bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
1
0
topic
17/08/2020 - Šerifa palīgs iziet no rāmjiem.Robi departamenta iekšējās drošības sistēmā.
0 atbildes forumā
Online: 00s
Redzēts 1970. gada 01. janvārī, 03:00
Pievienots, 2020. gada 17. augustā, 22:31

LOS SANTOS SHERIFF DEPARTAMENT

A Tradition of Service ~

 

Šerifa Departamenta ziņojums
Šerifa informācijas birojs & Iekšlietu birojs

Pirmdiena, Augusts,17, 2020.

 

Los Santos Šerifa Departaments pēc tās atjaunošanas šī gada  Augusta sākumā ir izstrādājusi iekšējās drošības sistēmu, kura palīdz kontrolēt darbiniekus no nepiemērota fiziskā spēka pielietojuma. Iepriekšēji, līdz šīs dienas vakaram šī sistēma rādija labākos rezultātus. 

Š.G 17 augustā, ap pulkstens 21:00, šerifa departamenta patruļas vienība pamanīja kādu BMW džipu, kurš aiz sevis vilka citu džipu lielā ātrumā. Tika pieņemts lēmums apturēt šo transportlīdzekli. No visu 3 personu puses skanēja draudi miera uzturētāju virzienā, kas bija iemesls visu personu pārmeklēšanai. Vienā no džipiem tika atrasts nereģistrēts ''colt'' klases šaujamierocis. Ņemot vērā lietas apstākļus, ka visi trīs aizdomās turamie nav spējīgi norādīt uz šaujamieroča īpašnieku, tika pieņemts lēmums visiem doties uz LSPD HQ, kur eksperti spēs paņemt nospiedumus. 

Ierodoties LSPD HQ un saņemot visus eskpertīzes rezultātus, situācija bija daudz-maz nomierinājusies un no visu trīs miera uzturētāju puses nāca daži joki, kuri tika teikti savā starpā. Kādu no šiem jokiem šerifa pārstāvis uztvēra kā pavēli un pielietoja-nepiemērotu fizisku spēku pret aizdomās turamo, kurš tika atdzīts par nevainīgu šajā situācijā ar nereģistrēto šaujamieroci.

Sekojot departamenta iekšējai politikai , darbinieks tika atstādināts un tika piešķirti vairāki soda līdzekļi - disciplināra rakstura soda punkts, naudas sods, algas un līdz ar to arī pakāpes samazināšana. Departaments lūdz visiem civiliedzīvotājiem rūpīgi vērot miera uzturētāja attieksmi un nepieciešamības gadījumā rakstīt iesniegumus, lai abi miera uzturētāju departamenti spēti uzlabot savu darbošanas funkcionalitāti, izraidot nepiemērotus darbam virsniekus un šerifa palīgus.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0