bilde ko parada kad esi afk par ilgu
San Andreas Likumdošana
2
0
topic
[Likumprojekts] Alkohola, tabakas izstrādājumu ražošana
Olbis
Lietotājs
22 atbildes forumā
Online: 1d 10h 43m
Redzēts 2021. gada 30. maijā, 01:33
Pievienots, 2020. gada 14. septembrī, 17:58

I.Daļa - Likumprojekta mērķis

1.1  - Likumprojekta mērķis ir kontrolēt Alkoholisko dzērienu un tabakas izstrādājumu tirdzniecību pilsētā, lai tiktu uzturēta legāla, šo preču vairumtirdzniecība.

1.2 - Likumprojekta mērķis ir noteikt cilvēkiem ierobežojumus, apmaksas par šo licencenšu iegūšanu uz savu uzņēmumu.

II.Daļa - Alkoholisko dzērienu licencēšanas noteikumi

2.1 - Alkoholisko dzērienu licencēšanas noteikumu regulācija nosaka to, kad dotais uzņēmums kuram ir iegūta šī licence, nedrīkst pārdot šo izstrādājumu nepilngadīgai personai un šādas rīcības gadījumā, visas iepriekš izsniegtās atļaujas tiek anulētas bez iespējas atjaunot un atkārtoti tās pieprasīt.

2.2 - Alkoholisko dzērienu licencēšanas noteikumu regulācija nosaka to, kad persona kura ražojot savu produktu nedrīkst šo produktu nodot vairumtirdzniecībā (veikalos, bāros, krogos u.c) bez nodokļu nomaksas.

2.2.1 - Nododot produktu vairumtirdzniecībā ir jāsazinās ar Los Santos Pilsētas Valdību un janorāda informācija kura tiks pieprasīta no Valdības puses šādas rīcības gadījumā.

2.3 - Alkoholisko dzērienu licencēšanas noteikumu regulācija nosaka to, kad persona kura ražo šo produktu nav tiesīga nodot šo produktu otrai, trešai personai nesaņemot no tās apmaksu. Šī regulācija ir spēkā tikai tādēļ, lai spētu ierobežot cita cilvēka veselības traucējumus, uzturā lietojot šos produktus, kā arī pilsētas ekonomikas uzturēšanai.

2.3.1 - Ir atļauts veikt šo produktu dāvinājumu, ne vairāk kā 2 pudeles no jebkura tipa.

2.4 - Nododot produktu vairumtirdzniecībā, ražotājam ir pienākums norādīt visu savu uzņēmuma informāciju uz etiķetes; Uzņēmuma adresi, uzņēmuma tā-brīža vadītājus, ražošanas adresi.

III.Daļa - Tabakas preču licencēšanas noteikumi

3.1 - Tabakas preču licencēšanas noteikumu regulācija nosaka to, kad dotais uzņēmums kuram ir iegūta šī licence, nedrīkst pārdot šo izstrādājumu nepilngadīgai personai un šādas rīcības gadījumā, visas iepriekš izsniegtās atļaujas tiek anulētas bez iespējas atjaunot un atkārtoti tās pieprasīt.

3.2 - Tabakas preču licencēšanas noteikumu regulācija nosaka to, kad persona kura ražojot savu produktu nedrīkst šo produktu nodot vairumtirdzniecībā (veikalos, bāros, krogos u.c) bez nodokļu nomaksas.

3.2.1 - Nododot produktu vairumtirdzniecībā ir jāsazinās ar Los Santos Pilsētas Valdību un janorāda informācija kura tiks pieprasīta no Valdības puses šādas rīcības gadījumā.

3.3 - Tabakas preču licencēšanas noteikumu regulācija nosaka to, kad persona kura ražo šo produktu nav tiesīga nodot šo produktu otrai, trešai personai nesaņemot no tās apmaksu. Šī regulācija ir spēkā tikai tādēļ, lai spētu ierobežot cita cilvēka veselības traucējumus, uzturā lietojot šos produktus, kā arī pilsētas ekonomikas uzturēšanai.

3.4 - Nododot produktu vairumtirdzniecībā, ražotājam ir pienākums norādīt visu savu uzņēmuma informāciju uz etiķetes; Uzņēmuma adresi, uzņēmuma tā-brīža vadītājus, ražošanas adresi.

3.4.1 - Nododot produktu vairumtirdzniecībā, ražotājam ir pienākums norādīt 20% iespējamo seku, izmantojot šo produktu.

IV.Daļa - Licenču pieprasījums

4.1 - Uzņēmumam pieprasot Alkoholiska satura,  produktu aktīvu ražošanu ir jāspēj apmaksāt šīs licences uzturēšana. Šī uzturēšanas apmaksa ir 30’000$.

4.1.2 - Uzņēmumam pieprasot Tabakas izstrādājuma, produktu aktīvu ražošanu ir jāspēj apmaksāt šīs licences uzturēšana. Šīs uzturēšanas apmaksa ir 30’000$

4.2 - Brīdī kad tiek pieprasīta šī licence, uzņēmumam ir jābūt reģistrētam uzņēmumu reģistrā.

4.3 - Pārkāpjot licencēšanas regulāciju, uzņēmums tiek aizvērts bez iespējām to atjaunot, tiek likvidēti viss materiālās un finansiālās palīdzības, kuras ir tikušas izsniegtas no pilsētas domes.

4.4 - Pārkāpjot licencēšanas regulāciju, iesaistītās personas saņem 50’000$-100'000$ lielu naudas sodu.

Nodots apstiprinājumā 09.05.2020.

Apstiprināts 09.05.2020.

Iesniedza Direktoru padomes priekšsēdētājs - Theodore Bernanke.

Apstiprināja Pilsētas priekšsēdētājs - Josh Bridges.

Atjaunoja Domes priekšsēdētāja vietnieks Nicholas Latifi 14.09.2020

((ORIĢINĀLAIS AUTORS @𝓑𝓻𝓲𝓭𝓰𝓮𝓼))

Lietotāji skatās šo tēmu: 0