bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
7
1
topic
[GameMaster]!Scrubs
Scrubs
Uzraugs
Biedrs
lvbrok
587 atbildes forumā
Online: 18d 21h 12m
Redzēts 30. aprīlī, 15:09
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 16. septembrī, 14:25

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ x ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ x ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[ x ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ x ]

• Serverī jābūt nospēlētām vismaz 100stundām.

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Tavs vārds:Arturs

Iepriekšējie nickname:Spiky, Aydenek.

Tavs vecums:15 gadus jauns.

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās:Šobrīd ir tikai viens tēls- Brian Carlson atēloju legālo sacīkšu kommandu (Grey Smoke Racing Team)

Pieredze kā Gamemaster: Pieredze man nebūtu tā lielākā, bet ir bijusi saskarsme ar tādu lietu. 

Pieredze Roleplay jomā:Atēloju lomuspēli, tikai latvijas serveros. Spēlēs- Multi Grand Thief Auto un GTAV(FiveM)

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī):Tā vispārīgi pa iepriekšējo sezonu, jā, bet tā bija viena liela zupa ar Guzmana jaunskugnu. Šobrīd ir 0

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history vairāk par 5sodiem automātiski noraidīts]):Īsti nepateikšu, bet zem 5 reizēm, šobrīd ir 0

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!):Man īsti tāda topika nav. Mani ļoti ātri vari iepazīt, ja sāksi čatot ar mani discordā, IG(PM) vai pat te forumā. Esmu parasts džeks no Saldus puses, patīk iziet laukā un pačilot istabā pie datora. Esmu ļoti draudzīgs, ja nēesi toksisks. :D

Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?:Redzēju, ka trīs personas mēģināja tikt, bet viņiem atteica. Izdomāju, ka man arī jāpamēģina, ja nu man paveicās. Ļoti patīk serveris un tā jaunā sistēma, vēlos palīdzēt uzturēt labu auru iekš servera, tā lai gaidot kādu no administrācijas, nesanāk vēl lielāki s*di.Administrācija arī liekas ļoti draudzīga un forša, ļoti patiktu ar viņiem sadarboties un strādāt kopā.

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums, obligāti tiks skaitīti):

Sāku atēlot lomuspēli 2017 gadā iekš servera d*a.lv. Tur sāku īsti izprast kas ''RolePlay'' ir vispār par piparu. Tur mans ''RolePlay'' Bija tieksim tā, kā bija viņš bija ''sūds'' . Tad es atradu tādu serveri kā mta.kick.lv un izdomāju paskatīties, kas tur iekšā darās, jo redzēju, ka tur vismaz bija tauta.Ļoti iepatīkas serveris un tā struktūra, arī ļoti labi parādija sevi administrācijas locekļi. Man kopš paša sākuma bija vēlme kļūt šeit, par Lomuspēles uzraugu. Šos pāris gadus esmu mētājies šur, tur pa mēnešniekiem, bet vienmēr atnācis atpakaļ šiet. Esmu izmēģinājis principā visu un līdz galam. Saprotu servera struktūru, un arī kā strādā dažādas organizācijas( Legālas un Nelegālas). Vienu reizi mēģināju pietiekties, bet manu pietiekumu ateica, domāju jānogaida kāds gads un jāmēģina vēlreiz, jo sastāvs mainās visu laiku un ne visi spēlētāji paliek gadu šeit. Pat sliktajos laikos nebija doma pamest šo projektu, jo tas ir garantēti, ka pat 8:00 no rīta būs cilvēki ar kuriem PM'ā iečilot. Ļoti patīk servera aura, un pat daži jauniņie ir normāli džeki, kur vienkārši mēģina iemācities atēlot lomuspēli, vai arī to atīstīt. Visiem mēģinu palīdzēt, kā vien varu, bet manas iespējas ir limitētas. Patīk administrācijas pozitīvisms un vēlos strādāt ar viņiem kopā uzraugot serveri un vienkārši atēlot lomuspēli. Tas viss no manis.

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: To ļoti labi apzinos.

Pēdējo reizi rediģēja Scrubs, 2020. gada 16. septembrī, 14:55.
Tomss
Lietotājs
46 atbildes forumā
Online: 2d 0h 22m
Redzēts 2021. gada 18. augustā, 10:18
Pievienots, 2020. gada 17. septembrī, 19:37
0
post

Nu bļin vecīt būtu jau labāk pacenties rakstot tomēr uz GM serveri kā nekā no Saldus esi.

Castellani
Bijušais administrators
Lietotājs++
1037 atbildes forumā
Online: 113d 19h 39m
Redzēts 2022. gada 15. novembrī, 11:06
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 18. septembrī, 00:02
0
post

Esi sastopams tikai Foruma.. Varbūt serveri arī spēlē, bet teikšu kā ir, es ar tevim neesmu saskāries un nezinu uz ko tu būsi spējīgs..Pašlaik būšu PRET.. Lai veicas draugs!

Animated GIF

 

Ofkors
SuperBiedrs
Mediķis
гקﻮ๏๔
911 atbildes forumā
Online: 46d 10h 15m
Redzēts 14. aprīlī, 12:00
Pievienots, 2020. gada 18. septembrī, 00:09
0
post

Zinu tevi, esi šeit jau labu laiku, bet vai tas ir devis kaut kādus rezūltātus? Visu šo laiku, ko esi pavadījis Kick'ā, neesi no sevis parādījis neko spīdošu, kas liktu man iedot zaļo gaismu, neesmu tevi redzējis rpojam, neesmu tevi redzējis sūdus taisam, burtiski tevi neesmu redzējis nekur, neskaitot foruma čatu.

Tev, tāpat kā parējiem kandidātiem, būtu sevi jāparāda vairāk, jaizceļas ar labiem darbiem - Rpošanu, kas radītu labu iespaidu un liktu man ielikt Par!

Šoreiz pret, veiksmi.

 

Devitais
Bijušais administrators
460 atbildes forumā
Online: 27d 15h 16m
Redzēts 2023. gada 16. oktobrī, 17:08
Pievienots, 2020. gada 18. septembrī, 00:10
1
post

Došu par. Jo Tu no Saldus.

Pēdējo reizi rediģēja Devitais, 2020. gada 18. septembrī, 00:48.

Fucking yo shawty before she leavin

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2020. gada 20. septembrī, 23:12
0
post

Pieredzes trūkums, būdams komandā visu tikai pasliktinās, šoreiz pret. Nesaprotu kāpēc katru mēnesi jāmaina foruma username, tev ir no kā kaunēties vai slēpties, tas nav protams tik svarīgi, bet kā pats redzi tu māni cilvēkus.

Noraidīts.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0