~ Personālā Informācija
- Vārds: Matthew
- Uzvārds: Lewis
- Dzimums: Vīrietis
- Personas Kods: 230199-232323
- Dzīves vieta: Idlewood
- Nacionalitāte: Baltādains
- Talruņa nummurs: -
~ Vakances / Vispārīgā Informācija
- Iepriekšējās darba vietas: Autobusa vadītais , preču piegādātais.
- Amats, uz kuru kandidējat: Mehāniķu uzraugs.
- Jūsu pieredze šajā amatā: Tātad , es citā pilsētā strādājis par mehāniķu un zinu kas tas par darbs , manuprāt es varēšu nokontrolēt kas tur notiek!
- Izglītības iestādes: Los Santos bērnudārzs
Los Santos Sākumskola
Los Santos Vidusskola
Los Santos Tehnikums.
- Vai Jūs esat iepriekš sodīts? Ja, jā tad par ko?: Nē, neesmu.
~ Dokomentu Pārbaude
- Vai Jums ir derīga Los Santos B kategorijas vadītāja apliecība?: Jā
- Vai Jums ir kādas citas apliecības? Vai licences?: Nē
~ Motivācijas Dati
- Kādēļ mums tieši Jūs būtu jāpieņem šajā amatā?: Jo es labi saprotu kas tas ir par darbs , Varēšu nokontrolēt kas tur notiek , ja būs nepieciešams , varēšu kādu iemācit , protams ja es to viens spēšu izdarīt . Ko man teiks priekšnieks , to arī darītšu.
- Motivācijas Vēstule ( 60 - 90 Vārdi ): Tātad , mani sauc Matthew , es te gribētu strādāt jo man patīk palīdzēt cilvēkiem uzlabot auto , kad braucu pa pilsētu esmu redzējis to kad daudziem parasti auto , gribētos to izlabot , gribētos lai visiem būtu skaisti un sportisķi auto , lai visi kas iebrauc mūsu pilsētā redz to kad te dzīvo labi cilvēki , kuri mīļ savus auto!
~ OOC Informācija
- Vārds: Rinalds
- Vecums: 14
- SS no /history:-
- SS no /stats:-
"Я в моменте"
Cienījamais Matthew Lewis, esam nolēmuši pieņemt jūs.
Sazināsimies ar jums pa norādīto tālruņa numuru.
Ar cieņu:
Los Santos auto konfiscētuves priekšniecība
~Ryan Moretti - Dzīvs~
dandijs, Kspaks, Traktorists, ddandaliis, kevins, pagarinatajs, Dayzer, Murish, Benjamin, astr0q, Rove, Gangsta, command, inchaa, Kristers, Tommy, Spriditis, Suprīīīms, RainersK, Lauronja, Artix, Lauris29, Castellani, 8bx, LogiTec, Bridges, Loews, Freimis, lemars, ツARMISSツ, ELSB, GaraiS, Valchhaaa