~ Personālā Informācija
- Vārds:Alex
- Uzvārds:Kumil
- Dzimums:Vīrietis
- Personas Kods:231299-233123
- Dzīves vieta:Idlewood
- Nacionalitāte:Baltādains
- Talruņa nummurs:-
~ Vakances / Vispārīgā Informācija
- Iepriekšējās darba vietas:Autobusa vadītais
- Amats, uz kuru kandidējat:Mehāniķis II
- Jūsu pieredze šajā amatā:Esmu jau strādājis par viņu visās citās pilsētās pieredze leila
- Izglītības iestādes:Los Santos bērnudārzs,Los Santos Sākumskola, Los Santos Vidusskola,Los Santos Tehnikums.
- Vai Jūs esat iepriekš sodīts? Ja, jā tad par ko?:Nē
~ Dokomentu Pārbaude
- Vai Jums ir derīga Los Santos B kategorijas vadītāja apliecība?:Jā
- Vai Jums ir kādas citas apliecības? Vai licences?:Nē
~ Motivācijas Dati
- Kādēļ mums tieši Jūs būtu jāpieņem šajā amatā?: izdarīšu visur kur tas būs auto jāsalbo vai ko citu , ja man priekšnieks liks vi;na auto salabot protams salabošu un ,arī nokrāsošu vai ko citu , ja būs nepieciešams , varēšu kādu iemācit , Ko teiks man priekšnieks, to darītšu.
- Motivācijas Vēstule ( 60 - 90 Vārdi ):es te gribu strādāt jo man patīk izpalidzēt citiem cilvēkiem piemeram uzlabot auto , kad braucu pa pilsētu esmu redzējis to kad daudziem parasti auto ir saplesti utt, ,gribētos lai visiem būtu sallaboti un sakaisti , lai visi kas ir mūsu pilsētā vai kas ieceļo ir normali skaisti auto.
~ OOC Informācija
- Vārds:Emīls
- Vecums:15
- SS no /history:-
- SS no /stats:-
dandijs, Traktorists, Draugs, ddandaliis, pupsiks2022, NormensLV, Castellani, Lauris29, ツARMISSツ, Twizzy, Murish, RealAnrijs, Benjamin, inchaa, Marks, OGEDŽ, Eikosha, Kristers, Pishkaa, Lauronja, Sicitisss, xGodSonZ, lemars, Gangsta, bLank, LogiTec, Bridges, Dinčaa, Artix, 8bx, LUĪZE