bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
7
2
topic
[GameMaster] Rasty
Kriksis
Lietotājs++
Kriksis
392 atbildes forumā
Online: 24d 15h 59m
Redzēts 22. martā, 17:19
Pievienots, 2020. gada 18. septembrī, 17:32

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ X ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ X ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ X ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[ X ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ X ]

• Serverī jābūt nospēlētām vismaz 100stundām.

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Tavs vārds: Kristiāns

Iepriekšējie nickname: Džokeris.

Tavs vecums: 16

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: LSPD (Matthew Rodrigez) Buchareśtes Ciganskaya (Adiel Razvan)

Pieredze kā Gamemaster: Pieredzē kā GameMaster, nav pietiekoši liela bet ir! Vēl divos latviešu serveros, kuros jau biju kopš pašiem sākumiem, bet tad serveri ar laiku tika aizvērti.

Pieredze Roleplay jomā: Roleplay spēlēju diezgan sen, kopš SAMP.LV laikiem, kur ar draugiem savos 10 gados vispār nezinājam kas ir RP, un izpaužas visi RolePlay termiņi, paspēlējot SAMP.LV RolePlay 2 sezonas sapratu ka īsti jau man ir apnicis spēlēt to serveri, pamēģināju citus vēl kā MPSA.LV, bet tas jau pirmajā dienā apnika. Tāpēc meklēju vēl kaut ko tādu kas ir saistīts ar RolePlay, un tad youtube un no saviem draugiem dzirdēju/redzēju ka ir arī tāds kā MTA. Tāpēc gribējās ļoti nolādēt, nu kuram 12 gados kaut ko negribas pamēģināt? Paspēlēju citus komūnus, nesaukšu īsti kurus, bet tagad ir tikai viens no viņiem kurš ir vēl pie samaņas, tāpēc dzirdēju par serveri kā kick.lv un 2018 gadā nācu spēlēt un mēgināt iedzīvoties šajā serverī vai arī iztēloties ka vismaz esmu kāda daļa no servera. Tā laiku, pa laikam paspēlējot sapratu ka vispār šādiem tipa serveriem arī pastāv fourum, piereģistrējos šajā komūna fourum 2019.gadā un tad jau sāku ar laiku normāli erpot kā pienākas un samācijos termiņus, pagāšajā sezonā mēģināju kandidēt uz GM Statusu bet neveigsmīgi. Tātad mana RolePlay pieredze sākas 10-11 kadu vecumā, un nav apnikusi, tāpēc turpinu to apgūt ar vien labāk šajā serveri!

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Nē.

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history vairāk par 5sodiem automātiski noraidīts]): 

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): SPIED TE, LAI IZLASĪTU MANU SASVEICINĀŠANOS!

Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Personīgi mani piesaista kļūt par servera uzraugu komūna izveide, un tās cilvēki kas šajā komūna ķer prieku, bet daži tikai troļļo, ir kāda cilvēku daļiņa kuri ir tikko iesākuši savas gaitas RP jomā, šajā sezonā esmu ar tādiem saskrējies, nu jau vairāk par 5. RP situācijā, kurā persona vispār neerpo, un /b čatā raksta ka nesapot kas ir RP. Un dažkārt man pašam personīgi paliek žēl, tāpēc kā cilvēks kurš nemāk RP, tiek sodīts par termiņa pārkāpšanu RP Avoid, tad labāk es gribu personu apmācīt, nevis lai liek par RP Avoid, tādu kurš nezin kas ir RP, un pats raksta ka nemākot RP termiņus. Ir arī tādi brīži kad nav neviena GM vai AD pārstāvja, un ir cilvēkiem kam tieši tajā laikā noderētu šo pārstāvju palīdzība, ir arī tādi brži.

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums, obligāti tiks skaitīti): Tātad, pieredze mani RolePlayā ir. ļoti strauji māciju savu RP līmeni serveros kuri tik pat ātri pazuda kā parādījās. Saucamajos mēnešniekos, bet ar citu cilvēku palīdzibu ātri iemācijos GMa un AD komandas, kuras jo projām ir palikušas prātā. Es sevi novērtētu, noraksturotu kā ļoti runātīgu, jauku cilvēku. Vienmēr sniedzos uz savu mērķi un iesākto vienmēr gribu pabeigt, kā arī nekad neatlieku nevienu iesāktu darbu. Mēnešnieku serveros esmu iemācījies kā ir patiesībā būt GMam un kā vajag runāt ar cilvēkiem, ļoti labi to māku, kā jau minēju esmu runātīgs cilvēks. Gribu būt piemērs citiem cilvēkiem, kas nesaprot kaut ko tādu kā RP, gribu izlīdzēt viņiem, lai nostabilizētu zināšanas, to es varu apsolīt. ((Iesāktais nekad nav nepabeigts)). Pat ja serverī ir kāds cilvēks, kas man nepatīk vai es viņam, tomēr, es viņam palīdzēšu. Fourumā uzsturos arī diezgan bieži, un ar nevienu cilvēku no servera, vai fouruma nav sliktu attiecību, ceru ka tādas nebūs, pat ja būs, vienmēr es mēģinu tādas ātri atrisināt, nepatīk kad man pašam personīgi ir ienaidnieki. ((Labota motivācijas vēstule))

Ar cieņu Rasty.

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Protams!

Pēdējo reizi rediģēja Kriksis, 2020. gada 18. septembrī, 21:07.

 

 

HandlexY
Bijušais administrators
242 atbildes forumā
Online: 17d 15h 35m
Redzēts 2023. gada 21. oktobrī, 13:10
Pievienots, 2020. gada 20. septembrī, 22:10
0
post

Nu tas izskatijās briesmīgi, piedod. 


PRET

Kristers
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
Bijušais foruma moderators
-loWkey
918 atbildes forumā
Online: 86d 20h 32m
Redzēts 2023. gada 30. septembrī, 15:50
Pievienots, 2020. gada 20. septembrī, 22:24
0
post

Ir erpots kopā ļoti daudz. Saproti kā notiekās viss GameMaster statusā. Šķiet,ka spēsi pavilkt to. Esi dizgan sakarīgs.  Ja apmācīsi jauniņos,tad lai iet PAR

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2020. gada 20. septembrī, 22:59
0
post

Nezinu kāda jēga tev bija rakstīt pieteikumu, ja labi zini, ka tu pagājušajā sezonā nebiji tik balts un pūkains spēlētājs, neaizmirsīsim, ka tīriji frakciju kontus, tas diemžēl radija sliktu iespaidu pret tevi kā spēlētāju. Jauna sezona, varbūt sāksi mainīties uz labo pusi, to mēs tikai redzēsim uz nākotni. Tauta saka pret, pats pieteikums nav pieteikums, šoreiz noraidīts. Novēlu tev sasniegt visus mērķus šajā sezonā ar mums.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0