bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
6
0
topic
[VCT Pieteikums] Bosix
A1
Servera administrators
Transportlīdzekļu komanda
Dutchman101
A viens.
117 atbildes forumā
Online: 19d 11h 38m
Redzēts 29. aprīlī, 21:02
Pievienots, 2020. gada 22. augustā, 00:39

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos VCT.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ x ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ x ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [ x ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ ]

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Jūsu servera lietotājvārds : Bosix

Iepriekšējie nickname: Nav

Tavs vecums: 19

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās:

Mark Scoffiled -> Ruslan Mogilevich -> Slin Svokasu Silver Auto Īpašnieks , mehāniķis ik pa laikam

Pieredze kā VCT:

Iepriekš nekādiem projektiem nēsmu ar šo nodarbojies tapēc nezinu īsti visus darba pienākumus

 

Pieredze Roleplay jomā:

Es vairs neatceros kad sāku , bet bija samp rp pirmsākumi , draugs parādija kas tas tāds ir , tolaik daudz spēleju , tagad pieņemis ļoti ļoti ilgu atvaļinājumu , Mta jomā spēleju Latviešu rp projektos kad knapi salasīt 14 cilvēkus , owlgamingā [kādu gadu] , tapēc bieži vien rp situācijas atteloju kā tās dariju Owlā , esmu zaudējis asumu un pašlaik vairāk taisu PassiveRP servisā , utt mazliet pieklibo Team RP  tapēc no mana skatijuma nekas augstāks par VCT no manīm nesanāks.

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Jā bet tas bija jo sākos spēlēt šajā komunā patika pateikt acīs ko domaju pāris cilvēkiem , laiks gāja es mainijos .

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus) :

 

 
Click Here

 

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!):

 Iepazīšanās nebija , tātad esmu dzīvojis daudzkur Latvijā 100km radiusā no Rīgas , Nodarbojos ar programēšanu , mācos par mehāniķi , auto lauciņš ir diezko ļoti tuvs , protams ir savs viedoklis par visu un dažreiz spēju būt pidars , pavadu pārsvarā laiku pie datora pašlaik .

Kas Tevi piesasta kļūt par VCT tieši iekš mūsu servera?:

Kopš atnācu serverī centos izdarīt visu lai to uzlabot [pēc mana uzskata] un pēdējais veids kā varētu palīdzēt butu VCT jo transports ir leilākais punkts šajā serverī jo viss grozās ap to , redzēju kādus pokemonus taisa dažš labs cilvēks , izdomāju moš varu ko jēdzīgāku uztaisīt cilvēkiem kuriem vajag ne need for speed automašinas .

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums): 

Cik saprotu man šeit nepieciešams rakstīt kapēc es esmu atbilstoš šim amatam un pildīšu savus darba pienākumus ... Sākšu ar to kad man pagaidam rokās ir vairāk laika nekā spēju pacelt , serverī 290 stundas pa 2 mēnešiem , diezko daudz  ja tā skatās , Bunnyu esmu nokaitinājis gan jau ar savām problēmam ,bet tas nekas , tākā uz nakts pusi te nekas interesants nenotiek kā ooc sarunas un pilnīgs bezsakars, spēšu izmantot savus vakarus / naktis lietderīgi veidojot ko jaunu , darot lietas kuras nespēj izdarīt citi laika un velmes trūkuma dēl , Mans spēlešans stils vairs nav tik agresīvs kāds tas bija agrāk  tāpat spēleju kick kā monopolu kautkādā ziņā , spēju uzklausīt problēmas , izmantot dzīves zināšanas un veidot realistisku handlingu, esmu pret need for speed automašinām [vairāk drifta cienītājs esmu] tas laikam ir pluss ,Bunnyam  komandas nebūs man jāmaca tās diezko labi  pazīstu  , tikai jauzstāda standarti un japaskatās kā man sanāk ? Esmu aktīvs forumā lasu visu kas te notiek , discordā sēžu vienmēr ar manīm ir ļoti viegli sazināties jo pelnu naudu internetā un discords ir vieta kur pavadu ļoti daudz laika. Netaisos pazust vismaz vel uz kādu gadu , protams kad skola sāksies nebūšū Online visu dienu loģisku iemeslu dēļ , Tas laikam arī viss . Nav vairs ko piebilst , iespējams kad 250 vārdi nesanāk , vienkārši nav ko vairāk piebilst.

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Apzinos!

Pēdējo reizi rediģēja A1, 2020. gada 22. augustā, 00:45.

 Ja nemāki tu dirst tad nemoki to dirsu , dzirdu zīmes redzu ēnas un ši posta tavas bēdas.

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2020. gada 24. augustā, 04:45
0
post

Pieteikums labs, liels pluss, ka izproti jau editoru. Domāju, ka būsi labs vct kandidāts.

Pieņemts. 

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0