bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
3
1
topic
Gamemaster pieteikums
Mariz
Lietotājs
3 atbildes forumā
Online: 3h 14m 02s
Redzēts 2021. gada 04. janvārī, 20:26
Pievienots, 2020. gada 14. septembrī, 22:38

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [  x]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [  x]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[x  ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [x  ]

• Serverī jābūt nospēlētām vismaz 100stundām.

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Tavs vārds: Māris

Iepriekšējie nickname: Mariz

Tavs vecums: 14

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās:  Ruslan Dimitrov FRAKCIJS NAV

Pieredze kā Gamemaster: Gamemaster esmu bijis daudzos serveros, gan mēnešniekos, gan serveros kuri noturējās labu laiciņu, par cik pārzinu pienākumus un pārējo visu, nedomāju ka vajadzētu būt problēmām ap RP iemācīšanu un tā tālāk.

Pieredze Roleplay jomā: RP spēlēju jau vairākus gadus, ja nemaldos tagad būs trešais gads, pa šiem gadiem esmu iemācījies daudz ko jaunu, jā protams, šis tas ir jāpielabo, pats tam piekrītu, bet ap RP visu zinu, kas un kā, visvairāk esmu pieredzējis Nelegālajā Lomuspēlē, pārējās man ne īpaši padodas. Esmu attēlojis personāžus ārzemju serveros, gan MTA gan SAMP bāzētos.

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Esmu, jā, protams, atzīstos ka ir, bet vaitad cilvēki nekļūdās? Protams, jā, visi mācās no kļūdām arī es, laiks iet, tas neapstājās, līdz ar to apgūst daudz ko jaunu un arī mainās viss.

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history vairāk par 5sodiem automātiski noraidīts]):2 

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Nevarēju atrast, bet sens topics, uzrakstīju to kad man bija 11 ja nemaldos, vai 12.

Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Šajā projektā vēlos būt RP Skolotājs, jo pašam gribējās izmēģināt ko jaunu - šajā gadījumā pieteikties uz šo amatu, ko biju plānojis kādu laiciņu atpakaļ. Kā arī esmu pamanījis dažus jaunos spēlētājus, kuriem palīdzība noderētu, gan RP ziņā, gan savādāk. Spēšu palīdzēt visādi, dot padomus, izpalīdzēt OOCly, kā arī pamācīt ja ko nezinās.

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums, obligāti tiks skaitīti): Kick.lv roleplay serverī vēlos būt RP Skolotāja amatā, jo vēlējos izmēģināt ko jaunu, protams mana motivācija ir liela, jo vēlos apmācīt spēlētājus, palīdzēt citiem, rādīt sevi no gaišās puses, radot labu priekšstatu par sevi. Manos nelegālajos topicos var redzēt apmēram manu RP līmeni, kādā attēloju lomuspēli. Spēšu būt atsaucīgs, aktīvs, aktīvi atbildēšu uz reportiem, bet tas manuprāt šeit nav galvenais, galvenais būtu radīt labu priekštatu par sevi, citu spēlētāju acīs. RP esmu attēlojis ar daudziem spēlētājiem, tāpēc nedomāju ka vajadzētu būt problēmām ar palīdzēšanu.

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā

 

0 atbildes forumā
Online: 00s
Redzēts 1970. gada 01. janvārī, 03:00
Pievienots, 2020. gada 15. septembrī, 16:09
1
post

Kas tas tāds par zvēru, protams Anti. 

A1
Servera administrators
Transportlīdzekļu komanda
Dutchman101
A viens.
117 atbildes forumā
Online: 19d 11h 47m
Redzēts 10. maijā, 23:48
Pievienots, 2020. gada 16. septembrī, 01:24
1
post

Taisam topicu ciet , parejie 2 topiku parada ko viņš spej ar savu lielo rp pieredzi.

 Ja nemāki tu dirst tad nemoki to dirsu , dzirdu zīmes redzu ēnas un ši posta tavas bēdas.

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2020. gada 16. septembrī, 13:06
0
post

Trollis, nav ko vairāk paskaidrot - noraidīts.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0