bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
5
4
topic
[GM PIETEIKUMS]
MarkusBlad
Lietotājs
Markusinsh❤️
88 atbildes forumā
Online: 6d 16h 13m
Redzēts 2022. gada 12. decembrī, 23:28
Pievienots, 2020. gada 17. septembrī, 20:10

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ x ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ x ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[ x ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ x ]

• Serverī jābūt nospēlētām vismaz 100stundām.

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Tavs vārds: Markus

Iepriekšējie nickname: Markussso5

Tavs vecums: pus apaļi 15.

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Marcus Williams. atrodos nelegalaja organizācija "outlawz"

Pieredze kā Gamemaster: pieredzes nav, tomer, ir velme palīdzēt citiem ar viņu problēmam, un dot servera īpašniekam padomus.

Pieredze Roleplay jomā: spēlēju tikai latviešu rp serveros.

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): ir viens gadijums..

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history vairāk par 5sodiem automātiski noraidīts]): Šobrīd ir tikai viens parkapums par nonrp reklāmu.

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!):well. ko nu tur daudz stastīt, esmu ļoti runātīgs jaunietis. un draudzīgs, nu protams ja tu pret mani izturies +/- jēdzīgi.  ceru ka dosiet under ground speletajam iespeju :)

Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Mani piesaistija, tas, ka ir momenti serveros, ka nav ne uzraugu, ne administratoru, kas varetu palīdzēt. ir ari momenti kad ir iekša, bet nepieņem reportus. un man patīk palīdzēt cilvēiem. :)

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums, obligāti tiks skaitīti):

well, mana rp karjera tā teikt sākas gadu atpakaļ, nav liela pieredze, bet mācījos ar pareizajiem cilvēkiem. tādēļ esu apguvis daudz no rp, un servera noteikumiem. ir momenti kad man uznāk ne kas labs ( saistīts ar mentalo veselību), tad es varu paraut diezgan daudzus ajailus, un varbūt arī dēļ tā cilvēki vis ticamāk atpazīs ka lowaku, un vēl sazin ko. esu apņemies šo sezonu, saņemties un savākt sevi.  mana pirmā pieredze bija serveri kuru vardu neatklāšu, bet tad mani draugi ierosināja pamēģināt uzspēļēt kick serveri. pamēģināju, sapratu ka šeit ir daudz vairāk cilvēku, un ir vairāk darbība, tas mani ieintresēja spēlēt šo serveri daudz biežāk un aktivāk, bet ka jau mums daudziem, kad kaut kas nesaiet, un apnīk, nu redzi man ar bija tāda neliela frāze. bet tomer savācos un sāku spēlet atkal. sāk jau vārdi aptrūkties. rp esu apguvis ar draugu palīdzību, un ajailu/adminu :D. es esmu serveri ļoti atktīvs, tādēļ domāju, ka es būtu labs game master. mans galvenais mērķis ar gm amatu ir palīdzēt cilvēkiem, kad nav kas var palīdzēt. piemēram vēlos vakaros, vai pat pa nakti. protams nevarēšu pilnība ar visu palīdzet, bet standarta sīkumus izpildīt es varēšu. nu labi, man tiešām ir aptrūkušies vardi, cerēšu ka ir pietiekami, un busu jaunais gm serveri.

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: To ļoti labi apzinos.

Pēdējo reizi rediģēja MarkusBlad, 2020. gada 18. septembrī, 00:09.

 

Ofkors
SuperBiedrs
Mediķis
гקﻮ๏๔
911 atbildes forumā
Online: 46d 10h 15m
Redzēts 14. aprīlī, 12:00
Pievienots, 2020. gada 18. septembrī, 00:06
0
post

Ielikšu pret, pamatojoties ar to, ka esi svaigs (iekš šī komūna), neesi iepazīstinājis ar sevi, neesi izcēlies citu priekšā ar savām darbībām, rupji sakot - Who the f are u?

Neņem to kā uzbraucienu, bet esi sasteidzis šo visu pasākumu, iesaku vēl pavilkt laiku, paspēlēt, paerpot un attīstīt sevi, parādīt no labākās puses, tad arī tiks dota iespēja.

 

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2020. gada 20. septembrī, 23:08
0
post

Radi sliktu iespaidu jau atbildot un pārkāpjot foruma noteikumus pats savā pieteikumā, neesi vietējais, bet visu var mainīt. Lielākā daļa ir pret tavu kandidatūru.

Noraidīts.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0