bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzība par spēlētāju
5
2
topic
Sūdzība [Mark Butler]
Sicitisss
Lietotājs
Batja
173 atbildes forumā
Online: 7d 12h 22m
Redzēts 1. maijā, 15:05
Pievienots, 2020. gada 21. septembrī, 18:22

Tavs lietotājvārds: Sicitisss

Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Mark_Butler

Iesaistīto personu lietotājvārdi:

Ko spēlētājs/i pārkāpa: Apstādinaja par agresīvu braukšanu, no sākuma iedeva kvīti pectam ar RP deva dokumentus un kvīti, apstiprināju to kvīti jo kaut kā jau vajadzēja noņemt to logu, bet ic teicu ka neņemšu to kvīti, ka man nevajag, sāku apstrīdēt, teicu lai parāda video, pasauca mani uz auto parādija video, vel mazliet apstrideju, pēctam braucam parbaudīt guļošo ar viņa auto, atveda atpakaļ pie mana auto un aizbrauca, tā arī dokumentus nedabuju pectam prasiju viņam teica ka esot man atdevis un ka viņam neesot

Pierādījumi:https://files.fm/u/cvr9afbn">https://files.fm/u/cvr9afbn

Komentāri:Vajadzetu pardomat kaut ka to kvīts sistemu, reali dzive tu taču vari neparakstit protokolu un iet strideties... a te pirmais ko izdara uzreiz kviti izraksta un tad tikai rp izmanto...

 

Iesniedzot sūdzību par spēlētāju vēlams iesniegt pēc iespējas detalizētāku situācijas aprakstu un vairāk pierādījumus, lai situācijas risināšana ietu raitāk un neveidotos domstarpības.

Es nav dakters, bet šitam ir pizdā.

 

 

 

Tropkillaz
Vadošais administrators
Frakciju komanda
277 atbildes forumā
Online: 100d 8h 55m
Redzēts 6. martā, 21:29
Pievienots, 2020. gada 27. septembrī, 07:43
0
post

Vienalga vai tu paņem to kvīti, vai nepņem, sods ir ierakstīts datubāzē un tev tas ir jāapmaksā. Dokumentus esi atguvis atpakaļ.

Sūdzība nepatiesa.

 

 

There's no god, no saviour, no paradise and no life beyond. Our existence is limited. Nothing will save us from death.  Use your time on earth wisely.

Be kind to others, share your wealth - donate to the poor, protect the environment, use your opportunity every day to make earth a better place.

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0