Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [X]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [X]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [X]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[X]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [X]
• Serverī jābūt nospēlētām vismaz 100stundām.
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds: Kristiāns
Iepriekšējie nickname: Daring
Tavs vecums: 14
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Tom Bradford ( LSPD ), Peyton Grinnell ( LSSD ), Tutur Kukum ( Tiek izmantots situācijās kuras veido administrācija priekš LSPD ).
Pieredze kā Gamemaster: Pirkteņa status blakusprojektā. Pieredze ilga 4-5 mēnešus, līdz dēļ vienas nepatiesas apsūdzības tika noņemts status gan man, gan vienam citam cilvēkam. Pieredze manuprāt bija ļoti patīkama, mācijos to ko nebiju iemācijies kā spēlētājs bez statusa. Apguvu komandas, spēles uzrauga darbošanās struktūru.
Pieredze Roleplay jomā: Citos gadījumos būtu atbildējis šeit, cik esmu spēlējis gadus bet pareizā atbilde būtu organizācijas, kurās es ieguvu lielāko un to spilgtāko roleplay pieredzi. Minēšu arī gadus. Roleplay jomā esmu no kaut kāda 2015 per 2016 gada, pēc tam 2017 gadā pārgāju uz mta. Pirmās manas organizācijas bija nekas cits kā valdības organizācijas. Lielākā mana roleplay pieredze ir saistīta ar leo frakcijām, policijas departaments, glābšanas dienests. Ja runā par manu nelegālo roleplay pieredzi, tad man gluži nav ko teikt. Pilnībā nekur neesmu rpojis nelegālajā, kā vienīgi ''PEN1'', tad kad blakusprojektā šī frakcija atvērās dažus mēnešus atpakaļ (otro reizi) un viņu vadīja Wazijs. Pievienojos un rpoju. Bija dažas manas frakcijas, viena spilgtākā bija pavisam nesen, bet to nosaukt kā pieredzi es diemžēl nevaru, tie bija centieni iegūt pieredzi kuru es diemžēl nespēju.
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Loģiski, bet ne kopš esmu atgriezies projektā pa nopietno, iepriekš man ir bijuši gan bani, gan jaili bet tie bija sīkumi.
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history vairāk par 5sodiem automātiski noraidīts]): https://imgur.com/a/4J8Vt3u">https://imgur.com/a/4J8Vt3u
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): https://mta.kick.lv/forums/topi…ns/?post=41949">https://mta.kick.lv/forums/topi…ns/?post=41949
Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Visiem ierasts. Ja esi LSPD, tu saskaries ar lielāku zema roleplay līmeņa slodzi, līdz ar to, daudziem cilvēkiem esot LSPD ir nepieciešams status, lai gan spētu sodīt, gan iebīdītu spēlētājus pareizajās sliedēs bet man tas ir pilnībā savādāk...ne gluži savādāk bet ir. Manās interesēs nav iegūt statusu ,jo esmu leo un saskaros ar zema roleplay līmeņa spēlētājiem daudz biežāk. Manās interesēs ir vienkārši, atrast tos cilvēkus kuriem ir sliktas roleplay zināšanas un motivēt, veicināt viņu roleplay attīstību. Iesaistīt cilvēkus vairāk roleplay attēlošanā. Tuvākajā laikā ir plānojams atvērt savu biznesu, kurā es ''rekrutēšu'' jaunpienācējus, kuriem došu iespēju atveidot lomuspēli. Kādēļ es vēlos kļūt par gamemaster ir ļoti vienkārši - roleplay tā ir interesanta lieta, vienmēr esmu gribējis iegūt statusu godīgi lai spētu apmācīt un nodot spēlētājus pareizajās sliedēs, lai cilvēki gūtu roleplay pieredzi un spētu attīstīt savas prasmes, lai turpmāk projekts iespējams varētu redzēt jaunas un kvalitatīvas frakcijas.
