. Bet nu beigās visi zaudēja cerību tajā skaitā es jo nekas diži uz priekšu nekustējās. Un tā arī tas serveris dzīvi neredzēja. Tad tiešām biju zaudējis visu velmi spēlēt mta, jo vienkārši sapratu cik daudz gadus es esmu var teikt ieguldījis nekuriene. Bet tagad es gribu palīdzēt kickam vismaz ar nelielu darbiņu kā mapingi un serverī palīdzēt cilvēkiem, kā saka: it aint much, but its honest work. Un kā jau minēju sākumā, es gribu tikt vaļā no savas drūmās pagātnes.

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Pilnībā apzinos

                                                                                                                       Čau tas es

 

esketit.
Bijušais foruma moderators
Bredux
106 atbildes forumā
Online: 18d 15h 57m
Redzēts 2023. gada 14. decembrī, 20:27
Pievienots, 2020. gada 30. septembrī, 22:21
0
post

No manis būs rekomendācija, cilvēks sakarīgs un galva ir uz pleciem. Prieks, ka uzrakstīji, veiksmi! 

 

Pēdējo reizi rediģēja esketit., 2020. gada 30. septembrī, 22:28.
Freimis
Lietotājs
Freimis
75 atbildes forumā
Online: 5d 6h 53m
Redzēts 16. martā, 21:12
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 30. septembrī, 22:23
0
post

redzējis iekš foruma/servera neesmu, sor, bet būs pret

 

archaa
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
archa
684 atbildes forumā
Online: 51d 16h 13m
Redzēts 16. aprīlī, 09:13
Pievienots, 2020. gada 01. oktobrī, 08:26
1
post

Roleplay līmenis nav augstā līmenī, nebūsi spējigs apmācit pat tādu kurš zina roleplay, pret

Tu uz 2 amatiem reizē raksti pieteikeikumu , gudri tas nav.

Motivācijas vēstule nav dzīvesstāsts.

Pēdējo reizi rediģēja archaa, 2020. gada 01. oktobrī, 08:26.

 

Assassin
Bijušais administrators
Lietotājs++
310 atbildes forumā
Online: 31d 4h 14m
Redzēts 7. aprīlī, 22:44
Pievienots, 2020. gada 01. oktobrī, 09:25
0
post

Piedod Nxthing, bet tu kādu laiku biji pazudis, tagad parādies un ej uz GM. Pret.

phine †
Lietotājs
33 atbildes forumā
Online: 7d 8h 7m
Redzēts 2022. gada 31. augustā, 16:10
Pievienots, 2020. gada 01. oktobrī, 09:44
0
post

Tas pats kas ar Mirroru,čuvaks tu esi labs, bet šoreiz nevajag! Pietiekami GM


P.S EDITOJU, Mans balss ir PAR

Pēdējo reizi rediģēja phine †, 2020. gada 01. oktobrī, 16:25.

draiver
Bijušais administrators
347 atbildes forumā
Online: 42d 11h 9m
Redzēts 29. aprīlī, 23:58
Pievienots, 2020. gada 01. oktobrī, 10:05
0
post

Anti, pirmo reizi tevi redzu, pārāk zaļš.

RavenS
Biedrs
509 atbildes forumā
Online: 35d 6h 38m
Redzēts 2022. gada 28. decembrī, 23:07
Pievienots, 2020. gada 01. oktobrī, 14:48
0
post

Anti, pirmo reizi tevi redzu, pārāk zaļš.

Ofkors
SuperBiedrs
Mediķis
гקﻮ๏๔
911 atbildes forumā
Online: 46d 10h 15m
Redzēts 14. aprīlī, 12:00
Pievienots, 2020. gada 01. oktobrī, 15:02
0
post

Iedoš par, pacans mans, japalīdz.

Kā arī komunikabls, pofig par to rpošanas prasmi, tāpat te neviens to nemāk un iemācīt ne tik.

