bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi
18
0
topic
Servera ekonomikas ieteikumi
518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2020. gada 22. augustā, 17:30

Šis būs nedaudz savādāks ieteikuma topiks, principā vēlos jūsu ieteikumus un viedokļus dzirdēt par esošo servera ekonomiku, jo esmu saņēmis vairākas atbildes, ka servera ekonomika ir pa grūtu vai neatbilstoša projektam. Tagadējā situācija ir šāda - administrācija uzspiež spēlētājiem erpot noteiktās frakcijās vai darīt kaut ko produktīvu, kas ienestu naudu esošajiem projekta spēlētājiem. Personīgi nedomāju, ka servera ekonomika ir grūta, ir samērā sarežģīta un jādomā līdzi saviem tēriņiem. Šī ir tikai spēle un domāju, ka projektu nevajadzētu maksimāli salīdzināt ar realo dzīvi, tāpēc postojat savus viedokļus/ieteikumus šajā topikā, tiks visi uzklausīti un labākās idejas iespējams realizētas ekonomikas struktūrā.

 

Pēdējo reizi rediģēja 518293182, 2020. gada 22. augustā, 17:43.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Ryan Gosling
Bijušais administrators
196 atbildes forumā
Online: 51d 3h 32m
Redzēts 30. martā, 18:27
Pievienots, 2021. gada 07. aprīlī, 01:03
0
post

Laikam mazliet vecs topics, bet...

Uzskatu, ka pasīvā peļņas sistēma ir jāpārveido. 

Gandrīz viss kas pašlaik tiek veidots ir servisi un naudas fermošanas f3. Vienīgie notikumi serverī ir ooc pasākumi.  Tie nav slikti, bet palielam nekādā veidā neveicina rp.

Mans ieteikums ir pārvedot sistēmu, lai iespēja pelnīt pasīvi ir tikai uzņēmumiem kas iesaista spēlētājus. Respektīvi tā var būt sporta zālē, bārs, kafejnīca, klubs, cīkstēšanās līga, da jebkas kas dod reālu labumu/izklaides iespējas spēlētājiem. Sistēmas samaksas varētu būt tādas pašas. Ieguvumi manuprāt būtu daudz un serverī daudz vairāk kas notiktu nevis braukāšana ar saviem čomiem bembjos.

Viss kas mainītos būtu tas, ka pašreizējie f3 tā vieta, lai vieni paši rpotu stūros, rpotu ar citiem cilvēkiem un teorētiski arī rp līmenim vajadzētu pacelties.🤷‍♂️

Protams šim visam var daudz ko pielikt/atņemt, bet idejiski. 

Pēdējo reizi rediģēja Ryan Gosling, 2021. gada 07. aprīlī, 01:44.

Bigboss ārā no spēlēs!😔😔😔

Emmet_Bowman
Lietotājs
57 atbildes forumā
Online: 8d 18h 0m
Redzēts 27. februārī, 15:21
Pievienots, 2021. gada 07. aprīlī, 11:24
0
post

Piekrītu Kaktusam par naudas fermošanas F3. Šobrīd, lai cilvēki iegūtu naudu viņi izvēlas aiziet pavilkt mašīnas vai izveidot servisu, kas, protams, nav galīgi slikts variants, jo kaut kāds RP gan jau tur notiek, bet dienas beigās tas paliek repetative un tam cilvēkam vienkārši tas apnīk - viņš dara to tikai dēļ naudas un beigās varbūt pat velk vai labo tās mašīnas bez RP. Sākumā viss liekas forši, līdz apnīk darīt vienu un to pašu. Varbūt man tikai tā liekas, bet autobusu fermošanas līmenis arī ir kāpis diezgan. Īsti neko nerakstīšu garāk, manuprāt, Kaktus jau uzrakstīja visu diezgan labi.

Ryan Gosling
Bijušais administrators
196 atbildes forumā
Online: 51d 3h 32m
Redzēts 30. martā, 18:27
Pievienots, 2021. gada 10. aprīlī, 02:15
0
post

@Bunnyhop ?👀

Bigboss ārā no spēlēs!😔😔😔

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 205 ( 2336 skatījumi )
joberis, stafins_420, Ryan Gosling, ansix, wolfindark645, Martello, SKWolfins, sluker, 518293182, nauriks, Arhimēds Pitagors, jur, Pelnutrauks, Flexits, Avatars, Ne, jurislips, Sers BarBis III, amiz, Smile, Haseeb, Jitzie, Adrulis, Burakz, Shrek, Leonchiks, leafyfrost, Zexity, HandlexY, Sardze, abolinsraivo, Tommy, Twizzy, Collins, raivorijs, blaze, smifnwessun, MaryJane, Zoro227, pagarinatajs, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, command, draiver, LuckyDonut, Jur4iks, awwkdo, 💜 Tvaiciņš 💜, SHIT, Bosch, silvia, beglis, Gangsta, Swufy, Varde, Norbis, Emmet_Bowman, Ekskluzīvais, ELSB, Draugs, Biezaputra, archaa, Bridges, dandijs, hoodrat, Ērms, niksniklaavss, Angelis, dafcha15, hoodsta, qtecc1, Hačiko, Čivrix, Murish, 9Boz, Assassin, martinsh, daunars, sippa, timaballs, Kristers, Sneaky, Tējaaa, Sharper, Dinčaa, Laurz, Sestais, Valchhaaa, Tropkillaz, HENNESY, Loews, Raivis, 𝙀𝙨𝙠𝙖, balenciaga, Markuss777, Enija, bLank, Infernus, FalkeLV, CarD, EBK, everest, tomka_c19, whetsover, trisarpusi, ForesT, SmokeyToney, Stock, Brazy, Fushion, Arvis2277, Henoksel, goldie, Aye, Maruzha, LUĪZE, Peciņš, TheShadowLV, LMD, MustanK, Suprīīīms, girts, Kristherz, duman, klassiks, dmer777, RainersK, Skrapux222, SANLA, Ofkors, wolfenstein, PETER1ZZ, Ricins, marats, FAMILIARITY, Skrevele, Stefan, NXTHING, Kriksis, esketit., yanchux, FizzyS, Hennessy-, Leon Meskill, ivanovs, Zipps, Patriots, Vulkans, RaspyS, 8bx, Ceikaa, samantiina, Em4a, Freimis, Mayans M.C, Lauronja, uravnobeshen, Artix, KristapsDD, Gozmit, Sanfliex18, Logix, n1k0lajsxd, LogiTec, GoblinX, Daave, xGodSonZ, 2Pac, fletcher2, JojoLV, Kapracis, juppi, SNAKE, DidzzyS., Kuzmics, mamba yeaz, Castellani, Tominsh, Žigulis , Junstiem, RavenS, Kiwix, user1, lemars, FL3X, ppemka, Devitais, sprīdītis, tavsmurgs, , SiL3Nt, 7n4_, BOOM , Lauris29, mairio, MemberY, Atty, teoy, marcisxd, Guzman , Krisic, MMD, A1, ツARMISSツ, Žirgan, Scrubs