Izmaiņas departamenta dominējošajās komandās.
Šī gada 29.Septembrī oficiāli tika paziņots par Los Santos Policijas Departamenta, bijušā priekšnieka John Lopez atstādināšanu no dienesta pienākumiem. Pilsētas dome ir izdevusi rīkojumu samazināt John Lopez amatā uz Deputy Chief. Patreiz departamentā notiek lielas pārmaiņas, kā darbinieku atšķirošana un pieņemšana, jaunu sistēmu ieviešama, ēku renovēšana, transporta iegāde. Par departamenta jauno priekšnieku tiek iecelts 43 gadus vecais Thomas Fletcher.
Citāts no Thomas Fletcher teiktā preses konferencē.
'' Es, Thomas Fletcher, kā jaunais Los Santos Policijas Departamenta priekšnieks, esmu apņēmies īstenot savas idejas, lai uzlabotu departamenta darbošanās specifiku un uzlabot departamenta kontroli. Iestājoties amatā es mainīju departamenta augstāko un vadošo komandu. Uz doto brīdi, maza daļa no manām iecerēm ir izdarīts. Iepriekšējā priekšnieka vadībā, metropoles divīzijai un patruļas birojam nebija attiecīgas pakāpes vadītāji, kuri patreiz ir iecelti savos amatos un uzsāk savu padoto kontrolēšanu un apmācīšanu.
Mans mērķis savukārt ir nostādīt manai vadošai un augstākai komandai darba plānu, kuram sekot lai mūsu departamenta virsnieki un seržanti būtu spējīgi rīkoties attiecīgi protokolam un likumiem. Departamenta galvenais darbs manā vadībā ir samazināt sūdzību skaitu par darbiniekiem un uzlabot ceļa satiksmes drošību ielās ''.
LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS
DIENESTA ŠEFA PUBLISKO ATTIECĪBU BIROJS
Bosch, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, pidars, ELSB, dandijs, pagarinatajs, Scrubs, Murish, Kiwix, uravnobeshen, Patriots, yanchux, Kamars, felss, acelviz, RavenS, ecY, Sandis_Krumins, MaryJane, Beichz, Draugs, Krejums, LMD, sluker, Kriksis, amsterdam, Suprīīīms, astr0q, Infernus, Assassin, Supreme, Hopijs, dmer777, kidpromil, Gozmit, ASTRODIUM, Kapracis, draiver, archaa, Memorie, Arhimēds Pitagors, Efrehs, fletcher2, Punkts., wolfenstein, RainersK, Raivis, Hennessy-, Skrevele, PETER1ZZ, Hačiko, ivanovs, KristapsDD, Lauronja, A1, marats, Kristers, esketit., 518293182, Angelis, Castellani, niksniklaavss, Ceikaa, samantiina, LUĪZE, GaraiS