 

Atty
Lietotājs
98 atbildes forumā
Online: 26d 21h 23m
Redzēts 2023. gada 17. maijā, 09:07
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 01. oktobrī, 16:14
0
post

Anti, būšu godīgs un teikšu ka nemaz nelasīju tavu pieteikumu jo tam nav jēga, serveri ir gana daudz uzraugu, kuri tiek galā labi un man nešķiet ka vajadzētu vēl vienu fujaku (GM) .

FizzyS
Lietotājs++
.
233 atbildes forumā
Online: 15d 18h 52m
Redzēts 2023. gada 04. augustā, 16:17
Pievienots, 2020. gada 01. oktobrī, 16:17
0
post

Esi pacenties rakstīt cepums par to ,bet no manis būs Antirekomendācija ,jo serverī ir pietiekami liels vai pat paŗak liels gamemasteru skaits.

Bridges
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Lietotājs++
Pot-Valor
Mazā MIA
517 atbildes forumā
Online: 39d 18h 12m
Redzēts 19. martā, 22:19
Pievienots, 2020. gada 01. oktobrī, 16:18
0
post

Iedošu tev PAR, mazums saies, jo GMi itkā netiek meklēti, bet ja Ofkors vairs nav GMs , iespējams viņa vietā paņems.

Gribētu tevi redzēt kā GMu, Pēdējā laikā - aktivitāte ir laba.

Pēdējo reizi rediģēja Bridges, 2020. gada 01. oktobrī, 16:19.

Bridzons atvadas


Discord
Bridges#1337

Steam
Bridges(click)

yanchux
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
Bijušais foruma moderators
JANČUKS
1453 atbildes forumā
Online: 74d 6h 39m
Redzēts 28. aprīlī, 00:20
Pievienots, 2020. gada 01. oktobrī, 16:23
0
post

sakarīgs dūzis ar labām komunikācijas prasmēm, lai jau iet par, good luck!

fujax

Kriksis
Lietotājs++
Kriksis
392 atbildes forumā
Online: 24d 15h 59m
Redzēts 22. martā, 17:19
Pievienots, 2020. gada 01. oktobrī, 16:28
0
post

Došu PAR. skatoties kā tu centies servera labā, patīkami noskatīties. Good Luck puis!

 

 

daunars
Lietotājs+
daunars
499 atbildes forumā
Online: 53d 22h 48m
Redzēts 7. martā, 23:46
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 01. oktobrī, 16:34
0
post

anti, pirmo reizi redzu un gm ir vairak ka vajag serveri

command
Izstrādātājs
LABDIEN
125 atbildes forumā
Online: 14d 14h 55m
Redzēts 2023. gada 24. septembrī, 21:12
Pievienots, 2020. gada 02. oktobrī, 21:39
0
post

Noraidīts. Pašlaik gamemasteru ir vairāk nekā pietiekami.


LABDIEN

Kas attiecas uz Lauvām, tad šeit joki mazi, jo Zvēru karalis kļūdas nepiedod. Viņš/-a ir bara līderis, viņa viedoklī ieklausās, viņam seko. Lauvas ir azartiskas darbā, mīl tērēt naudu, aptver sevi ar skaistumu un krāšņumu, tiecas pēc sabiedrības uzmanības. Šiem cilvēkiem dzīve ir kā milzīga skatuve ar gaismām un pienācīgu publiku. Lauvas pārliecināti soļo caur dzīvi ar lepni paceltu galvu. Cieņa un varenība – divi galvenie šīs zīmes dzīves dzinuļi. Lauvas ir labas pret tiem, kuri ir vājāki nekā viņi paši, bet tikai tādā gadījumā, ja otrs cilvēks pēc tā tiešām tiecas. Nevajadzētu mēģināt Lauvu piekrāpt, jo viņu “kodiens” un “uzbrukums” nav domāts vājiem nerviem.

 

"luize izglabs, goblins unbanos"
- kapracis 6/10/2020

"viņš vislaik tāds dirsīgs ir?"
-helludoin 8/7/2020

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0