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums, obligāti tiks skaitīti): Mans mērķis ir vairāk dot iespēju, pieredzi, kļūt par paraugu citiem spēlētājiem, spēlētājiem kuru roleplay līmenis ir ļoti zems vai ir vienkārši viduvējs. Lēnā reportu izskatīšana ir viena no drausmīgakajām lietām. Pat arī ar visiem 4,5 adminiem online, visi reporti stāv un gaida, tas ir diez gan slikti, jo lai reportu paņemtu ir jāgaida 20 minūtes un beigu beigās uzrodas labi kadri, kuri aiziet AFK, aizver reportu vai vienkārši nemaz nepalīdz, manās interesēs būtu ne tikai apmācīt, veicināt roleplay bet arī dot spēlētājiem ātrāku reportu izskatīšanu. Tad kad biju pirktenis blakusprojektā, es nebiju no tiem spēles uzraugiem kuri deva fixveh, getveh pa labi pa kreisi, jo es zinu servera politiku un servera noteikumus un es tos cienu, tādēļ lielākais mans plus esot statusā, būtu pāraudzīt pareizu servera noteikumu izpildi un citu spēlētāju pakļaušanos servera noteikumiem. Kicks ir labs projekts bet community ir cita lieta, vēlos iegūt pieredzi no citiem servera administrācijas locekļiem, lai turpmāk es ar šo pieredzi varētu iet augstāk un kļūt par kaut ko vairāk, pašlaik manās interesēs ir tikai pieņemt reportus un tiešām apmācīt spēlētājus, kuri tiešām ir jaapmāca un viņiem ir nepieciešama administrācijas palīdzība, lai izprastu servera darbību.
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā.
P.S Tie kuri rakstīja zem manas sasveicināšanās par gm pieteikumu. Aha... bija plānojams pēc nedēļas.
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[X]
varēji nerakstīt, 15 gadu tev nav, un kā jau visi teica, pēc iepazīšanās topika būs GM pieteikums.
DarLing vai snulf sauc, ka gribi stulbs tik vai ta. Es sniegsu jums rekomendaciju, jo tomer esat gudraks par dazu labu speriena apmekletaju, bet vienmer sapisaties pats sava meistariba un no jums profesors nesanaks, lai, ka jus ari necenstos. Jums jau tris gadus ir 14 gadi, cepuri nost, uzspelesim atskiribu speli.
Lietotāja bildes izķēmošana + pazemošana, sodīts // Lauronja
(bilde tika izdzēsta pēc topika autora pieprasījuma.)
PRET, pietiek tā hujna ar guzmanj jau, pieredze gnj arī baigā nav lai varētu sākt jau ar GM statusu močīt.
35€ uz zaķa konta, tad dabūsi gm
Pret
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt
PRET un augstāk visu pateica
gl
cau
Pret, vajag 15, nevis 14, nespēs tikt galā.
Ne,pret jau pirmīt līkas ka sasveicināšanās vēstuli uzrakstīji lai pieteiktos pa GM
''Pirkteņa status blakusprojektā.'' pret, domāju, ka tavas zināšanas pat tuvu nav atbilstošas šim amatam. gribi statusu? pērc.
Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Visiem ierasts. Ja esi LSPD, tu saskaries ar lielāku zema roleplay līmeņa slodzi, līdz ar to, daudziem cilvēkiem esot LSPD ir nepieciešams status, lai gan spētu sodīt,
Būs tā kā spējas izmantosi sava laba lai ķertu pārkāpējus?? LSPD var ari bez statusa pasēdēt Kā ari nav atiblstoš vecums.. Šoreiz būšu PRET
Neesi labs kandidāts, pārsvars lietotāju ir pret un negrib tevi redzēt staff komandā.
NORAIDĪTS.
ZINĀJU - > Nē paldies,uzrakstot sasveicināšanos domā,ka uzreiz tev dos šo statusu?
Paspēlē vel ilgāku laiciņu,tiešam gūsti cilvēka uzticību un mēģini velreiz.
-ANTI-
rekomendacija. 40 eiro pirkums bija loti labs.
2 nedelas bijat labs gamemaster.
Kāpēc šeit nav aizvērts, sen jau noraidīts, slinkie modi
kadzis, Kareem_Young, nauriks, Origo Urla, LuckyDonut, ivanovs, ELSB, 518293182, Fady, Angelis, smifnwessun, Skrevele, uravnobeshen, dandijs, Bridges, Lauronja, GaraiS, RainersK, fletcher2, Artix, , Kristers, xGodSonZ, command, Werinnors, Scrubs, Kapracis, Guzman , Gangsta, RavenS, Sestais, draiver, Loews, Valchhaaa, mamba yeaz, tavsmurgs, Sneaky, Kiwix, PETER1ZZ, bLank, Junstiem, Tējaaa, Markuss777, LUĪZE, LogiTec, Kuzmics, Castellani, marcisxd, archaa, Daave, Infernus, sippa, samantiina, balenciaga, Raivis, Tropkillaz, Arhimēds Pitagors, marats, BOOM , Hačiko, ppemka, DidzzyS., Patriots, Lauris29, juppi, Laurz, dazex, Assassin, MMD, user1, SiL3Nt, hoodsta